Esimle aram bozuk

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaslar esimle aram bozuk hic deger vermiyor kadinligini hic hissettirmiyor insana zaten ozguvenim yok yuzumde roza hastaligi oldu asiri ozguvenim dustu.surekli asagiliyor beceriksiz falan filan ilk zaman cok duskundu bana sinra degisti ya sevsede gururundan belli etmiyor sanki asagilama huyu var viruyor bir de su an kolum mosmor birde nasilsa beni borakamaz rahatligi var malesef o rahatligi ben verdim bosanirim diyorum sana kim bakar diyor iki yas buyugum esimden surekli yasimla dalga gecoyor yaslisin diyor 30 yasindayim bende kafami dagitmak icin kizimi kuafore goturdum belindeydi saclari ucundan alin dedim kokunden katli berbat kesti eve geldim aglama krizine girdim o arada yine kavga ettik vurdu bana kolum mosmor bir yandan kizimin saci kisaldi diye kendimi yerlere vurdum damarim koptu sanki uzuntuden bu kadar uzulmem normal mi psikolojim bozuk ondan mi?

Arkadaslar esimle aram bozuk hic deger vermiyor kadinligini hic hissettirmiyor insana zaten ozguvenim yok yuzumde roza hastaligi oldu asiri ozguvenim dustu.surekli asagiliyor beceriksiz falan filan ilk zaman cok duskundu bana sinra degisti ya sevsede gururundan belli etmiyor sanki asagilama huyu var viruyor bir de su an kolum mosmor birde nasilsa beni borakamaz rahatligi var malesef o rahatligi ben verdim bosanirim diyorum sana kim bakar diyor iki yas buyugum esimden surekli yasimla dalga gecoyor yaslisin diyor 30 yasindayim bende kafami dagitmak icin kizimi kuafore goturdum belindeydi saclari ucundan alin dedim kokunden katli berbat kesti eve geldim aglama krizine girdim o arada yine kavga ettik vurdu bana kolum mosmor bir yandan kizimin saci kisaldi diye kendimi yerlere vurdum damarim koptu sanki uzuntuden bu kadar uzulmem normal mi psikolojim bozuk ondan mi?
Bi sac yuzunden neden bu kadar kendinizi paraliyorsunuz. Hic saglikli dusunemiyorsunuz.

Gerçekten boşansan kendi ayaklarının üzerinde duramaz mısın şiddet de varmış bundan kötü halde olamazsın ya hem niye kendinle dalga geçtiriyorsun adama onu bırakamayacağını nerden biliyor

Özgüven eksikliği olduğu sürece mutsuzlugun devam eder roza her insanda var tedavisi var araştır kendine bak kizinin saçı kısa kesilmişde ne olmuş yine uzar hem değişiklik olur ne var internetten bak saçları şekilden şekile sokuyorlar tokalar tak simli renkli saçlar al eşin konusunda NEDEN izin veriyorsun şiddete ve hakarete aciz olma kaldır başını dimdik tut kadınlar özellikle anneler güçlüdür kendine açımayı bırak sen bir yetişkinin sen bir bireyin sen bir İNSANSiN sert çıktığımi düşünme lütfen seni kırmak istemem :KK200:

Kadinligimi yazacaktim ozur dilerim.bu sac olayida bahane oldu heralde kizimin sacini istedigim gibi kestirip mutlu olacaktim farklilik olcakti ama oda istedigim gibi olmayinca patladim iste.birakamayacagini nerden biliyor diyorsunuz kendime ozguvenim olmadigini biliyor kimsenin eline koz vermiceksin aslinda yuzumde de gul hastaligi cikinca kendimi bir hic gibi hissettim ayrilsam ailem sahip cikar ama o cesaret yok iste

Ya siz o çocuğun yanında neler yapıyorsunuz öyle kendinize gelin. Kendini yerden yere vuruyorsun çocuğum korkar diye hiç düşünmüyor musun?
Eşinde tuhaf sende!

anlattıklarınıza bakılırsa şuan sağlıklı düşünemiyor ve makul hareket edemiyorsunuz
kendinize zaman verin sakinleşin
siz başınızı eğmeyin herşeye saça bile dövünmeyin
size vuran erkeğe darp raporunuzu alıp buna hakkı olmadıgını ıspat edin
kendinize güvenin
güçlü olun

Birde esim el iyisi derlerya aynen oyle.baskalarina cok kibar anneme onceden soyluyordum annem konustu ama yok sinirlenince yine ayni hep el havada eli alismis tekme tokat dovmuyor koluma bacagima vuruyor annem de icenler var daha beterleri var diyor ama asiri ilgiye ihtiyacim var

Birde esim el iyisi derlerya aynen oyle.baskalarina cok kibar anneme onceden soyluyordum annem konustu ama yok sinirlenince yine ayni hep el havada eli alismis tekme tokat dovmuyor koluma bacagima vuruyor annem de icenler var daha beterleri var diyor ama asiri ilgiye ihtiyacim var

Ne guzel... Ilgini kolunu mosmor edince aliyorsundur. Annen de ayri tuhafmis.

Cocugum yoktu o an yani yere yatip agladim sinirlerim bozuktu oda patlak verdi.kizim 4 yasinda ama hissediyor babam sevmiyor seni diyor sana vuramaz ben kizarim diyor seviyor diyorum ama bilincaltina yerlesmis.su an kararliyim iki gundur konusmuyorum artik benden ayrilir korkusu vericem

Rosa hastalığın için düzenli aloe vera jel kullan..bende de var oradan biliyorum.
Önce kendine bir çeki-düzen ver.Saçlarına rofle-balyaj -ombre falan biseyler yaptır.Bakımlı ol..Kendine özel zaman ayir.Mümkünse spora basla..Yürüyüşe basla..Cocugunla mutlu olmayı dene..Ve en önemlisi bunları kendin için yap.Tek başına mutlu olmayı öğren hayatta..Yoksa hep mutsuz olursun.Çocuğuna da yazık etme..Bak sen kendine iyi bakınca esin nasıl değişecek..

Bana boyle davranma nedeni 2.cocuk yapmamammis ama ben cocuk yapma psikolojisin de degilim kizima cok duskun ama ona bile sabirsiz ya insanlar nasil bu kadar degisebiliyor

Herşey dış güzellik mi?
İlla birinin sana bakması beğenmesi mi lazkm?
Bu hayata tek başına yetmez misin?
Bir erkek mi mutlu olma sebebi ?

Cok haklisiniz ilk basta insan kendini sevmeli kendi icin bir seyler yapmali son zamanlarda cildim duzelmeye basladi cok cektim ben oksixinc pisik merhemi cok iyi geldi. Insanin ozguveni yerine gelmeye baslayinca kendini seviyor ve baskasina muhtac olmadan mutlu olmayida ogreniyor aslinda.aslinda miyyon tipliyim zayifim ama psikolojik demekki yillardir cilt problemi cektigim icin baska kadinlardam kendimi dusuk hissediyorum

Back
X