Konu başlığı yanlış olmuş canım.
"Enayi kocamın bana gelince kurt arkadaşlarına gelince koyun olması" gibi birşey olmalıydı.
Senin eşin yine insaflıymış benim eşim tam bir Kuzu kuzu meeeee

Şu son 1 yıldır arkadaşlarına kaptırdığı para 110 bin lira hemde bir kişiye değil ortalama 10 kişi vardır. Asgari ücrerle çalışan adama kalkıp 20 bin lira vermiş adamda ödeyemiyor haliyle bende dedim ki aylık 1300 lira para alan adamın neyine güvendin bu parayı verdin diyorum neymiş adamın annesinden arazi kalmış sarılınca verecekmiş, ötekinin bankalara 40 bin lira borcu var ona kalkmış 15 bin vermiş güya kredi çekip verecekmiş "ulan adamın bankalara borcu var krediyi nasıl çekecek bankalarda kara listede 5 banka adamın peşinde" dedim. Ptesi bankaya gidip kresi başvurusu yapacakmış

dünde eşimden 5 bin lira istemiş öteki kredi kartlarına ufak ufak ödeme yapıp hareket göstersin ki kredi çıksın diye

Hele bir tanesi var koskoca esnaf ona da 8 bin vermişti adam eşimin kankası gibi günde 5 kere arardı adam 2 ay önce dükkanı 250 bine devretmiş eşimin haberi yok ben söyledim yok yaa öyle olsa haberim olurdu dedi gitti sordu yine ben haklı çıktım adamdan parayı istedi adma buna demişki borçlarımı ödedim para falan yok olunca öderim

Daha böyle kaç tane var biliyormusun?
Son zamanlar da iyice sıkıştı eşim bana kemerleri sıkacacağız bebek olacak dedi.
Bende "o kemerleri git borç verdiğin dürzülerin boğazında sık'' dedim.
Elalemin herifleri kumar oynasın içki içsin alem yapsın benim evimin rızkını yesin ben kemer sıkacakmışım

Hiç umurumda değil alır bebeğimi de giderim eşimde oturur kalır öyle.
Eşimin benden altınlarımı ve arabamı istemesini bekliyorum şimdi.
İstesin vallahi hepsini satıp bankaya yatıracağım kimseye yağmurlu hava da su yok.Gitsin kime borç verdiyse geri istesin.
Sende akıllan bir daha paranu verme sakın kimseye.