Eşimle annem yüzünden boşanmak üzereyim

yonca83

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
9
8
16
41
Arkadaşlar merhaba. Çok kotu durumdayim, 10 yillik evliyim, 1 yasinda bir oglum var. Lohusayken annem 40 gun kaldi ve hepimize teror estirdi. Esimle kavga ettiler ve ben ne yazik ki esimin yaninda yeterince duramadim. Sonradan bunu kabul ettim esimden ozur diledim defalarca ama beni affetmedigi gibi cok kotu davraniyor, surekli hakaret kotu soz isitmekten bunaldim. Dili de sivri cok cok agir konusuyor. Annem de cok agir sozler soylemisti bana. İkisinin de soylediklerini yazmaya utaniyorum. Nolur beni yargilamayin, cok destege ihtiyacim var. Ogluma da buyuk olcude ben bakiyorum. İnanin tukendim. Dun eşime küstüm, sadece hakaretlerinden kendimi korumak için ama. Bir de onerebileceginiz psikolog ya da psikiyatrist var mi?

Anneniz ile eşinizin arasında paravan olmak görevi size düşüyor mümkün mertebe ikisini bir araya cok sık getirmeyin.Onlardan daha çok siz kötü etkileniyorsunuz bu durumdan gibi geldi bana... Eşinizin size karşı bu tavrı hic hoş değil hakarete varacak kadar.

Anneniz ile eşinizin arasında paravan olmak görevi size düşüyor mümkün mertebe ikisini bir araya cok sık getirmeyin.Onlardan daha çok siz kötü etkileniyorsunuz bu durumdan gibi geldi bana... Eşinizin size karşı bu tavrı hic hoş değil hakarete varacak kadar.
Cok tesekkur ederim. Ben hataliyim kabul ediyorum. Ama aylardir soyleniyor. Bir de ailelerden farkli bir kentteyiz. Annemle babam olaylardan aylar sonra geldiler, acil ihtiyacimiz oldu bebegin bakimiyla ilgili. O zaman bir sey olmamis gibi davrandi herkes. Ama yalnizken cok kotu esim bana karsi. Bir de tup bebekle oldu cocugumuz, benim baska saglik sorunlarim da vardi, cok buyuk fedakarlikla cocuk sahibi oldum. Tum bu zahmetin sonucu boyle oldu. Hic tahmin etmezdim boyle olacagini.

Cok tesekkur ederim. Ben hataliyim kabul ediyorum. Ama aylardir soyleniyor. Bir de ailelerden farkli bir kentteyiz. Annemle babam olaylardan aylar sonra geldiler, acil ihtiyacimiz oldu bebegin bakimiyla ilgili. O zaman bir sey olmamis gibi davrandi herkes. Ama yalnizken cok kotu esim bana karsi. Bir de tup bebekle oldu cocugumuz, benim baska saglik sorunlarim da vardi, cok buyuk fedakarlikla cocuk sahibi oldum. Tum bu zahmetin sonucu boyle oldu. Hic tahmin etmezdim boyle olacagini.
Arada kalmışsınız malesef eşinizin de bunu biliyor olması lazım ayda yılda bir gelen büyükler için bu şekilde davranması üzücü sizin bir suçunuz yok neticede

Lohusayken kalmis cocuk suan 1 yasinda mi? Bu durumda bi yildir sistematik eziyet ediyo esiniz size. Ya evlilik terapisti deneyin ya bosanin bence. Bu kadar uzun surecek ne var kendi annesi yapsa hemen hali altina supururdu. Gorusmezler gecinemiyolarsa olur biter.

Back
X