merhaba arkadaslar eskiden uyuyaim bu siteden ama ayimistim simdi gene yaziyorum esimle problemlerim var dertliyim lutfen yardimci olun
esimle 5 yilik evliyiz 3 cocugumuz var ve almanyada yasiyoruz ben calismiyorumm esimde aara sira calisir aramiz iyidi birbirmizi seviyorduk ama son zamanlarda baya tartismamiz oldu hangi sebeplerdendi bilemedim esim eski sevgisiyle interneten hep konusur ve ben buna haberm var seni aldatmiyorum sadece hatir soruum faalan kac aydir tuturmus esim gel donelim memlekete bende gelemem diyorum o kadin icin donuyorusun diyince kiziyor ta buguna bi haftadir bahanele bulup hakaret ediyor cocuklara dovuyor bugun fena tartistik bana bi tokat atti bu iki ay calismam bitse donerim sana ne yapicaini gosteriim dedi ve binlerce hakaret oyse ben yeni dogum yaptim hemde hastayim bende dayanamayip hakaret ettim onaa simdi ne yapacagmi bilemedim burda ne ailem ne kimsem var derdimi anlatacagimda yok susamii yoksa git evden mi diyeyim bilemedim cok uzgunum sizce benim evliliim son noktasinda gelmismi lutfen akil verin aileme gorusup anlatayim mi ne yapmam gerrekir ...
cok sagolun cevap verdiniz icin
haklisiniz ev kira masalai var cocuklarim benimde masaim maddi durumumu iyi gecer esim olmazsa zaten 5 yildir bana hic bir destegi yok kursa gitmeyi bile engeledi sadece yemek pisirip couk bakmis oldum oysa hakaret sidetler bitmiyor ailem uzulur diye cocuklaim var die hep katlandim ama neeye kadar canimdan bezdim size simdi neyle basliyim bende ona hersey bitimi desem aiemele konussam mi
haklisiniz ben burda ve cocuklarimla beae cehenmem gii bir ortakta yasiyoruz aieein haberi bile yok oyse ne yapacakaki
benim be iki cocugumun onunde binlece kez hakaret ediyor dovuyor cocuklar aglayip korkuyorlar inaninki kendime yanslis apacak bisey bulamiyorum esime cok sadik oldum ama o hep bahaneler bulup tatisma cikartiyor
kizim ana okua gidiyor onu goturmem dioyr bende goturemiyorum uzak hemde yol bilmem hastayim hastahane goturmem diyor ben dil bimedigim ve yol bilemedigim icin sanki o yoldan beni uzmak icin fayda ediyor bende sasirdim ne yapsam birde yeni dogumus bebegim var bebege birakacak kimsem yok kizimi naisl goturuum sasirdim yaizik kizima eevde sikillir yani anlatacakarim cok niye adam boye yapar butun derdi donmek mi beni azalir o eski sevgili mi zatan kadinda evli .. cok uzgunum
Çok üzüldüm durumunuza..kizim ana okua gidiyor onu goturmem dioyr bende goturemiyorum uzak hemde yol bilmem hastayim hastahane goturmem diyor ben dil bimedigim ve yol bilemedigim icin sanki o yoldan beni uzmak icin fayda ediyor bende sasirdim ne yapsam birde yeni dogumus bebegim var bebege birakacak kimsem yok kizimi naisl goturuum sasirdim yaizik kizima eevde sikillir yani anlatacakarim cok niye adam boye yapar butun derdi donmek mi beni azalir o eski sevgili mi zatan kadinda evli .. cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?