Eşimle araba sorunu

5-6 yıldır ehliyetim var. 1 yıldır sürücüyüm. Evlendikten sonra eşim sağolsun çok güzel öğretti cesaretlendirdi. İşe gidip geliyorum. Şehir içinde gezebiliyorum. Ama gel görün ki eşime bir türlü kendimi beğendiremiyorum. Kendisi yılların sürücüsü gerçekten çok iyi kullanıyor bişey diyemem ama benimde 1 yıl olduğunu artık daha iyi sürücü olmam gerektiğini söylüyor. Onun dediği gibi yapmazsam iyi sürücü olmuyormuşum. O yanımdayken çok geriliyorum ama tekken öyle rahatım ki. Çok güzel parklar yapıyorum, gayet güzel sürüyorum. O varken çok heycanlanıyorum çünkü her şeye karışıyor en ufak şeye bile. Bazen öyle şansına sürüyormuşsun gibi hissediyorum diyor. Ya 1 yıldır işe gidip geliyorum ne şansı olabilir çok şükür ne kaza yaptım ne bişey.
En başında ben dedim iyi bilmiyorum heycanlıyım acemiyim diye sabırla öğretti. Keşke hiç böyle kozlar vermeseydim eline. Tamam büyük tartışmalar değil bunlar belki ama artık sinirim bozuluyor özgüvenimi kaybedeceğim zaten zar zor kazandım. İlk tek sürüşüm dualar ede ede oldu yani çok heycanlanıyordum.
Dün mesela bi yerden döneceğim, o araba da değildi onu bırakıp gidiyordum yani, bi araba ile karşı karşıya geldim ben yol vermedim genç bir çocuktu zaten geri gitti solumdan ilerledi hızlıca sürdü sinirlendi yani. Ama haklı olan bendim yolun ortasında arabayı durdurmuş arkadaşı ile konuşuyordu yani tam ortalamış yolu ne yapabilirim. Her neyse işe eve geldi eşim sonra diyor orda gördüm seni mesela hatalıydın gördün aracı geri git diyor niye ben gidiyorum dedim o daha rahat gidebilir sokak orası araç yok bişey yok ben caddeden dönüyorum hem yol ortasında niye bırakıyor dedim. Yok diyor allah bilir böyle hataları hep yapıyorsundur sürüyorsun ama şansa bala sürüyorsun ben mükemmel olmanı istiyorum diyor. Dedim daha 1 yıl yani ne bekliyorsun. Böyle ufak bir tartışma yaşadık işte artık hiç süresim de gelmiyor arabayı ama istediği bu zaten.
Ay aman boşverin Allah aşkına, yan koltuğa geçen her erkek bıt bıt bıt yapiyor
Eşim, babam vs hepsi aynı
Ben 25 senelik şöförüm hiç bişey diyemeseler sola dönerken sağayı kontrol ediyorum benden önce boş, geç gibi saçma sapan yorum yapıyorlar
Sanki onlar yokken ben sola dönmüyorum hiç
Park yaparken gel topla sağa kır sola kır gibi abuk subuk yorumlardan sonra eşimi arabadan indirdiğimi bilirim, inde arabayı park edim senimi dinlicem ya diyerek. Aracım zaten son model istese kendisi park ediyor, sağdan soldan geleni görmesem kendisi uyarıyor yok bunlar illa bişey dicek. Boş boş konuşmuş sizinde eşiniz, dinlemeyin kendi kendine konuşsun

Eşimden sonra ehliyet aldım. Herşeye karışır, soldan gitme, sağa yanaşma, nasıl sürüyorsun bilmem ne derdi. Sonra en ucuzundan bir araba aldım altıma, iyice sürücülüğüm pekişsin, araba çizilse de içim yanmaz dedim en azından. Ama bir kere bile çizdirmedim. Şimdi 15 senedir araba kullanıyorum ve kocamın bazen şansına sürdüğünü düşünüyorum, hatta b*k gibi sürüyor. Ağzını açıp yorum yapamıyor çünkü çok iyi sürdüğümü biliyor.
Mükemmel olmak tabakhaneye b*k yetiştirir gibi hızlıca aralardan geçmek değildir, erkekler bunu yapıyor genelde. Tümseklerden de paldır küldür geçiyolar. Şimdi kendinizin en iyi versiyonuna dönüşmek için kocanız olmadan trafiğe çıkmanız lazım. Gerçekten tek çözüm bu. Anasının şeyinden şoför olarak çıktığını sanan bu dangalaklarla anca böyle baş edilir
Haklısınız. İşe araba ile gidip geliyorum o şekilde baya aştım korkularımı vs. Ama iş yerim arabayla 10 dk en fazla fazla bir yol gitmiyorum çok akışkan bir ana caddeye falan çıkmıyorum. Yavaş yavaş onları da yapacağımı biliyorum ama eşim böyle konuştukça motivasyonumu düşürüyor.
Keşke imkanım olsa kendime yeni araba alsam çizilse de üzülmeyeceğimiz. Çünkü bunu bir kere çizdirdim eşimin dilinden kurtulamadım

Ay aman boşverin Allah aşkına, yan koltuğa geçen her erkek bıt bıt bıt yapiyor
Eşim, babam vs hepsi aynı
Ben 25 senelik şöförüm hiç bişey diyemeseler sola dönerken sağayı kontrol ediyorum benden önce boş, geç gibi saçma sapan yorum yapıyorlar
Sanki onlar yokken ben sola dönmüyorum hiç
Park yaparken gel topla sağa kır sola kır gibi abuk subuk yorumlardan sonra eşimi arabadan indirdiğimi bilirim, inde arabayı park edim senimi dinlicem ya diyerek. Aracım zaten son model istese kendisi park ediyor, sağdan soldan geleni görmesem kendisi uyarıyor yok bunlar illa bişey dicek. Boş boş konuşmuş sizinde eşiniz, dinlemeyin kendi kendine konuşsun
Aynen öyle takmamam gerekiyor, o yokken çok iyiyim ama o varken geriyor beni heycanlanıyorum yapmayacağım hatalar yapıyorum

İlk araba kullanmaya başladığım zamanlarda annem yanımda otururken ana yola çıkmaya hazırlanıyorum babam biraz öne gider misin lütfen gelen arabaları göremiyorum demişti (arka koltuktan) 😂. Erkekleri bu kadar ciddiye almayın araba konusunda kendinize güvenin, kurallara uyun yeter.

İlk araba kullanmaya başladığım zamanlarda annem yanımda otururken ana yola çıkmaya hazırlanıyorum babam biraz öne gider misin lütfen gelen arabaları göremiyorum demişti (arka koltuktan) 😂. Erkekleri bu kadar ciddiye almayın araba konusunda kendinize güvenin, kurallara uyun yeter.
Yaa bende babamdan hiç öğrenemedim o kadar stresliydi ki ben sürüyorken el frenini tutuyordu eliyle :D
Eşim güzel öğretti sağolsun ama o da beğenmiyor simdi

Yaa bende babamdan hiç öğrenemedim o kadar stresliydi ki ben sürüyorken el frenini tutuyordu eliyle :D
Eşim güzel öğretti sağolsun ama o da beğenmiyor simdi
Ben trafiğe çıkmadan önce pratik icin hoca ayarlayıp ders almıştım 6 ders diye anlaştık kadin 3. Derste tamam ben daha fazla paranı almak istemiyorum senin dedi daha da kimseye laf ettirmedim. Önce siz kendinize güvenin sagolsun öğretmiş ama tamam artık aynısınız hoca öğrenci olayi bitti önce siz kabul edin.

Ben trafiğe çıkmadan önce pratik icin hoca ayarlayıp ders almıştım 6 ders diye anlaştık kadin 3. Derste tamam ben daha fazla paranı almak istemiyorum senin dedi daha da kimseye laf ettirmedim. Önce siz kendinize güvenin sagolsun öğretmiş ama tamam artık aynısınız hoca öğrenci olayi bitti önce siz kabul edin.
aynen öyle o kendisini hala hocam sanıyor

Back
X