- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.035
- 83
- Konu Sahibi naughtywomen
2 aylık hamile olduğunuza göre en kötüsü 2 ay önceye kadar iyiydiniz. Yani şu son 2 aydır mı sevmiyor sizi size göre? Demek ki eşiniz duyarlı birisi değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de o kadar kavga gürültü varsa ne ara çocuk oluyo ona şaşırıyorum.hızlı okuyunca kaçırmışım ben öyle dediğini ben bebeğini düşün dediğim için soruyu üstüme aldım :)Boşanması için şiddet görmesi gerekmiyor ki kişinin. Konu sahibi sürekli kavga gürültü diyor. Yani huzursuz bir ortam.
İsterse boşanır. O diyor ki boşan demeyin, hamileyim. Ben de diyorum ki ne alaka?
Kaç defa denedim hep sorunlarimiz in üstünü örtmeye çalışıyor olmuyor iste
Biraz kendinizi sıkınMerhaba arkadaşlar yeni katıldım bana yardım edin lütfen !!! 1.5 yildir evliyim ve 8+2 haftalik hamisim çok severek evlendik çok acılar çektim ben hepsini atlattık ta bir bunu atlatamiyorum. Herkes tartışır ama çözmek için artık konuşma taraftarı değil çok ilgilenmez artık benle umursamıyor yani beni açıkça beni sevmediğini düşünüyorum kaldı ki bende eski gibi heyecanlı degilim artık. Görmek istemiyorum çünkü hep kavga gürültü sıkıldım bu durumdan. Bosan demeyin bende boşanmayı biliyorum ama hamileyim iste ????![]()
Aynen ben de 18 aylık kızım mızmızlık yapar diye 1de yattım. Sabah 6da kalktı. Eşim 4e kadar oturdu. Sonra kız öğle uykusuna yatınca hepimiz bir köşede sızdık :))Adamın kabahati bu mu
Yani olağanüstü bir gündü çoğu kişi uyumadı
Oğlum hasta sabah erken kalkar diye ben 2 de yattım eşim daha geç yattı şimdi de içeride uyuyor mesela hiç buna kızmak içten içe kinlenmek aklıma gelmedi
Karşılıklı evlilik beklentileriniz farklı olabilir bunu konuşun o nasıl bir hayat istiyor sizden beklentisi ne siz nasıl bir hayat istiyorsunuz ondan beklentiniz ne
Çocuk doğduktan sonra daha zor olur bunu en kısa zamanda netleştirin
Bir de beklentinizi düşürün tüm hayatınızı eşiniz üzerine de asla kurmayın
Haklısınız her zaman ilk adimi ben atıyorum ben konuşmaya çalışırım ama yok o istemiyor artık gibi. Konuşmak istemiyor napim daha hep sakin konuşmaya çalıştım geldi onu umursamadigimi görünce anasının evine gitti kv zaten apayrı problem takmiyorum artık onuda olay bu yani hala gelmedi sabahtan beri evde tekimAdamın kabahati bu mu
Yani olağanüstü bir gündü çoğu kişi uyumadı
Oğlum hasta sabah erken kalkar diye ben 2 de yattım eşim daha geç yattı şimdi de içeride uyuyor mesela hiç buna kızmak içten içe kinlenmek aklıma gelmedi
Karşılıklı evlilik beklentileriniz farklı olabilir bunu konuşun o nasıl bir hayat istiyor sizden beklentisi ne siz nasıl bir hayat istiyorsunuz ondan beklentiniz ne
Çocuk doğduktan sonra daha zor olur bunu en kısa zamanda netleştirin
Bir de beklentinizi düşürün tüm hayatınızı eşiniz üzerine de asla kurmayın
Denir neden denmesin bende biliyorum boşanmayı çözüm odaklı konuşma istiyorum yıkıcı değil yapıcıHamile kadınlara boşan denmiyor mu yani?
24 yaşındayım hormonlarda olabilirYaş kaç ?
Hormonlar tavan yapmış
Geçici birşey fazla üstelemeyin
Zamana bırakın bebeğinize odaklanın
Umursamamazlik yapmayin yoksa hersey daha kotu olurHaklısınız her zaman ilk adimi ben atıyorum ben konuşmaya çalışırım ama yok o istemiyor artık gibi. Konuşmak istemiyor napim daha hep sakin konuşmaya çalıştım geldi onu umursamadigimi görünce anasının evine gitti kv zaten apayrı problem takmiyorum artık onuda olay bu yani hala gelmedi sabahtan beri evde tekim
-Iyi de adam neye kızdığını bile anlamamıştır ki
Sakinleş diye bekliyor ya da hamile kaprisi diye düşünmüştür
-
Neye kizdigimi gayet iyi biliyorr
Çok denedim bunları hep offf yine kavga falan der üstüne gitmiyorum ama bu sefer haklıyım umursamamakta kararlıyım oda böyle yapiyoUmursamamazlik yapmayin yoksa hersey daha kotu olur
Konusun onu acana kadar konusmayi deneyin
Belliki inatlasiyor
Ona ihtiyaciniz oldugunu hissettirin
Sevdiginizi soyleyin
Güzellikle hersey hallolur
Çok denedim bunları hep offf yine kavga falan der üstüne gitmiyorum ama bu sefer haklıyım umursamamakta kararlıyım oda böyle yapiyoUmursamamazlik yapmayin yoksa hersey daha kotu olur
Konusun onu acana kadar konusmayi deneyin
Belliki inatlasiyor
Ona ihtiyaciniz oldugunu hissettirin
Sevdiginizi soyleyin
Güzellikle hersey hallolur
Dün gece tartıştık söyledim umursamadi ki bende suan umursamiyorm gelse yanima otursa tmm konuscam oda yokEmin misiniz
Yani söylemedim diyorsunuz konuşmadım
Ben kırk yıl düşünsem bu yüzden bana birinin küseceği aklıma gelmez
ki ben kadınım ve muhtemelen eşinizden daha fazla hayat tecrübem var
inan bnde aynı durumdayım . bu erkeklern hepsi mi aynıÖnceden böyle değildi dün geceden beri tek kelime etmedim adamın umrunda değil gibi suan farklı odalarda oturuyoruz
Galiba kafa kafaya vereliminan bnde aynı durumdayım . bu erkeklern hepsi mi aynı![]()