• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle anlaşamıyorum

elagece

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
17
0
16
İzmir
herkese merhabalar yeni üyenizim sorunumu sizinle paylaşıp fikir almak istedim eşimle aramızda soğukluk var evliliğe bakış açımız farklı çok mutsuzum evlilikte duygu sevecenlik şefkat haricinde hiçbişey aramadım ama olmadı ilgisiz koca derler ya o şekilde insan olarak dünyanın en iyi insanı ama iyi insan olmak evliliğe yetmiyor bir tane oğlumuz var o olmasa boşanmayı istiyorum ama etkilenirmi bilmiyorum dışardan bakılınca hayatımız çok iyi ama bana soğuk yapısı böyle heralde yetişme tarzı... kendimi yenilemek istiyorum mutlu umutlu olmak istiyorum ayakta dik durmak gerekirse oğlum büyüyene kadar boşanmayıp kendimi yetiştirmek istiyorum boşansamda boşanmasamda bana fikir verin arkadaşlar yeni bir ben olmak tazelenmek için napayım........

yaptım arkadaşım en azından bildiğim herşeyi yaptım 8 yıllık evliliğim var eskiden daha çok yapardım düzelir umudu vardı ama şimdi benimde içimden gelmiyor

Diğer arkadaşın da dediği gibi bu konuda kitaplar okumanızı imkanınız varsa bir uzmandan (psikolog, psikiyatr) destek almanızı öneririm..Çevremde gördüğüm böyle tedbirler hayatınızı ummadığınız kadar değiştirebiliyor..

Uzun sürelerden sonra insan biraz bunalabilioyor.ben düzenli psikologa gitmeye basladim.cünkü artik esimin sakasini bile kaldiramaz oldum.bence bunlar normal.cok büyük sorunlar yoksa kendinize bir dünya yaratin.

evli çiftler için danışma merkezleri var. eşinizin çok iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. bu konuya sıcak bakacaktır. bu konuyu bir düşünün derim. faydası olacağını düşünüyorum.

Bir insanin karakteri degismez ki.

Yapisi soguk diyorsaniz terapiden sonra sicak, sevgi dolu biri mi olacak?

Bence esinizden duygusal beklentilerinizi minimuma indirip, kendinizi hobi amacli bir etkinlige kanalize edin.

Bir de esiniz sevgiliyken, nisanliyken boyle degil miydi?

Eger boyleyse bile bile lades demissiniz. Yok, sonradan degistiyse bir derdi vardir mutlaka.

insanlar bazen böyle dönemler geçiriyor eğer oğlunuza bakacak biri varsa işe girin çalışın bu sizi rahatlatır bence

nişanlılık dönemimiz kısa sürdü ve uzak yerlerdeydik birbirimize sevgi dönemimiz hiç olmadı tanıyamadım sanırım o zamanlarda ağırdı
ama düşündüm bir erkek karısına ne kadar ağır olur diye cinsel yöndende çok soğuk ve ben reketli kıpır kıpırım eşimle yaşamak istiyordum herşeyi ama bana dediki ben buları çoktan yaşadımda bitirdim bile dedi donuk mat biri kendime oğlumla dünya kurmak istiyorum 1. sınıfa gidiyor ayrılsam çokmu etkilenir acaba eşimden çok soğudum istedigim çok bişey değildi inanın kendimi değersiz hissediyorum aslında bütün hayatını bir erkeğin üstüne kuran insanlara çok kızardım ama napıyım eşimdi o benim ve sevmek sewvilmek istedim

ben reketli kıpır kıpırım eşimle yaşamak istiyordum herşeyi ama bana dediki ben buları çoktan yaşadımda bitirdim bile dedi .Bu cumleden kasti eski sevgililerimi,karsiliksiz asklari mi yoksa yasadigi cinsellikler mi?

erkeklerin çoğunda ilgisizlik odunluk var yada evlilik zamanla monotonlaşıyor eski ilgi kamıyor erkeklerde ama eşinin ben herşeyi yaşadım bitirdim demesi de çok anlamsız:19:eşinle bir uzmana gitseniz belki faydası olur canım soğudum eşimden diyorsun ama çocuğun için deneyin bence:31:

bende 8 senelik evliyim bizimde zaman zaman oluyor benzer sorunlar
acaba eşinin sana kasıtlı davranışımı bu yoksa genel yapısı böylemi?

boşanmak artık ne kadar kolay oldu yaa:53:
bu konuda uzmanlar var en azından bi yardım alabilirsiniz.
eşiniz iyi,sizi aldatmıyor,sizi ezmiyor ezdirmiyor,iyi bir insanda içki kumarda yoktur sanırım..
sizin sorununuz çözümsüz değilki..kendinize hobi edinebilirsiniz,imkanınız varsa çalışabilirsiniz...
şöle söyleyeyim sizi en iyi ben anlıyorum eşim tamamen sizin bahsettiğiniz gibi çok iyi ama ilgisiz!
ama boşanmayı sizin gibi ciddi ciddi düşünmedim çünkü badar kolay olmamalı die düşünüyorum.
benim üstüne karşımda anlaşamdığım bir anne baba görümce ve kayın varken....tabi üstüne arka arkaya gelen 2 tane bebek..
arkadaşım bende yardım almak için çözüm yolu arıyorum boşanmak kolay ama ya sonrası??
bence sizin bir karar vermeden önce birAN önce yardım almanızı öneririrm..
hakkınızda hayırlısını diliyorum:24:

Zamanında bazı şeyleri yaşayıp bitirdim sözüne şok oldum. Çekilmez bu kadarı da.. Çocuk varken ayrılmak ta çok zor ama adamın bu odunsu halleri devam ederse tüm hayat ta çekilmez cidden onunla:(( Kadın yenilenmek istiyorum diyor adamsa ben bitirdim diyor?Zor işin cidden

Ne kadar süredir evlisiniz?Zaman gectikce evlilikler daha cok rayina giriyor buna inaniyorum ben.

bır ınsanın karakterını huyunu suyunu zorla degıstıremezsınız .

huy bu ,7'sın de ne ıse 70'ınde de aynı olur .

bosuna dememısler ;"can cıkar da huy cıkmaz "dıye .

o yuzden esınızden degısmesını beklemeyın .

esınız boyle gelmıs boyle gıdecektır .

sıze ılgı gostermıyor dıye de bu sızı sevmedıgı anlamanı gelmez .

sevıyordur tabıkı de ama dedıgım gıbı huy ısde..

eger bu sızı tatmin etmıyor ıse,bosanmaktan baska da care yoktur .

cunku degısecegını umut etmeyın asla !

Son düzenleme:
bu zaman kadarki çözümlerim elde kendi yöntemlerimle oldu ama başaramadım bütün yorumları okudum hepinize teşekkür ederim sonuç olarak sanırım en iyisi bir uzmana başvurup boşanmayı bir süre daha ertelemek olacak hem bu zaman zarfında kendimide geliştirebilirim kız meslek çocuk gelişim mezunuyum bu yaştan sonra branşımın üniversitesinimi okuyum özeldemi çalışıyım napıyım nasıl bir hobi ediniyim bilemiyorum.....

öncelikle üzüldüm gercekten bir kadın olarak. evde sevmedıgın sogudun bırıyle evladın ıcın yasamak zorunda kalmak ne acı bısey..ama benım anlamadıgım hep mi böyleydi eşiniz yanı 8 senelık evlıymıssınız ...hepmı böyle soguktu eşin ..yoksa son zamnalardamı başaldı yanı 8 sene az degıl anlamanız lazımdı gerekırse erkenden bıtırmenız:(

evet canım en başından böyleydi eşim hemen bitirmek istemedim çünkü onun bu halini düzeltecek çok yöntem vardı elimde sevgim vardı en azından umutlarım çoktu yaşamak istediklerim evlendiğimizin 3. 4. ayında bana söylediği bir şey oldu evde şort giymiştim dışarda giymem eşim için giymiştim bana şunu söyledi şort giyme evin bereketi kaçar dedi nediyimki şimdi anla artık bekarken ev işi hakkında bişey bilmezdim ama evlenince hevesle yemekğide pasta böreğide temizliğide hevesle öğrendim yatağındada ona inanıyorum güzel kadınlık yaptım ne diyim daha

bu zaman kadarki çözümlerim elde kendi yöntemlerimle oldu ama başaramadım bütün yorumları okudum hepinize teşekkür ederim sonuç olarak sanırım en iyisi bir uzmana başvurup boşanmayı bir süre daha ertelemek olacak hem bu zaman zarfında kendimide geliştirebilirim kız meslek çocuk gelişim mezunuyum bu yaştan sonra branşımın üniversitesinimi okuyum özeldemi çalışıyım napıyım nasıl bir hobi ediniyim bilemiyorum.....

kararınıza kendi adıma sevindim.çünkü uzmana başvurun baktınız olmadı çözüm zaten belli ama siz elinizden geldiğinizi yapın sonrada içinizde vijdanınızda rahat olsun ben elimden gerekeni yaptım ama olmadı deyin.evet mutsuz sevgisiz ortamda yaşamak çok zor ama çocuğunuz için çablamalısınız emin olun aynı konumdayım sizinle..işinizi yapın özellerinde iyi olanaları var yada yarım gün oyun grubu olanlarda var araştırabilirsiniz yada ücretsiz kurslar var onlara başvurun belki biraz olsun rahatlarsınız hakkınızda hayırlısı olsun....:34:

Back
X