Eşimle anlaşamıyoruz

Ben olsam şuan hiç üstelemem..Farkındaysanız eşiniz kendinden emin ve net bir tavrı var. Siz de biraz öyle olmaya çalışın yoksa saygı göremezsiniz. Eşiniz sizi "Takıntılı ve ne istediğini bilmeyen " biri gibi kodlamış biraz bunu yıkmaya çalışın zamanla.
Zaten eşimin en çok kızdığı şey bir problem olunca hemen özür dilemem ben sanırım hata yapınca ya da onu üzünce vicdan yapıp hemen pişman oluyorum

Bu olay öncesinde gayet iyiydik benim istediğim tatlıları alıp gelmişti vs falan o kızıp bilgisayarı kapatınca ama bana kızdığını falan söylemedi ben üsteledim konuş benimle diye oda sıkma beni dedi ve olay böyle büyüdü

Gece bir süre sonra yatağa geldi bana yakınlaştı ama sarılma falan olmadı sonra ben ona yanaşınca hemen sarıldı ama öpme yada konuşma olmadı sabah giderken ondan istediğim bir şey vardı bana söylemeden onu yaptı ve bu beni çok mutlu etti öptü sarıldı inince uçaktan ararım seni dedi ve gitti

Birde akşam tam olay çözülecekken ben tekrar bilgisayarı açtım hadi senin istediğini alalım falan deyince balonik bu konuyu duymak istemiyorum sonra rahat bırak beni dedi ben mi çok anlayışsızım ya da aceleciyim anlamıyorum

Merhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım
Aynı ürün bir yerde daha uygunsa eşininde ordan alalım demesi normal.
Hep böyle pahalı şeylermi istiyorsunuzda eşiniz bunu söyledi.

Bence eşinizle iyi olduğunuz zamanlarda vardır , sadece kavga ettiğinizde hep kötüleri göz önüne getiriyorsunuzdur.

İnşallah bu tartışmalarınız ortadan kalkar

Birde akşam tam olay çözülecekken ben tekrar bilgisayarı açtım hadi senin istediğini alalım falan deyince balonik bu konuyu duymak istemiyorum sonra rahat bırak beni dedi ben mi çok anlayışsızım ya da aceleciyim anlamıyorum

Eğer sürekli bir onaylanma ihtiyacı içindeyseniz ondan olabilir bu aceleciliğiniz. Onaylanma ihtiyacı üst seviyede olanlarda doğal olarak kendine güvenemeyen insanlarda çatışma ortamı kaygı yaratabiliyor. Eşinizle küs de kalabilirsiniz, aynı fikirde olmadığınız yerler de olabilir bu kadar kaygılanmayın. Daha sakin daha kendine güvenen bir tavır geliştirmeye çalışın.

canım ilk yıllar birbirine alısmak cok zor bizde öyleydik cünkü nitbirinize uymayan yön vok ve törpülemek gerekiyor. esimde beni elestirirdi öyle bende ben kadınım kadın duygusaldır derdim anlamaya basladı . uc noktalara götürmeyin tarttısmayı . ve evliliğibizde anlasamadıgınız yerleri arastırın konusun

Aynı ürün bir yerde daha uygunsa eşininde ordan alalım demesi normal.
Hep böyle pahalı şeylermi istiyorsunuzda eşiniz bunu söyledi.

Bence eşinizle iyi olduğunuz zamanlarda vardır , sadece kavga ettiğinizde hep kötüleri göz önüne getiriyorsunuzdur.

İnşallah bu tartışmalarınız ortadan kalkar
Ya aynı ürün değil markaları farklı özellikler aynı iyi zamanlarımız elbette var ben eşimi çok seviyorum oda ama ben duygusal o mantıklı bakıyo her şeye

Evet çok üsteliyorsunuz
Zaten tartışmışsınız niye üstüne gidiyorsunuz ne gerek var

Eğer sürekli bir onaylanma ihtiyacı içindeyseniz ondan olabilir bu aceleciliğiniz. Onaylanma ihtiyacı üst seviyede olanlarda doğal olarak kendine güvenemeyen insanlarda çatışma ortamı kaygı yaratabiliyor. Eşinizle küs de kalabilirsiniz, aynı fikirde olmadığınız yerler de olabilir bu kadar kaygılanmayın. Daha sakin daha kendine güvenen bir tavır geliştirmeye çalışın.
Ya şöyle ki yaptığım yemeği bile hemen soruyorum beğendin mi diye çok farklı bir şehirdeyiz tanıdıklar Yok o yüzden eşime sardım sanırım

Ya aynı ürün değil markaları farklı özellikler aynı iyi zamanlarımız elbette var ben eşimi çok seviyorum oda ama ben duygusal o mantıklı bakıyo her şeye
Anladım biraz daha eşinin düşüncelerine önem ver tabi veriyorsundur zatende duygusal bakış açını değiştirmeye çalış bazı yerlerde mantığı öne çıkarmaklazım

Ya şöyle ki yaptığım yemeği bile hemen soruyorum beğendin mi diye çok farklı bir şehirdeyiz tanıdıklar Yok o yüzden eşime sardım sanırım

Yalnızlığın da bunda etkisi vardır tabiki, dediğim gibi bu hareketleriniz eşiniz gibi mantığı ön planda olan erkeklerde öfke yaratabilir. Çünkü sizi sürekli idare edilmesi gereken biri gibi görebilir ki bu da eşler arasında hiyerarşi yaratır. Bunları minimumda tutmaya çalışın ve ısrarcı davranmayın.

Merhaba biz eşimle anlaşamıyoruz neredeyse 9 ay oldu evleneli ama tartışmalarımız hep ayni konular üzerine neymiş efendim ben mantıklı aklımı kullanarak düşünmeyip hem duygusal bakıyormuşum bu akşam ki tartışma sebebimiz internetten bi ürün alacağız benim seçtiğimle aynı özelliklere sahip fiyat olarak daha düşük bi ürün vardı ben diğerini isteyince sen takıntılısın hep aynı şeyler eskisi kadar tolerans gösteremiyorum artık neden illa pahalı şeyler istiyorsun bunu kullananlar gayet memnun istediğin olmayıncada bahane üretiyorsun dedi biz film seyredecektik normalde bu olay olunca izleyesim kaçtı dedi filmi kapattı aldı eline telefonu oyun oynadı ne dediysem bırakmadı ben sinirden ağladım beni biraz rahat bırak sıkma beni dedi saat 9 dan beri böyleyiz ben yataktayım hala yatmadı oyun oynuyor ya ben haksız mıyım sizce de ben mi suçluyum bide bu olayı uzatan sensin sonradan gelip beni daraltmasaydın bu iş bu kadar uzamazdı dedi be yarın 3 günlüğüne şehir dışına gidecek ben ne yapayım
bende eşin kafasındayım. kusura bakma aynı urun aynı özellikle ise hangisi daha uygun ise onu iste.
para kolay kazanılmıyor. istedigin olmadıgında da surat asıyorsan adam dayanamamıştır.
şimdi sessiz kal, birşey deme. sarıl kocana :) yarın da güzel ugurla...

maddi durumunuz elverişliyse senin istediğini alsaydı, sonuçta evdeki ürünleri kadınlar kullanıyor ve doğal olarak hangisi kaliteli sağlıklı vs kadınlar biliyor, yani can sıkıcı bir durum ama bu kadar büyümemeliydi...
bence bazen kadınlar ( tabi erkeklerde ) hangisi daha lazım, dayanıklı vb.. bilmiyorlar.
örnek: ablam -annem - gelinimiz / babam -erkek kardeşim.
ben ve eşim hem cimriyiz :D hemde bir ürünü alacaksak 80 kere farklı modellere bakıp, tüm teknik özelliklerini bir araya getirip- inceler, tavisyeleri okur, ürünü eller sagına soluna bakıp öyle alırız.
ama şunda sizinle hemfikirim iş bu kadar uzamamalıydı. tatlı tatlı halledebilirdi...

Gülümsedim sadece kızma bana arkadaşım ama yeni evlisiniz 9 ay diyosun daha evliliğiniz oturmadı hala birbirinizi tanımaya anlamaya çalışıyorsunuz sevgiliyken farklı evliyken farklıdır herşey anlayış ve görmezden gelmek lazım bazı şeyleri ne alıcağınız önemli değil fakat parasal konularda dikkatli olmak lazım ben sanırım eşine biraz hak veriyorum alım konusunda fakat sana fazla tepki göstermiş daha ılımlı olup daha kolay kırmadanda ifade edebilirdi ayrıca yatağa gelmemeside yeni evli bir çift için hiç hpş değil uzatmayın dargınlığı bence adımı siz atın

Back
X