umarım düzelir .. :)
ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım sizce....boşanmak dışında tabiki
Bence düzeltilebilir. Ablamin eşi de aynen boyle. Sizinki yine sizinle hastaneye geliyormus. Enistem hayatta ablamla hastaneye bile gitmezdi. Evinde bile uyumazdi. Annesine gider uyurdu. Cocuklari hasta olsa hayatta umursamaz hastaneye goturmezdi. Ablami sevmezdi. Ablam da cok güzel. Bir güzel sözü birak ablami insan yerine koyup sohbet etmezdi.
Ablam sabretti. Gelse kapimiz sonuna kadar acikti. Ama sabretti. Düzelecek inaniyorum, Allahtan yardim diliyorum dedi.
Ve su an enistem ablamin gozlerine bakiyor. Cok şükür duzeldi. Cook uzun sürdü cok ama duzeldi.
Ben inanıyorum. Sizin esiniz yine o kadar kötü değilmiş. Ben bu evliligin kurtarilabilecegine inanıyorum
ne güzel işin de varmış.. sakın çocuk yapma bir süre... geleceği düşün, yıllarca böyle yaşayabilecek misin ?tanışıp evlendik görücü usülü gibi ama aşk tan çok biraz mantık bizimkisi....ne benim ne de onun gözü aşktan dönmedi. ben 25 yaşındayım o 34....hayatımı kazanıyorum maaşım var ve ona muhtaç değilim...buna gıcık oluyor ve sizin dediğiniz cümleyi söylediğim her zaman hep geri adım atıyor.kavga edince konuşmayı denemiyor.çözüme gitmiyor.ya kavga ediyoruz yada susup birbirimizden uzaklaşıyoruz.çok sıkıcı olumlu yönüne gitmiyor.hep benden bekliyor. garip bi insan
nekadar sürdü eniştenizin düzelmesi?
yani kaç yıl sonra oturdu evlilikleri?
Maalesef ki 10 yil. Dile kolay 10 yil. Ama anladi. Hic olmazsa ablamin ne kadar iyi olduğunu kiymetli oldugunj anlafi. Hatta ailesinjn yaninda bile karisini ovmeye basladi. Cok şükür gec de olsa duzeldi..
çok sevindim sizin adınıza..
10 yıl da olsa sonunda mutlu olmak muthiş bişey olsagerek..
Allah ağızlarının tadını bozmasın...
Merhabalar...yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim...ve sık ssık problemlerimizle ilgili konular açmıştım.boşanmayı bile düşünmüştüm...lakin boşansam bi dert boşanmasam bi dert.eve dönmek zor.ailemle bi arada yaşamak dert.yalnız da yaşayamam bana sağlık problemlerimden dolayı uygun ortam yok. derken bazı faktörler azaldı derken eşimden biraz uzaklaşmak araya mesafe koymak istiyorum...lakin doğru olur mu bilemiyorum.size danışmak istedim.siz verdiğiniz değerin karşılığını bulamadığınız takdirde ne yapardınız? ben yaşadığım rahatsızlık nedeniyle iş yapmam sakıncalı ve çay kahve tatlı yemekler derken eski tempoma döndüm.onun mutlu olması için mutlu olalım diye.lakin ne değer görmek var..ne de önemsenmek...sabah ne dese beğenirsiniz masayı silmemişsin kendine süsüne bakacağına evi toparla demez mi ....sinirden hiç bi şey diyemedim.benim hayatım bitmiş adam dünya işleriyle uğraşıyor...hastaneye gidiyoruz beraber ne kadar süslü güzel kız varsa nerde açık seçik kadın varsa ona bakıyor.ben giysem hata oluyor.milleti yanımda övüp duruyor.her kes beni beğenir güzelliğimden göz rengimden boyumdan posumdan bahseder durur bu aşağılık kompleksinden beni beğendiğini belli etmez.başkalarını över.kardeşinin karısında insanlık yoktur.sırf babası zengin diye onu över.içime akıtıyorum göz yaşlarımı
Şu durumda size 3 maymunu tavsiye ederimne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranmalıyım sizce....boşanmak dışında tabiki
Merhabalar...yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim...ve sık ssık problemlerimizle ilgili konular açmıştım.boşanmayı bile düşünmüştüm...lakin boşansam bi dert boşanmasam bi dert.eve dönmek zor.ailemle bi arada yaşamak dert.yalnız da yaşayamam bana sağlık problemlerimden dolayı uygun ortam yok. derken bazı faktörler azaldı derken eşimden biraz uzaklaşmak araya mesafe koymak istiyorum...lakin doğru olur mu bilemiyorum.size danışmak istedim.siz verdiğiniz değerin karşılığını bulamadığınız takdirde ne yapardınız? ben yaşadığım rahatsızlık nedeniyle iş yapmam sakıncalı ve çay kahve tatlı yemekler derken eski tempoma döndüm.onun mutlu olması için mutlu olalım diye.lakin ne değer görmek var..ne de önemsenmek...sabah ne dese beğenirsiniz masayı silmemişsin kendine süsüne bakacağına evi toparla demez mi ....sinirden hiç bi şey diyemedim.benim hayatım bitmiş adam dünya işleriyle uğraşıyor...hastaneye gidiyoruz beraber ne kadar süslü güzel kız varsa nerde açık seçik kadın varsa ona bakıyor.ben giysem hata oluyor.milleti yanımda övüp duruyor.her kes beni beğenir güzelliğimden göz rengimden boyumdan posumdan bahseder durur bu aşağılık kompleksinden beni beğendiğini belli etmez.başkalarını över.kardeşinin karısında insanlık yoktur.sırf babası zengin diye onu över.içime akıtıyorum göz yaşlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?