- 18 Nisan 2020
- 10
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi leylaaltayy
-
Neden bi nedeni varmiHerkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı((
Felak nas oku bol bol belki nazardır da belli bir sebep var mıHerkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı((
Cokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorumHerşeyden önce oturup bi konuşmayı deneseniz? Sorunlarınızı falan
Acaba başka biri mi var? Durup dururken mi istiyor boşanmakCokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum
benimde çok kötü bazen aziyorlatHerkese merhaba. 2 aydır eşimle aram çok kötü ne yapmalıyım dua ediyorum bol bol hangi zikri cekmeliyim böyle olup evliliği düzene giren var mı((
Aslında belli bir sebep yok son zamanlarda çok değişti ve son iki aydaki halı hiç tanınmaz bir sekilde sanki eşim değil başka biriFelak nas oku bol bol belki nazardır da belli bir sebep var mı
Bende şüpheleniyorum ama hiçbir şey bulamadim ispatlayacak bir durumda olmadıAcaba başka biri mi var? Durup dururken mi istiyor boşanmak
hangi huyları değişti? ne yapardı da ne yapmaz oldu? bahsetseniz biraz..Aslında belli bir sebep yok son zamanlarda çok değişti ve son iki aydaki halı hiç tanınmaz bir sekilde sanki eşim değil başka biri
Son bir yıldır sürekli tartisiyorduk terapiste gidelim diyorum kabul etmiyor ve sin iki aydır da seni istemiyorum sevmiyorum yüzüne gülmem deyip duruyor çok kötü davranıyorNeden bi nedeni varmi
Her zamankinden farklı bir durum oldu mu? Mesela eve her zaman aynı saatte mi gelir?Bende şüpheleniyorum ama hiçbir şey bulamadim ispatlayacak bir durumda olmadı
Aslında son bir yıldır vardı problemimiz ama şu son iki ayda söylediklerine inanamıyorum boşanmak istiyormuş beni görmek bile istemiyormus yaptığım yemekleri yemek istemiyormus sanki biri büyü yapmış bunaBirden mi bozuldu aranız önceden nasıldı?
Yani 2 ay öncesi?
Yüzde bin başkası var. Fakat siz fazla temiz kalpli geldiniz bana. Nasıl yoneteceksiniz bu süreci, nasıl ortaya çıkar bu iş, muamma.Aslında belli bir sebep yok son zamanlarda çok değişti ve son iki aydaki halı hiç tanınmaz bir sekilde sanki eşim değil başka biri
Bacım seni istemiyorum diyen adamı duayla mı isteteceksin? Açsin davayı boşansın istemiyorsa defolsun gitsinCokkk konuştuk ama yokk son iki aydır berbat bir haldeyiz seni istemiyorum deyip duruyor 2 tane çocuğum var boşanmak istemiyorum sabretmek istiyorum ama nasıl dayanacagim bilmiyorum
Bende öyle düşünüyorum telefonun şifresini değişti söylemiyor ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum nasıl bı yol izlicem bilmiyorumYüzde bin başkası var. Fakat siz fazla temiz kalpli geldiniz bana. Nasıl yoneteceksiniz bu süreci, nasıl ortaya çıkar bu iş, muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?