Bu kadar olumsuz kötü giden bir evliliği sürdürmeye neden devam ediyorsun?
hayatım boşandığımda bundan daha güzel olmayacak düzeltmek için bi çıkar yol arıyorum...zamanla bişeyler değişiyo
severek mi evlendiniz ?
yaşlarınız kaç ?
beni beğenmiyorsan neden evlendin diyemiyor musunuz ?
Eş insana yoldaş olamıyorsa
Mutsuzsanız devam etmemelisiniz
Eşle araya mesafe koymak maalesef mümkün değil çünkü aynı evde yaşıyorsunuz
tanışıp evlendik görücü usülü gibi ama aşk tan çok biraz mantık bizimkisi....ne benim ne de onun gözü aşktan dönmedi. ben 25 yaşındayım o 34....hayatımı kazanıyorum maaşım var ve ona muhtaç değilim...buna gıcık oluyor ve sizin dediğiniz cümleyi söylediğim her zaman hep geri adım atıyor.kavga edince konuşmayı denemiyor.çözüme gitmiyor.ya kavga ediyoruz yada susup birbirimizden uzaklaşıyoruz.çok sıkıcı olumlu yönüne gitmiyor.hep benden bekliyor. garip bi insan
tanışıp evlendik görücü usülü gibi ama aşk tan çok biraz mantık bizimkisi....ne benim ne de onun gözü aşktan dönmedi. ben 25 yaşındayım o 34....hayatımı kazanıyorum maaşım var ve ona muhtaç değilim...buna gıcık oluyor ve sizin dediğiniz cümleyi söylediğim her zaman hep geri adım atıyor.kavga edince konuşmayı denemiyor.çözüme gitmiyor.ya kavga ediyoruz yada susup birbirimizden uzaklaşıyoruz.çok sıkıcı olumlu yönüne gitmiyor.hep benden bekliyor. garip bi insan
hastalığın ne cnm geçmiş olsun.
boşver erkekler yanlarında ki güzelliği görmez gözleri dışarıda ki ulaşamayacakları güzellerde.kafana takmamaya çalış eşini
ama unutma ki o seninle evli baktığı kızlarla değil
sizin daha cicim zamanlarınız olmalı , sorunlarınız değil ..
yürümüyorsa boşuna kendinizi üzmeyin ..
Esinize sorun "benimle mutlu olmak istiyor musun?" Cevap evet ise evlilik terapistine gidin.
bizim cicim ayımız olmadı hiç....onun ailesi oldu hep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?