• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle annem yuzunden bosanmak uzereyiz

yonca83

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
9
8
16
41
Arkadaşlar merhaba. Çok kotu durumdayim, 10 yillik evliyim, 1 yasinda bir oglum var. Lohusayken annem 40 gun kaldi ve hepimize teror estirdi. Esimle kavga ettiler ve ben ne yazik ki esimin yaninda yeterince duramadim. Sonradan bunu kabul ettim esimden ozur diledim defalarca ama beni affetmedigi gibi cok kotu davraniyor, surekli hakaret kotu soz isitmekten bunaldim. Dili de sivri cok cok agir konusuyor. Annem de cok agir sozler soylemisti bana. İkisinin de soylediklerini yazmaya utaniyorum. Nolur beni yargilamayin, cok destege ihtiyacim var. Ogluma da buyuk olcude ben bakiyorum. İnanin tukendim. Dun eşime küstüm, sadece hakaretlerinden kendimi korumak için ama. Bir de onerebileceginiz psikolog ya da psikiyatrist var mi?

Yani olayları anlatmanız lazım. Belki anneniz haklıydı belki eşiniz. Buna siz su an objektif bakamayabilirsiniz ama biz bakarız.
Eger esim ben haklı oldugum halde annesini ısrarla destekleseydi ben de soğur ve iliskimi gözden gecirirdim. Lakin hakaret etmezdim, seviyeyi düsürmezdim yani.

Haklılığını hakaretle desteklemek nedir? Bence eşinizin terapi almak konusunda daha bir öncelikli olması gerekiyor!
Konuyu daha da açarsanız annenizin durum ve tavrını da çözebiliriz ama kesinlikle hakaret eden bir eş varsa haklı o değildir🤬

ÜZerinden 1 sene geçmiş bir mesele yüzünden hakaretler savuran bir insanın aklı selim olmadığı çok belli.

Bu durumda sorunun eşiniz olduğunu hissediyorum.

Ha velev ki yanılıyorum, en başta eşiniz haklıydı diyelim. Yine de şu anki hal ve hareketlerinden sonra haklı olmasının bir yolu kalmıyor. En iyi ihtimalle haklıyken haksız durumuna düşüyor.

Ama ben eşinizin sorunlu olduğunu düşünüyorum.

Konuyu biraz daha açarsanız daha sağlıklı yorumlar yapılır.

Arkadaşlar merhaba. Çok kotu durumdayim, 10 yillik evliyim, 1 yasinda bir oglum var. Lohusayken annem 40 gun kaldi ve hepimize teror estirdi. Esimle kavga ettiler ve ben ne yazik ki esimin yaninda yeterince duramadim. Sonradan bunu kabul ettim esimden ozur diledim defalarca ama beni affetmedigi gibi cok kotu davraniyor, surekli hakaret kotu soz isitmekten bunaldim. Dili de sivri cok cok agir konusuyor. Annem de cok agir sozler soylemisti bana. İkisinin de soylediklerini yazmaya utaniyorum. Nolur beni yargilamayin, cok destege ihtiyacim var. Ogluma da buyuk olcude ben bakiyorum. İnanin tukendim. Dun eşime küstüm, sadece hakaretlerinden kendimi korumak için ama. Bir de onerebileceginiz psikolog ya da psikiyatrist var mi?
Annenizden ayrılın

Kendinizi niye ezdiriyorsunuz? Esim annemin hatasindan dolayi beni kirip dursa o sivri dilini ceker baska yerine monte ederim. Varsa bir hesabi gidip annenizle kozlarini paylassin. Herkesin deliligini siz niye cekiyorsunuz. Küsmek yerine acik acik söyleyin olup biteni. Küsüp kenara gecmek yerine hakkinizi savunun.

Deve kini resmen bir yıl kavga mı edilir 😒 ayrıca konuyu yazarsanız daha net yorum yapabiliriz. Eşinizin hakli olup olmaması, sizin o zamanki tavriniza göre yorum yazarız. Ama bilemiyorum yani sebep ne olursa olsun bu kadar uzun süre hakaret ede ede evde dolaşılmaz. Eşinizin ciddi psikolojik sorunları var. Sadece anneniz bahane olmuş gibi geliyor 🤔

Arkadaşlar merhaba. Çok kotu durumdayim, 10 yillik evliyim, 1 yasinda bir oglum var. Lohusayken annem 40 gun kaldi ve hepimize teror estirdi.
Cocuk 1 yasinda ise 325 gundur kavga mi ediyorsunuz ? Surekli size hakaret mi ediyor o zaman bu zamandir..
Ben yanlis mi anliyorum Lohu'dan kalma olay 1 yildir boyle mi ?
Anne ne demis ? Es ne diyor ? Bu hale gelene kadar baska bir olay yasanmadi mi bu surecte..
Eksik yazildiginda biz de dogru bir sekilde anlamakta gucluk cekiyoruz acikcasi.
Diyorsan ki sadece bu,o halde esin hatali.Ayrica kusmek fayda etmez bence..1 yillik olaya bu kadar takan adam kustugunde daha da saldirganlasabilir gibime geliyor.Dikkat et derim.

İkiside yetişkin insan siz neden arkasında duracaksiniz ki sorunu varsa annenle konuşsun sana bu şekilde davranmaya hakkı yok.. sen ikisinin arasına girmek zorunda değilsin! banane ikiniz halledin aranizda de çekil kenara, ben öyle yapıyorum gayette kafam rahat. birde siz bence en masum kişisiniz eşinizin birde annenizin psikolojisi bozuk sizide bozmuslar. birde özür dileme ya suçlu gibi kendine gel sen lohusaydin birde koca adamı savunmakla mi ugrasacaksin, sonuçta embesil değildir size cemkirdigine göre..embesil olsa tamam savun diyeceğimde...bu arada çocuğa niye yardım etmiyor insafsız berbat bir koca gıcık oldum burdan

Olan olmuş siz hatalı olduğunuzu düşünüp özür de dilemişsiniz, ne istiyor eşiniz acaba daha? Aynısını kendi annesi size yapsa bu kadar umursamazdı. Bazı erkeklerin iki yüzlülüğü mide bulandırıcı. Kendinizi ezdirmeyin daha fazla yazık canınıza. Psikoloğa da kocanız gitsin tedavi olsun😑

Üzerinden 1 yıl geçmiş bir olayı hala dillendirmek, gözünün üstünde kaşın var diye bahane aramak gibi sanki.

Back
X