esimle aram kotu lutfen yardim edin

papula

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
18
0
86
Almanya
merhaba arkadaslar eskiden uyuyaim bu siteden ama ayimistim simdi gene yaziyorum esimle problemlerim var dertliyim lutfen yardimci olun
esimle 5 yilik evliyiz 3 cocugumuz var ve almanyada yasiyoruz ben calismiyorumm esimde aara sira calisir aramiz iyidi birbirmizi seviyorduk ama son zamanlarda baya tartismamiz oldu hangi sebeplerdendi bilemedim esim eski sevgisiyle interneten hep konusur ve ben buna haberm var seni aldatmiyorum sadece hatir soruum faalan kac aydir tuturmus esim gel donelim memlekete bende gelemem diyorum o kadin icin donuyorusun diyince kiziyor ta buguna bi haftadir bahanele bulup hakaret ediyor cocuklara dovuyor bugun fena tartistik bana bi tokat atti bu iki ay calismam bitse donerim sana ne yapicaini gosteriim dedi ve binlerce hakaret oyse ben yeni dogum yaptim hemde hastayim bende dayanamayip hakaret ettim onaa simdi ne yapacagmi bilemedim burda ne ailem ne kimsem var derdimi anlatacagimda yok susamii yoksa git evden mi diyeyim bilemedim cok uzgunum sizce benim evliliim son noktasinda gelmismi lutfen akil verin aileme gorusup anlatayim mi ne yapmam gerrekir ...

sizin evliliiniz bitmiş çok iyi bi baba olsa eski deyimle çocuklar için katlansan çocuklara şiddete başlamıs bu asla affedilmez...eski seviliye hal hatır sormak ne demek aranızda sayg kalmamıs... eger almanyanın sartlarından yararlanabilcek durumda isen cocuk maası ev kira destegi gibi sende cocuklar büyüdüğünde çalışırsın olur biter...senin durumuna yakın tanıdıgım vardı valla almanyada kadının 3 küçük cocugu vardı hem otobüs şöförlüğü yapıyordu hem manikürcülük hemde cocuk maası kadın kral gibi geciniyodu

cok sagolun cevap verdiniz icin
haklisiniz ev kira masalai var cocuklarim benimde masaim maddi durumumu iyi gecer esim olmazsa zaten 5 yildir bana hic bir destegi yok kursa gitmeyi bile engeledi sadece yemek pisirip couk bakmis oldum oysa hakaret sidetler bitmiyor ailem uzulur diye cocuklaim var die hep katlandim ama neeye kadar canimdan bezdim size simdi neyle basliyim bende ona hersey bitimi desem aiemele konussam mi

kizim ana okua gidiyor onu goturmem dioyr bende goturemiyorum uzak hemde yol bilmem hastayim hastahane goturmem diyor ben dil bimedigim ve yol bilemedigim icin sanki o yoldan beni uzmak icin fayda ediyor bende sasirdim ne yapsam birde yeni dogumus bebegim var bebege birakacak kimsem yok kizimi naisl goturuum sasirdim yaizik kizima eevde sikillir yani anlatacakarim cok niye adam boye yapar butun derdi donmek mi beni azalir o eski sevgili mi zatan kadinda evli .. cok uzgunum

birşey söliyim mi aileniz üzülürse üzülsün yetrki cocuklarınızın psikolojisi düzgün olsun aileniz kaldırabilir ancak cocuklar için ilerde derin yaralar olur...sartlarınız müsait zaten adam çalışmıyormus da...ailenizle konusun ve kesin kararlıyım deyin...herseyden önce sevgi ve saygı

haklisiniz ben burda ve cocuklarimla beae cehenmem gii bir ortakta yasiyoruz aieein haberi bile yok oyse ne yapacakaki
benim be iki cocugumun onunde binlece kez hakaret ediyor dovuyor cocuklar aglayip korkuyorlar inaninki kendime yanslis apacak bisey bulamiyorum esime cok sadik oldum ama o hep bahaneler bulup tatisma cikartiyor

allah yardımcınız olsun cok üzüldüm sizin ve cocuklarınız için umarım kısa zamanda huzura kavusursunuz...

arkadaşım durumuna üzüldüm eşin çok sorumsuzmuş açıkçası..
madem hem maddi gücün var ailende destek olur ayrıl mutsuzsan...

ama anlayamadığım bu adamın yapısını göre göre neden 3 çocuk?

almanyada kadına şiddet uygulayan eşlere yaptırımlar var burada ki gibi degil nedendir bu ezikliğiniz eski sevgilisi ile görüşüyor şiddet uyguluyor üstelik maddi durumuda yok siz ona muhtaç degil o size muhtaç yapmayın çocuklarınıza yazık baba sevgisi yerine nefret mi beslesinler hem çocuklara da şiddet uygulamış son kez konuşun baktınız olmuyor ayrılın hakkınızda en hayırlısı bu olur Allah yardımcınız olsun

yazık.. bır şahsıyetsız daha..oyle olmaz böyle olur deyıp hakkını verdıreceksın ya neyse...bulmuşlar ışın kolayını şiddet şiddet..herşeyı ben yaptıktan sonra erkekte olurum tövbe tövbe..hanı hıc tarzım degıl kotu sonuç yaratmak ..kımbılır belkıde bu saatte şarsım bıttı konuşuyorum ılerı gerı..allah yardımcın olsun..

zaten esie ayirsam maddi durum iyii kaybedecegim bisey olmaz sadece insan diine cikarim ama olsun artik kanima girdi cocukarin yanina eziliyor benni o kaybedecek calsimiyorda
arkadasin dedigi gibi neden cocuk ne bileyim alah verdi

ne ise yariyor ozaman bu adam?
cocuk yapip duruyor birde utanmadan!
aranizda cok ciddi bir sorun var vallah.
Allah yardimciniz olsun!

Insallah oturumunuzu almissinizdir.?

kesinlikle ailenizi arayip, bilgilendirin, hem onlarda sizi yonlendirir.

bu arada esinizin ailesi size destek veremezmi?

esim ailesiyle sorumlu yanii kimse onunla konusmaz eskilerde herkese dert olmus ailesi benle cok iyi aramiz iyi beni sevioyrlar
ama o ailesi bile sevmiyor

yani arasi kotu

sizinde eski sevgiliniz olmus olsa konussaniz,ne var bundami der acaba yoksa kiyametimi koparir ?
tabiki kiyameti koparir hatta bosanmaya kadar gider
siz, siz olun kendinizden kimseye taviz vermeyin arkasi kesilmez

almancayi nettende ögrenebilirsiniz,kendinizi ifade edebilecek kadar ögrenseniz size yeterli

doktor icinde almanyada cok Türk doktoru var onlarin birinde görün cocuklarinizin tedavisini

Çok üzüldüm durumunuza..
Sizi eve kapatmış,dil öğrenmenizi engellemiş, ona bağlı yaşamanızı istiyor.
Çocuklarınızı da dövüyormuş artık çocuklar içinde kötü bir durum var ortada.
Sizin çekincelerinizi anliyorum yabancı bir ülkede tek başına dil bilmeden yaşamak zor ama yurtdışında devletin Türkiyeye nazaran size daha iyi imkanlar sağlayacağını biliyorum.Resmi kurumlara ulaşmaya çalışsanız siddet var yardımcı olacaklardır.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

İçim sızladı okurken.
Çocuklarınız dövülürken yaşadıklarınız feci olmalı.
Nasıl dayanabilir bir anne gözünün önünde çocuklarının dövülmesine.
Ne bekliyorsunuz boşanmamak için.
Adam sizden vazgeçmiş.
Üstelik hiç de değer verilecek bir adam değil o.
Sakın onunla dönmeyin.
Orda düzeniniz, geliriniz, alışkanlıklarınız var.
Buraya dönerseniz bu adam değişmeyecek üstelik sizin dertlerinize bir de uyum problemi eklenecek.
Gönderin onu derhal evden.
Neden besliyorsunuz bu adamı.
Bakarsınız o üç çocuğa da.
Kimseye ihtiyacınız yok ki.

Üzgünüm ama siz başta eski sevgilisiyle yazışmasına göz yumarak yapmışsınız bu hatayı...

Tamam bebeği Allah verdi de arkadaşım sen hiç düşünmedin mi korunmayı? Kusura bakma da bende 5 yıllık evliyim son 1 yıldır ciddi anlamda çocuk düşünmeye ve 6 aydır da tedavi görmeye başladım. Önceliğin yabancı bi ülkede dil öğrenmek olmalıydı. Yemek pişirip, çocuk doğurup bakmak olmamalıydı. Olan olmuş. Önce çocuklarını düşünmelisin. Şiddet çocuklara kadar geldiyse bitmiştir bu iş. Allah eşinin yolunu açık etsin. Sen ordan ayrılma bence çünkü Almanya nın daha fazla imkanı var Türkiye den. Dilini öğren mutlaka bir iş bul ve çalış. O koca olacak adamda gitsin eski sevgilisine. Allah yardımcın olsun ve güç versin inşallah

ne yazıkki gelmiş artık son noktaya ilişkiniz...
allah yardım etsin..

Bir kere onca yıldır almanyadasın neden hala dil öğrenemedin bu çok büyük bir eksiklik… o yüzden de sürekli adama bağımlı yaşıyorsun, senin çocukların okula gidecekler eğitim alacaklar sen hala onların dilini bilmiyor durumda olacaksın, kendini geliştirmen lazımdı. ikincisi madem kötü bir evliliğin var keşke korunsaydın, eşin doktora da mı gitmene izin vermiyor. sürekli evde outurp onun hakaretlerine boyun eğerek yaşamayı seçmişsin kendine çıkar yol aramamışsın. zararın neresinden dönsen kardır şimdi birşeyler yapmauya başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…