Eşimle aram çok kötü

leylaaltayy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
10
0
16
29
Herkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı ((

Herkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı ((
Felak nas oku bol bol belki nazardır da belli bir sebep var mı

Cokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum
Acaba başka biri mi var? Durup dururken mi istiyor boşanmak

Birden mi bozuldu aranız önceden nasıldı?
Yani 2 ay öncesi?
Aslında son bir yıldır vardı problemimiz ama şu son iki ayda söylediklerine inanamıyorum boşanmak istiyormuş beni görmek bile istemiyormus yaptığım yemekleri yemek istemiyormus sanki biri büyü yapmış buna

Aslında belli bir sebep yok son zamanlarda çok değişti ve son iki aydaki halı hiç tanınmaz bir sekilde sanki eşim değil başka biri
Yüzde bin başkası var. Fakat siz fazla temiz kalpli geldiniz bana. Nasıl yoneteceksiniz bu süreci, nasıl ortaya çıkar bu iş, muamma.

Cokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum
Bacım seni istemiyorum diyen adamı duayla mı isteteceksin? Açsin davayı boşansın istemiyorsa defolsun gitsin

Evde bakara suresi iki bilmiyosan internetten ac dinle bilmiyorum yasak mi ilahiyatçı tugba hoca var sosyal medyada story olarak paylasiyo zikirleri bi bak isyersen

Yüzde bin başkası var. Fakat siz fazla temiz kalpli geldiniz bana. Nasıl yoneteceksiniz bu süreci, nasıl ortaya çıkar bu iş, muamma.
Bende öyle düşünüyorum telefonun şifresini değişti söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum nasıl bı yol izlicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…