Esimle anlaşamıyoruz !!!

2 aylık hamile olduğunuza göre en kötüsü 2 ay önceye kadar iyiydiniz. Yani şu son 2 aydır mı sevmiyor sizi size göre? Demek ki eşiniz duyarlı birisi değil.

Boşanması için şiddet görmesi gerekmiyor ki kişinin. Konu sahibi sürekli kavga gürültü diyor. Yani huzursuz bir ortam.
İsterse boşanır. O diyor ki boşan demeyin, hamileyim. Ben de diyorum ki ne alaka?
ben de o kadar kavga gürültü varsa ne ara çocuk oluyo ona şaşırıyorum.hızlı okuyunca kaçırmışım ben öyle dediğini ben bebeğini düşün dediğim için soruyu üstüme aldım :)

Bizde hiç bir konuda aynı düşünceye sahip değiliz anlaşamıyoruz ama hiç kavga etmeyiz birbirimize saygımız var çünkü siyahla beyaz gibiyiz ;)

dün gece çok farklı bir durumdu ama çoğu kişi uyumamıştır . hasta olduğunuzda grip ,ishal ne bileyim soğuk algınlığı bu durumla kıyaslanıp bu kadar abartılacak bir durum değil bence . kaldı ki dün gece hasta değilmişsiniz. erkekler daha realist oluyorlar . bence biraz hassas bir dönemdesiniz. ne için kavga ediyorsunuz? bence biraz iletişimsizlik var . evlilik terapistini deneyebilirsiniz belki. hem farklılık olur sizin için. bir de benim tavsiyem suçlayıcı ya da fazla hassas yaklaşmayın. bu sizin anlaşılmanızı engeller .

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bana yardım edin lütfen !!! 1.5 yildir evliyim ve 8+2 haftalik hamisim çok severek evlendik çok acılar çektim ben hepsini atlattık ta bir bunu atlatamiyorum. Herkes tartışır ama çözmek için artık konuşma taraftarı değil çok ilgilenmez artık benle umursamıyor yani beni açıkça beni sevmediğini düşünüyorum kaldı ki bende eski gibi heyecanlı degilim artık. Görmek istemiyorum çünkü hep kavga gürültü sıkıldım bu durumdan. Bosan demeyin bende boşanmayı biliyorum ama hamileyim iste ???? :KK1::KK1:
Biraz kendinizi sıkın
Bir sorun yokmus gbi davranın
Olaylar bir soğusun üzerine düşmeyin
Bakalım ne yapacak eşiniz
Yuva yıkmak kolay değil
Umarım hersey girer yoluna

Adamın kabahati bu mu

Yani olağanüstü bir gündü çoğu kişi uyumadı

Oğlum hasta sabah erken kalkar diye ben 2 de yattım eşim daha geç yattı şimdi de içeride uyuyor mesela hiç buna kızmak içten içe kinlenmek aklıma gelmedi

Karşılıklı evlilik beklentileriniz farklı olabilir bunu konuşun o nasıl bir hayat istiyor sizden beklentisi ne siz nasıl bir hayat istiyorsunuz ondan beklentiniz ne

Çocuk doğduktan sonra daha zor olur bunu en kısa zamanda netleştirin

Bir de beklentinizi düşürün tüm hayatınızı eşiniz üzerine de asla kurmayın
Aynen ben de 18 aylık kızım mızmızlık yapar diye 1de yattım. Sabah 6da kalktı. Eşim 4e kadar oturdu. Sonra kız öğle uykusuna yatınca hepimiz bir köşede sızdık :))

Eşinle konuş. Ben hamile kaldığım gibi dedim ki, mutlu hamilelik geçirmemi sağla mutlu bebeğimiz olsun. Neye kızdıysan konuş. Adam müneccim değil ne bilsin kırıldığını.

Adamın kabahati bu mu

Yani olağanüstü bir gündü çoğu kişi uyumadı

Oğlum hasta sabah erken kalkar diye ben 2 de yattım eşim daha geç yattı şimdi de içeride uyuyor mesela hiç buna kızmak içten içe kinlenmek aklıma gelmedi

Karşılıklı evlilik beklentileriniz farklı olabilir bunu konuşun o nasıl bir hayat istiyor sizden beklentisi ne siz nasıl bir hayat istiyorsunuz ondan beklentiniz ne

Çocuk doğduktan sonra daha zor olur bunu en kısa zamanda netleştirin

Bir de beklentinizi düşürün tüm hayatınızı eşiniz üzerine de asla kurmayın
Haklısınız her zaman ilk adimi ben atıyorum ben konuşmaya çalışırım ama yok o istemiyor artık gibi. Konuşmak istemiyor napim daha hep sakin konuşmaya çalıştım geldi onu umursamadigimi görünce anasının evine gitti kv zaten apayrı problem takmiyorum artık onuda olay bu yani hala gelmedi sabahtan beri evde tekim

Cnm zaman zaman hepimiz anlasamiyorz tartisiyoruz
Erkekler hep odunlasiyor geneli evlenince birbirinizi anlamaya calisin cozum odakli olun
Herkesin evlilik gulluk gulistanlik degil

Haklısınız her zaman ilk adimi ben atıyorum ben konuşmaya çalışırım ama yok o istemiyor artık gibi. Konuşmak istemiyor napim daha hep sakin konuşmaya çalıştım geldi onu umursamadigimi görünce anasının evine gitti kv zaten apayrı problem takmiyorum artık onuda olay bu yani hala gelmedi sabahtan beri evde tekim
Umursamamazlik yapmayin yoksa hersey daha kotu olur
Konusun onu acana kadar konusmayi deneyin
Belliki inatlasiyor
Ona ihtiyaciniz oldugunu hissettirin
Sevdiginizi soyleyin
Güzellikle hersey hallolur

Belliki inatlasiyor
Sevdiginizi soyleyin
Çok denedim bunları hep offf yine kavga falan der üstüne gitmiyorum ama bu sefer haklıyım umursamamakta kararlıyım oda böyle yapiyo

Belliki inatlasiyor
Sevdiginizi soyleyin
Çok denedim bunları hep offf yine kavga falan der üstüne gitmiyorum ama bu sefer haklıyım umursamamakta kararlıyım oda böyle yapiyo

Emin misiniz

Yani söylemedim diyorsunuz konuşmadım

Ben kırk yıl düşünsem bu yüzden bana birinin küseceği aklıma gelmez

ki ben kadınım ve muhtemelen eşinizden daha fazla hayat tecrübem var
Dün gece tartıştık söyledim umursamadi ki bende suan umursamiyorm gelse yanima otursa tmm konuscam oda yok

Dünden beri ğlke karışık belki Ada'm gergin. Seni doğacak çocuğunu düşünüyor kafasında bin tane düşünce var. Neden böyle bakmıyorsun. Hamile olmak ilgi artması demek değil ki. Adamları da biraz anlayın bizim hormonlarımız ana rahimime Bebek düştüğünde başlayor adamlar kucağına alana kadar anlamıyor baba olmayı. Yaratılışın Hikmeti bu. Benim eşimde normalde dayanamaz uykuya dün 5 E kadar uyumadı Haber izlemekten şimdi hala sokakta. Ses çıkartmıyorum Çünkü bu 30 küsur yıl sonra ilk defa ülkenin başına gelmiş bi durum. Ve Nasıl sende annelik iç güdüsü varsa erkeklerde aileyi koruma iç güdüsü var. Buncacık sebepten boşanmak falan olur mu yahu

Back
X