• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle aram bozuk

Cildim duzelince suslenmek istiyorum aslinda cirkin degilmisim diyorum cilt insani degistiriyor.bu kadar umutsuzluga dusme nedenimde 1 yil gitmedigim doktor kalmadi verdikleri ilaclar daha beter yapti artik hayat bitmisti sanki sonra hacamat yaptirdim duzenli oksizinc kullaniyorum cok sukur disardan goren anlamaz simdi ama her an cikar korkusu yine oxguveni mahvediyor

ayrilsam ailem sahip cikar ama o cesaret yok iste
Iki gün ailenizde kalma ihtimaliniz varsa kalın.. size iyi gelir.. kendinizi toplarsınız..

.aslinda miyyon tipliyim zayifim ama psikolojik demekki yillardir cilt problemi cektigim icin baska kadinlardam kendimi dusuk hissediyorum
Diğer bayanlardan neyiniz eksik, her insanın bir kusru vardır..
Ne güzel milyon tiplisiniz zayıfsınız... geç yaşlanırsınız..yaşınız büyük olabilir..

Tabi haklisiniz herkedin bir kusuru var ama iste bende mukemmelliyetcilik var bu stresle cabuk yaslanirim.psikiyatri bana depresan verdi ama esim cope atmis istemiyormus icmemi.bendede suc var cildim hakkinda bogdum ama oda bana tamam duzelicek falan dese zaten duzelmeye baslar yok doktora gitme biktim para gidiyor hic destek olmadi su an cok sukur caresini buldum da artik kucuk dusmuyorum

Bu kadar pdikolojim bozulmasinin bir nedenide esimin ailesi cok yakin yuzumun oyle oldugu zamanlar ay ne var yuzunde niye kizarik sen krem surdugun icin oluyor (gunes kremi suruyorum) yani alaya aliyorlar akrabasinin kucuk kizi bile annem senin hakkinda konusuyor elinde yelpaze surekli senin sana gulduler falan agirima gitti inat yaptim bu cildimi duzelticem diye artik cok gorusmemeye calisiyorum korku geliyor tekrar cikarsa onlar gorurse bundan duzelmedi uzin muddet sanirim

Erkekler kendine güvenmeyen kadını aşşağlamaya bayılıyorlar.
Psikolojin bozuk evet neden kendini yerlere vuruyorsun?
Bence psikolojik dedtek al toparlanır özgüvenin de yerine gelir.

Back
X