• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle anlaşamıyorum

amin canım bebeğinizde hayırlı olsun zaten herşey çocuklar için değilmi oyun gurubunu araştırıcam izmirdeyim içimde bastıramadığım sevgi ve şefkati eşime vermek istedim ama almak istemiyosa kendi bilir tabi alacak çok nasılsa

bu zaman kadarki çözümlerim elde kendi yöntemlerimle oldu ama başaramadım bütün yorumları okudum hepinize teşekkür ederim sonuç olarak sanırım en iyisi bir uzmana başvurup boşanmayı bir süre daha ertelemek olacak hem bu zaman zarfında kendimide geliştirebilirim kız meslek çocuk gelişim mezunuyum bu yaştan sonra branşımın üniversitesinimi okuyum özeldemi çalışıyım napıyım nasıl bir hobi ediniyim bilemiyorum.....

Okumaya dönebilirsin canım senı fazlasıyla oyalar hatta çok iyi geliyor inan bana bölumunun bitlis eren unıversitesinde uzaktan eğitim imkanı var bence bı araştırmalısın derım.

ben hereketli kıpır kıpırım eşimle yaşamak istiyordum herşeyi ama bana dediki ben bunları çoktan yaşadımda bitirdim bile dedi .Bu cumleden kasti eski sevgililerimi,karsiliksiz asklari mi yoksa yasadigi cinsellikler mi?

Bunu diyen erkek hiçbir şey haketmiyor bence. Neden evlenmiş o zaman? yaşamaya devam etseymiş yaşadıklarınla. Bi insan eşine bunu der mi hiç hoş değil böyle sözler yaşadın madem ki niye bencillik yapıyosun ki be adam eşine de yaşatsana hem neden bunu dile getirip eşini üzüyosun ne güzel seninle bişeyler yaşamak istiyo hevesini kırıyosun. geçmişte yaptın madem ki sus neden söylüyosun. ay çok sinir oldum eşinin dediğine kusura bakma lütfen :47:

valla canım sen saydırdın ben rahatladım burda inan ne kusuru evlilikte hırgür olmasın diye biz susuyoruz sen konuş bari benim eşim hep şunu savunur kadına para rahatlık veriyosan birazda yakın davranıyosan görevim bitti demektir

valla canım sen saydırdın ben rahatladım burda inan ne kusuru evlilikte hırgür olmasın diye biz susuyoruz sen konuş bari benim eşim hep şunu savunur kadına para rahatlık veriyosan birazda yakın davranıyosan görevim bitti demektir
ooooffff offfff:36: Allah akıl fikir versin bu erkeklere

Back
X