Eşimle arama mesafe koymak....

nekadar sürdü eniştenizin düzelmesi?
yani kaç yıl sonra oturdu evlilikleri?

ne güzel işin de varmış.. sakın çocuk yapma bir süre... geleceği düşün, yıllarca böyle yaşayabilecek misin ?
bu stres olayları da hastalıgını etkiliyor maalesef...

nekadar sürdü eniştenizin düzelmesi?
yani kaç yıl sonra oturdu evlilikleri?

Maalesef ki 10 yil. Dile kolay 10 yil. Ama anladi. Hic olmazsa ablamin ne kadar iyi olduğunu kiymetli oldugunj anlafi. Hatta ailesinjn yaninda bile karisini ovmeye basladi. Cok şükür gec de olsa duzeldi..

Ben olsam her defasında üşenmeden ; bulmuşsun benim gibi çıtırı ona şükret derdim :)

Maalesef ki 10 yil. Dile kolay 10 yil. Ama anladi. Hic olmazsa ablamin ne kadar iyi olduğunu kiymetli oldugunj anlafi. Hatta ailesinjn yaninda bile karisini ovmeye basladi. Cok şükür gec de olsa duzeldi..

çok sevindim sizin adınıza..
10 yıl da olsa sonunda mutlu olmak muthiş bişey olsagerek..
Allah ağızlarının tadını bozmasın...

esinizi karsınıza alın ve konusun...
bosanmayı dillendirmeseniz de bunu da simdiden goze alın.
eger esinizle yaptıgınız sakince tartısmalar sonrasında ufacık bile olsa degisimler oluyorsa ilerlediginizi hissediyorsanız zamanla duzene girebilir...
ancak sacmaladıgınızı dusunuyorsa (savunma amaclı kurdugu cumleleri demiyorum) baska cozum kalmıyor maalesef,
en azından sizin mutsuzlugunu dert etmeli kendine.

Mesafe koymakla bosanmak arasindaki fark nedir peki? Yani gormek , fazla muhattap olmak istemiyorsunuz ama ayni evde yasayacaksiniz , bana garip geldi. Mesafe istiyorsaniz bosanin derim.

Ne guzel kadinmissiniz, yazik degil mi size ozguveninizi baltaliyor bu adam. Ezik, guvensiz, saygisiz, berbat bir adam bu, gecin gitsin bence.

Bosandiktan sonra daha iyi olmayacak demissiniz, nerden biliyorsunuz, erkek kitligi mi var?

Yukarda bir arkadas ablasinin evlilgii 10 yildan sonra duzeldi demis, insan hayatindan koskoca 10 yil......25te evlendi desek, 35e kadar adam gibi davranmayan bir adamin kaprislerini cekip gencligini, hayatinin en guzel yillarini heba etmis, deger mi? Bence degmez.

Bu adami seviyor musunuz, neden gozyasi akitiyorsunuz?

ortada çözülemeyecek bir sorun yokmuş gibi görünüyor, ya aranızda ağır bi iletişim problemi var ya da seni sevmiyor, eğer seni sevmiyorsa bence yapacak bir şey yok, düzelme falan olmaz, ama iletişim problemi varsa bu da mesefa koyarak düzelmez artar

ikinizde çalışıyorsunuz madem bir zahmet kendi toplasaydı sofrayı, eline yapışmazdı muhtelemen

Seni çok beğeniyor ama kompleks yapıyor canım kiskancligini böyle dışa vuruyor. Sen de onun övdüğü kişiyi onunla beraber öv kafaya takmadığını görünce vaz geçer. Birde hastalığına rağmen kendini parçalama onu memnun etmek için. Bir günde yine is icin sana laf ederse sende etten kemikten bir kulsun allah sanada sırf bana bu anlayışsızlığına ders olsun diye dert verir ozaman nasıl benden anlayış bekleyeceksin diye sor.

sen mutsuzsan
tek başına çabalıyorsan
karşındaki de anlamıyorsa
yapacak bişey kalmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…