Eşimle anlaşamıyoruz

Ben bu rahatligimla masallah 1 yasinda bebem hic hasta olmadi. Tedbir guzel ama karsindaki insana saygi duymalisin. Bu arada sana yonelik soylemiyorum ama esim bana surekli elini yika, meyveyi yika o ne oyle yenir mi dese cok rahatsiz hissederdim. Benim vucudum sanane derdim.

baslarda elmayi yikamadan yiyebilen bir kafadayken zamanpa bende yikamaya alismis insanlardanim 😂
Bunların hepsi çocukla oldu bende zaten.
Ki gerçekten rahat bir anneyimdir güya kocam titizdir.
Benim yatılı okul geçmişim, küflü bardağı 8 kişi günlerce kullanmışlığımız var, ölmedik çok şükür😂

Çocuk işin içine girince işte o yıkanmadan yenen elma yıkanıyor, pislenmesine izin verilse de bir süre sonra temizleniyor.

Benimkiler manyak gibi hasta olan çocuklar bir de, halbuki ne emziğini düşünce yıkadım, zaten çok erken emeklediler sokak dışarı demedim, engellemedim ama böyleler maalesef😂

Bunların hepsi çocukla oldu bende zaten.
Ki gerçekten rahat bir anneyimdir güya kocam titizdir.
Benim yatılı okul geçmişim, küflü bardağı 8 kişi günlerce kullanmışlığımız var, ölmedik çok şükür😂

Çocuk işin içine girince işte o yıkanmadan yenen elma yıkanıyor, pislenmesine izin verilse de bir süre sonra temizleniyor.

Benimkiler manyak gibi hasta olan çocuklar bir de, halbuki ne emziğini düşünce yıkadım, zaten çok erken emeklediler sokak dışarı demedim, engellemedim ama böyleler maalesef😂
O aslinda kendime yapilmis bir elestiriydi. Yerde su an emekletiyorum cimen tanisin tasa topraga dokunsun diye. Yasitlari 6. Hastalik gecirdi hep, salgin varmis. Cok korktum, 4-9 ay arasi coronadan sokak yuzu gormedi. Korktum ama artik mecburiyet. 3 yil surse bu virus salgini cocuk 3 yasina basacak ve cimen gormemis insan gormemis olacakti. Bir nokta da Allah in takdiri, bagisikligimiz, doga diyerek saldim. Su anda da salincak kaydirak biniyor, kanguru da gezdiriyorum.

ne kadar evde tutabilirim ki? Parmak emen bir bebek. Disarda dokunduktan sonra ben elini silene kadar parmak agza gitmis oluyor 🤷🏻‍♀️ Eve giren posetleri de direkt dolaba yerlestiriyorum artik, baslardaki gibi havalandiralim, paket yikayalim yok.

bunu da birakma sebebim ise gidip gelirken otobuse biniyorum. Balik istifi maske olsa ne olur? Esim pazarci zaten bir yigin insanla muhatap oluyor. Gelecek olan gelir kafasina girdim sanirim 😂

Nasil koruyacagim, ayni yatakta yatiyoruz :) tabaklarimiz bile birdi beyefendi oyle seviyor diye köy usulu, koronada ayirdim.
Elini sıldıgı havluyu kapkara yapan bornozu kapkara yapan bırıyle ben aynı yatakta yatmazdım ordan yola ciktım kendını koru derken.

Ayy boşanmaya çok meraklıysanız bosayin madem. Boşanma lafi öyle ağıza her didismede alınmaz dikkat edin. Düzgünce konuşup asilacak konular bunlar. O size uyar siz ona uyarsiniz. Canım ya ben çok korkuyorum sadece korona değil dışardan her mikrop gelir bagisikligimiz düşer hasta olmanı istemiyorum hatrim için yıkayıp ye dersiniz psikoapt değilse zitlasmaz zaten

Ayy boşanmaya çok meraklıysanız bosayin madem. Boşanma lafi öyle ağıza her didismede alınmaz dikkat edin. Düzgünce konuşup asilacak konular bunlar. O size uyar siz ona uyarsiniz. Canım ya ben çok korkuyorum sadece korona değil dışardan her mikrop gelir bagisikligimiz düşer hasta olmanı istemiyorum hatrim için yıkayıp ye dersiniz psikoapt değilse zitlasmaz zaten
Guzle soylemedigimi nerden cikariyorsunuz, ilk kez mevzuyu acmis gibi bir izlenim mi verdim?

Guzle soylemedigimi nerden cikariyorsunuz, ilk kez mevzuyu acmis gibi bir izlenim mi verdim?
Böylesine basit bı konuda size bahsettiğim uslupta konuşmanızı ragmen inat ediyorsa bosayin direkt ya da terapiste gidin ne diyebilirim ki. Bosiycak miydiniz cidden o lafları ettiniz?

Böylesine basit bı konuda size bahsettiğim uslupta konuşmanızı ragmen inat ediyorsa bosayin direkt ya da terapiste gidin ne diyebilirim ki. Bosiycak miydiniz cidden o lafları ettiniz?
Evet, tikandigim icin boyle dusundum maalesef, saglikli olmasa da.

madem sadece solunumla bulaşıyor kendisine otobüs metro demirlerini yalamasını tavsiye edin bakalım bulaşıyor mu yalayınca.

valla çok haklısınız sorumsuzluk bu...

tabaklarimiz bile birdi beyefendi oyle seviyor diye köy usulu, koronada ayirdim.
Normalde bile kabul edemeyeceğim bir şey bu. Çok iyi sabretmişsiniz. Bazılarının evlenmeden önce eşini ev ortamında tanıma şansı olmuyor maalesef. Eğer duygularınız bitmediyse aklınıza gelen ilk çözüm yolu boşanmak olmamalı bence

Merhaba.. Esim aksam gelriken alis verise ugradi, aldiklarini bosaltip posetini atacakken cerez alip paketin agzini yirttigini gördüm, o kadar ugrasiyorum aldiklarini temizleyip kaldiracagim diye disarida hem de markette pis elleriyle acip bir de cerez yiyor, ne yapsam, ne desem anlamiyor. Normalde meyveyi bile yikamadan yiyen biriydi, simdi ben biraksam yine aynisini yapacak. Bir cocugumuz yok olsaydi cok fena bozusurduk bu konularda eminim. Evde dikkat ediyor gibi gorunuyormus ama disarida boyleymis, mantigina yatmiyormus kabul edemezmis. O zaman dedim bosanalim ne yapalim, ben de seni kabul edemiyorum bu sekilde, ben de boyleyim. Gercekten icimden gelmiyor dusununce ne cocuk dogurmak ne bir sey, cok fazla eminim ki cok didisecegiz bu konularda. Yikamadan cocuga meyve vermeye falan kalkacak. Ben ne kadar titizsem o tam tersi. Tutup bitmis tuvalet sabunluk kutusunu geri donusume atacagim diye mutfak tezgahina koyan biri oyle soyleyeyim. Beni daha da tetikliyor bu halleri. Cok dikkat ediyormus onun gibi dikkat eden yokmuş. Bana bir sey bulastir sana hakkimi helal etmiyorum dedim. Virus sadece solunum yoluyla bulasirmis oyle diyor. Ne yapayim, ne yapmaliyim, iki farkli kafadaki insan, nasil uzlasir, uzlasir mi?

Yavas yavas derken 10 yil oldu, degisen bir sey yok. Para birakacak yastigin ustune koyar mesela 🤷 gece yattigimiz yastigin ustune..
Ailesi nasil temizlik konusunda 10 yildir degismediyse bu saatten snra zor birde bu pandemi surecinde ekstra dikkat gerekiyor Allah yardimcin olsn 10 yildir cocuk istemedinizmi

Ailesi nasil temizlik konusunda 10 yildir degismediyse bu saatten snra zor birde bu pandemi surecinde ekstra dikkat gerekiyor Allah yardimcin olsn 10 yildir cocuk istemedinizmi
Kayinvalidem cok pasakli, ona cekmis, ama diger kardesleri bu kadar degil, onlar nispeten daha titiz. 10 yildir cocuk isteyemedim, once baska sorunlarim vardi, tam pandemiden once denedik enfeksiyon oldum ilac kullandim, o ay da hemen pandemi girdi araya.

Kayinvalidem cok pasakli, ona cekmis, ama diger kardesleri bu kadar degil, onlar nispeten daha titiz. 10 yildir cocuk isteyemedim, once baska sorunlarim vardi, tam pandemiden once denedik enfeksiyon oldum ilac kullandim, o ay da hemen pandemi girdi araya.
Hakkina hayirlisi olsun onunla oturup konusulmaliisn kesin bir dille baska caresi yok gibi bosanmak en son caren olsn

Hakkina hayirlisi olsun onunla oturup konusulmaliisn kesin bir dille baska caresi yok gibi bosanmak en son caren olsn
Net bir dille soylesi, ben seni anlamis gibi yapacagim ama disarida kafama gore davranacagim diye. Salak yerine konuldugumu dusundum, ondan bu kadar sinirlendim. Ben kendisi icin daha cok endiseleniyorum aslinda.

Net bir dille soylesi, ben seni anlamis gibi yapacagim ama disarida kafama gore davranacagim diye. Salak yerine konuldugumu dusundum, ondan bu kadar sinirlendim. Ben kendisi icin daha cok endiseleniyorum aslinda.
Icinden gelmeli bazi seyler ya disarida kafama gore davranacagm nedir toplum icinde yasiyor oralardada dikkat etmesi lazim gorgu kurali denen bisey var

Icinden gelmeli bazi seyler ya disarida kafama gore davranacagm nedir toplum icinde yasiyor oralardada dikkat etmesi lazim gorgu kurali denen bisey var
Maskesine dikkat ediyormus ama virus el yoluyla gecmiyormus, el hijyenine luzum yokmus. Her seyin de profesoru.

Aileden görmedi ise maalesef zor anlatırsın
Ben eşime senelerce terlik giymeyi öğretemedim
Bana mecburi olan şey ona gereksiz geliyor

ben ellerimi yıkayınca ellerimi kurularım
O illa ıslak bırakır
Havlu suyu cekmiyor der 😁
ben mandalinayi yıkamadan yemem
Ama o yer nasılsa içini yiyoruz der

çocuğumuz var evet zıtlastıgımız konular oluyordu
Virüs çıktığından beri zıtlaşmıyoruz bu konuda
Çünkü o dA korkuyor 😁

Maskesine dikkat ediyormus ama virus el yoluyla gecmiyormus, el hijyenine luzum yokmus. Her seyin de profesoru.
Ah ah su virusu kucumseyenler yokmu nasil gecmiyormus ya niye o zmn sık sık ellerimizi yikiyorz dezenfekte ediyorz

Back
X