Merhabalar...yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim...ve sık ssık problemlerimizle ilgili konular açmıştım.boşanmayı bile düşünmüştüm...lakin boşansam bi dert boşanmasam bi dert.eve dönmek zor.ailemle bi arada yaşamak dert.yalnız da yaşayamam bana sağlık problemlerimden dolayı uygun ortam yok. derken bazı faktörler azaldı derken eşimden biraz uzaklaşmak araya mesafe koymak istiyorum...lakin doğru olur mu bilemiyorum.size danışmak istedim.siz verdiğiniz değerin karşılığını bulamadığınız takdirde ne yapardınız? ben yaşadığım rahatsızlık nedeniyle iş yapmam sakıncalı ve çay kahve tatlı yemekler derken eski tempoma döndüm.onun mutlu olması için mutlu olalım diye.lakin ne değer görmek var..ne de önemsenmek...sabah ne dese beğenirsiniz masayı silmemişsin kendine süsüne bakacağına evi toparla demez mi ....sinirden hiç bi şey diyemedim.benim hayatım bitmiş adam dünya işleriyle uğraşıyor...hastaneye gidiyoruz beraber ne kadar süslü güzel kız varsa nerde açık seçik kadın varsa ona bakıyor.ben giysem hata oluyor.milleti yanımda övüp duruyor.her kes beni beğenir güzelliğimden göz rengimden boyumdan posumdan bahseder durur bu aşağılık kompleksinden beni beğendiğini belli etmez.başkalarını över.kardeşinin karısında insanlık yoktur.sırf babası zengin diye onu över.içime akıtıyorum göz yaşlarımı