esimle aram kotu lutfen yardim edin

zaten esie ayirsam maddi durum iyii kaybedecegim bisey olmaz sadece insan diine cikarim ama olsun artik kanima girdi cocukarin yanina eziliyor benni o kaybedecek calsimiyorda
arkadasin dedigi gibi neden cocuk ne bileyim alah verdi

İyi bir eş mi? Değil. İyi bir baba mı? Değil. Aldatma? Var. Şiddet? Var. Çocuğa şiddet? Var. Maddi sorunun da yok. Eee? Bana bu evliliği bitirmek için değil, devam ettirmek için bir sebep söyleyebilir misin?

sana yapılan eziyeti şiddeti geçtim de o yavrulara nasıl kıyıp da vicdanı el verip de şiddet uyguluyor bu adam...

ailem üzülür diye onları düşünüyorsunuz da çocuklarınızın psikolojisini, yaşadığı bunca olumsuzluğa nasıl dayanabildiklerini nasıl düşünmezsiniz..

kusura bakmayın ama işin içine çocuk girdiği zaman ben öfkeleniyorum...

böyle bir adamada halen eşim demeyin lütfen

eski sevgilinin hali hatırımı sorulurmuş..bal gibi yazılıyor işte..

sen bu adami sevmiyor ve katlanamam diyorsan,
cok cok guvendigin ve samimi oldugun biri sana yardimci olabilir.

hem bak adam seni kursa neden yolamamis biliyormusun?
hic bir seyi tek basina yapamayasin diye.
sen ona bagimli kalmis olacaksin,
onsuz hic bir isi beceremeyesin diye,
oda kiral gibi yasasin diye:)

bari yurt disina gelin gidiyorsunuz, lutfen zorda olsa su dili bir sekilde ogrenin!

sizin aranızda saygı kalmamıs ki canım bu ne saygısızlık ya eski sevgilisi ile konusuyo birde normal birşeymiş gibi size sadece halini hatrını soruyorum diyor yazıstıgı bayanada yazıklar olsun Almanyanın şartları Türkiyenin şartlarına göre cok cok iiyi kendi ayagınızın üzerin de durabilirsiniz bence sevgide bittiyse ki saygı bittiyse sevgide bitmiştir benim düşüncem susmamalısınız.

resmen hal hatır soruyorum ayağına o kişiyle konuşuyor. bence o kişiyle muhabbetinin bir şekilde kesilmesi lazım, çünkü eşinizin gözü dönmüş resmen.

eşinize o kişiyle görüşmesini kesinlikle istemediğinizi söylemeniz gerekir, fakat eşinizin gözü döndüğü için dinlemicektir sizi, yine de deneyin konuşmayı.. sonuç alamazsanız eski sevgilisini arayıp sizin konuşmanızda belki bi fayda olabilir. eşinizle yaşadığınız problemlerden bahsetmeden, onunla görüşmesinden rahatsızlık duyduğunuzu kadına ifade edebilirsiniz. eğer o da insansa utanır ve keser muhabbeti. kesmezse araya eşininzin tarafından birini sokun, sır tutan etkili birini.. bence.. bu işler tehlikeli ve pişmanlık kabul etmiyor malesef, 3 çocuk var ortada. çözüm için birşeyler yapın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…