İyi günler kızlar. Burda yeniyim öncesinde surekli takip ediyordum fakat üye değildim herneyse konuya geleyim. 2 yıllık evliyim. Evliliğin ilk günlerinde şiddetli tartismalarimiz oldu, Hep eşimin benim hareketlerimi begenmemesinden. Herşeyime kusur buluyor. Konuşmayı denedim hep gereksiz tepkiler veriyor. Bağırıyor çağırıyor, Sonra da sen beni sinirlendiriyorsun diyor. Istiyor ki eleştirin beni sürekli, Bende kendimi değiştireyim. Evlenirken huyumu suyumu az çok gördü. Esim bana göre zor biri aslında, benim de hatalarım va ancak çok yıprandım. Mesela motor tutkusu var, halbuki evlenmeden önce bu kadar olduğundan bahsetmemisti, Ben motora sıcak bakmıyorum tehlikeli geliyor. Surekli motora binmek istiyor, benimde binmemi istiyor, kapalı bir bayanım binmem biraz sıkıntılı oluyor ve sevdiğim birsey değil motor. Istemediğimi söylediğimde sen beni sıkıyorsun oluyor. Bayram tatili için beni ailemin yanına yolladı sırf rahat vakit geçirebilmek için. Ben olsam binemicekmis rahat rahat çünkü. İki gündür de kavgalıyız arayıp sormuyor. Bende dün kendimi tutamadım aradım. Sinemadaymis açmadı sonrada ben açmadım neden aramadın diye mesaj attım tartışacak halim yok yarın yazarsın diyor Şu saat oldu aramadı.Ne yapmalıyım. Nasıl davranmaliyim bilmiyorum. Bunun yanı sıra haftanın her günü kayınvalidemlere gitsek sesi çıkmayacak bende istemiyorum bu kadar. Çalışıyordum, Evde işler de oluyordu zaten yine kırmayıp gidiyordum, işten ayrıldım artk surekli çağırır kayınvalidem. Kavga edince ailesini de görmek istemiyorum. Biraz karmaşık oldu ama umarım derdimi anlatabilmisimdir. Ne yapsam Bilmiyorum