İşte baştan aile arasında olanı kabul etmemek gerekiyor. Benim kardeşim de evlenip yurtdışına gideceklerdi çalışmaya. Eşya hicbirsey goturmeyecekti. O yüzden erkek tarafı dedi ki aile arasında nikah olsun gitsinler birikim yapsinlar bir yıl sonra düğün nikah neyse toplum içinde olan yapılır. Babam ve kizkardesim razı gibiydi. Annem ve ben kabul etmedik. Bir yıla kim öle kim kala. Çocuk olsa çocukla mi düğün yapacaklar. Mevzu düğün de değil zaten nikah yapıldı. Ama arkadaş akraba çağırıp gelinlik giymek maksat. Kalınca kalıyor çünkü. Fotoğrafi oraya saklamislardi. Orda kendimiz çekeriz diye fotoğrafci tutmalar. O bile kaldı adam akıllı cektiremediler sonra. Herşey zamanında güzel. Erteleyip evlenmeseydiniz daha iyi olurdu. Biz öyle dedik kardeşim için mesela. O zaman bir yıl sonra evlenirler önemli değil. Ama böyle olmaz.Arkadaşlar yorumlarınızı için hepinize teşekkür ederim. Çoğunuz 4 yıl sonra düğünmü olur yazmış. Bizim 2019’da sadece nikahımız oldu, aile arasında. Aile derken anneler babalar, kardeşler. Ozaman maddi gücümüz olmadığı için düğünümüzü 6 ay sonra yapacaktık, ama yazdığım gibi corona girdi araya. Kasım 2020 erteledik ama oradada yine corona girdi. Zaten corona 2022’inin başlarında hafifledi, hayatlarımız yavaş yavaş normaleşti. Bende gellinliğimi giyinip ailem, akrabalarım ve arkadaşlarımla eğlenmek istedim, burada yanlış olan ne onu anlamış değilim. Zaten kendi aramızda küçük 80 kişilik bir eğlence oldu, daha çok party gibi. Düğün 2 sefer iptal olduğu için kimse takı takamamıştı, ondan herkes şimdi düğünde takmak istedi, Buda çok normal. Birde benim ailemden ilk ben evlendim, yani bu ilk düğünümüz oldu. Bende istedim Annem Babam beni gelinliğimle görsünler, bundan doğal birşey yok bence. Beni rahatsız eden ve soğutan eşimin takı yüzünden ailem hakkında böyle konuşması. Benden dün özür diledi, ailemi sildim dediği için, lafları yanlış kullanmış ama aileme karşı hayal kırıklığı hala varmış orada bir değişiklik yokmuş. Ben onu anlamaya çalışmıyormuşum, ailemi savunuyormuş. Onun derdi para değilmiş, sadece kendini değersiz hissetmiş. Gerçektende paraya ihtiyaçı olmayan bir insan. Ondan neden böyle düşündüğünü neden böyle birşeyi dile getirdiğini anlamış değilim, hala şaşkınım ve acayip soğudum ondan
Eşinizi annesi dolduruyordur gibi geldi bana.