Eşimle anlaşamıyoruz nolurrr yardımm

Yigit ofke anind belli olur. Ne guzel bir cumleymis. Ailemde ablalarim da ayri. Annemn abbamn beni kaldirabilecegini dusunemiyirum (( hele annem herseyi cok fazla buyuterek yasiyor. Bu surece hazir degilim snairim. Ama cok cikmazdayim. Bilmiyorum ..

Her seyi bi kenara birakin, hakaret ve siddet asla kabul edilemez. Allah yardimciniz olsun.
Dusunuyirum. Hakareti kendine gore( ben ona cevap verdigimde ben ona istemedigi biseyi yaptigimda) yapiyor. Ama bu bi aciklama degil ki. Ne olursa olsun olmamali. Ben asssla bile bile bayag acita acita kimmmseyi kirmadim suana kadar. Karsimda birinin canini acitacak hicbirsey demedim. Ama esim bile bile yapiyor. Agir laflar hakaretler

Yigit ofke anind belli olur. Ne guzel bir cumleymis. Ailemde ablalarim da ayri. Annemn abbamn beni kaldirabilecegini dusunemiyirum (( hele annem herseyi cok fazla buyuterek yasiyor. Bu surece hazir degilim snairim. Ama cok cikmazdayim. Bilmiyorum ..

Çalışırsanız , o evin ihtiyaçlarını karsilarsaniz kimse ses cimasrmaz, hatta el üstünde tutarlar.
Bu sürede de birikim yaparsiniz ufaktan.

Hiçbir şey imkansız değildir. Yeter ki siz onurunuz için savaşın.

Evlenmeden önce size kapanmayla alakalı konuşmuş sizde evet demişsiniz burada yapamayacağınız bir şeyin sözünü vermeniz yanlış ,evet kapanmak Allah rızası için yapılır koca istedi diye değil doğru ama evlilikten önce konuşulmuş ,nişanlılık döneminiz ne kadar sürdü ,o sırada anlayamadınızmı kişiliklerinizin uymadığını ,genel anlamda iyi biri olduğundan bahsetmişsiniz ama size tokat atıyor fakat küfür etmiyormuş ,eşine el kaldıran bir erkekten koca olmaz ,geri kalan iyi yönleri size uyguladığı şiddeti telafi edebiliyormu ki ,hadi istemeyerek sırf o istedi diye kapanın zorla güzellik olmazki bi süre sonra geri teper ,ayrıca ailenizin ahlaksız saygısız olduğunu söylüyormuş evlenmeden tanımış onları içlerine girmiş şimdimi aklına gelmiş te ailenize laf ediyor saygısız bir insan belli hayat sizin çokmu seviyorsunuz ,mutlumusunuz bu halinizden çocuk meselesine gelince neden gizli korunma ilacı alıyorsunuz bir süre sonra çocuk diye size baskı yapabilir kafanızdaki soru işaretlerini açık sözlülükle paylaşın derim ,onun konuya bakış açısı ne ona göre ortak bir karar verin ,sizin en büyük yanlışınız kapanma konusunda evlenince yaparım demeniz olmuş,hele bir evlenelimmi dediniz bu konular ciddi meseleler şimdi bir çıkmaza sokmuş sizi belki şimdi bu mesele yüzünden çok sorunlar yaşayıp evliliğiniz sonlana bilir herşeyi baştan konuşmak ve yapamayacağımız şeyler için söz vermememiz gerekiyor fakat içinizde konuları büyütmek yerine eşinizi karşınıza alıp sakin bir dille fikirlerinizi anlatın ona ,şiddet olayı bir Tokat’ta atsa aynı tekme yumruk vursada aynı bu konu çok ciddi bir mesele kabul edilebilir bir şey değil ve bu konuda onu hoş görüp taviz verdikçe daha ileri boyutlara kadar gider en başta bunu çözün ve tavrınızı koyun

karisini samar manyagi yapan adam iyi degildir. net. isterse agzinla kus tutsun- atin micsin- bu insan iyi degildir.
hakaret, küfür eden adam iyi degildir. net.
bu tür davranislar normal olsa cezasi olmazdi.
bu adamdan sakin cocuk yapma.
ben yerinde olsam bosanirdim. cekilecek dert degil. elleri kirilsin

Henüz çok yeni evliliğin. Ben evliliği çocuklara benzetirim. Senin evliliğin 2,5 yaşındaki bebek. Yani yeni yeni konuşmaya başlıyor. Daha henüz kendi başına hiçbir şey yapamıyor.

Yani daha çok bebek evliliğin. Emek vermek lazım büyütmek için. Eşinde vurma gibi durumlar varsa ki ayrılmayı da düşünmüyorsan, eşinin senin canını acıtmasına izin verecek seviyeye getirme sert konuşmalarınla.

Kapanmak isteyerek olan bir şey. Ben evlendiğimde açıktım. Eşimde arada sırada derdi kapan diye. Hatta bir tartışma sonrası diretmeye başlamıştı. Öyle böyle derken kapanmamıştım.

Dedimki içimden oğlum 1 yaşına girdiğinde kapanacapım inşaallah. Çünkü hiçbir mevlüte gidemiyordum. Süs gibi başını örtmek de bana yapmacık geliyordu. Ve kimsenin haberi olmadan oğlumun 1 yaş gününde mevlütte kapandım. Herkes çok şaşırdı.

Keşke önceden kapansaydım.
O yüzden kendini mutsuz etme yeterki içinde istek olsun, nasip ne zamansa kapanırsın.

Eşiniz giderek babası olmaya başlamış belki de hayatta en korktuğu şeydir bu ama öyle olmuş çünkü elde değil cocukken onu rol model almış bu herkes için geçerli istesekte istemesekte bir gün aynaya baktığınızda gordugumuz annemiz ya da babamız oluyor genelde bu boyle.size tavsiyem çocuk yapmamaniz ve hatta mümkünse ayrılmaniz şiddet başlamış zaten tokat atmış bile devamı gelir bu isjn

Yok yanlis anladiniz. Uzuntu acisindan demistim(( bir de benim haberimi duyarlarsa yikilirlar. Ona korkuyorum. O kaosa hazir olamiyorum bir turlu

Yok yanlis anladiniz. Uzuntu acisindan demistim(( bir de benim haberimi duyarlarsa yikilirlar. Ona korkuyorum. O kaosa hazir olamiyorum bir turlu

Alıyorlar hiç dert etmeyin. Siz uzattıkça bu durum daha da vahim olur , çıkamazsınız işin içinden. Elinizde de bir bebek olur.

Yani sirf tokat degil zaten. Bazi bazi durumlarda farkli seyler de yapabiliyor
Bana hakaret etmesine dayanamiyirum yuksek sesle sadece savunuyorum kendimi ama cildiriyir. Benim karsimda biri ne kadar bagirsa etse de benimle tartisirken seviyeli oldugu surece bana bisry demedgi surecw bi yeede diner. Erkek de olsam vurmam ki. Yok yani. Dusunuyirum ve yapmam. Niye vuruyim

Ama ne jiliyim. Sirf kapanmak degil ki. Tamam kizdirmiyim. Ama enn ufak biseyde gerizekali aptal mal misin diyor.daha neler neler. Cokcok afedersiniz pic desigi bile oldu. Ne o sinirleniyormus. Bunalr degisirmi ki. Hala dusunuyorum acaba degisir mi diye. Beni hic mi sinirlendirmedi kendisi? Ne zaman kisiligine laf ettim ki. Ya da ne zaman biseyler vurup kirdim. Illa ki insanoglu sinirlenir de sinir de eder. Gercekten bilmiyorumm (

Bu kadar Allahin emirlerini biliyor madem esine hakaret etmek kötü davranmak siddet uygulamak zorla kapattirmaya calismak bunun dinimizin neresinde ? Isine geldigi yere kadar din diyor esiniz bu bariz ortada .. ilk siddet uyguladigi anda bitirecektiniz bu evliligi ..

Eşin sana hakaret edip, şiddet uyguluyosa eğer hiçte iyi biri değil arkadaşım. Dışarıya, yaşlılara iyi olabilir. Ama onlara iyi olması seni aşağılamasını değiştirmez. Çocuk istememen çok doğru. Kapanmaya zorlanman, şiddet görmen, hakarete maruz kalman hepsi ayrılman için nedenler. Basit kavgalardan bahsetmiyosun ki. Hepsi agir şeyler.

Yuva yıkmak dul kadın olmak toplum baskısı bunlar zor işler ama bir süre sonra herkes durumu kabulleniyor ve hayat normale dönüyor eğer ailenizde destekse sizde idare edemem artık eşimi diyorsaniz ayrılın derim tabi önce eşinizle konuşup gerekirse terapiye gitmeye falan ikna etmeye çalışın bence sonra keşke demezsiniz

Çocuğunu dünyaya getirmek istemediğin biriyle neden evli kaldığını sorgulamalısın.. Saygı yoksa sevgi de yoktur üstelik şiddet de var..

Çok üzüldüm çok....
Gözlerim doldu.
Neden evlisin bu adamla hala kardeşim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…