• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle arama mesafe koymak....

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
Merhabalar...yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim...ve sık ssık problemlerimizle ilgili konular açmıştım.boşanmayı bile düşünmüştüm...lakin boşansam bi dert boşanmasam bi dert.eve dönmek zor.ailemle bi arada yaşamak dert.yalnız da yaşayamam bana sağlık problemlerimden dolayı uygun ortam yok. derken bazı faktörler azaldı derken eşimden biraz uzaklaşmak araya mesafe koymak istiyorum...lakin doğru olur mu bilemiyorum.size danışmak istedim.siz verdiğiniz değerin karşılığını bulamadığınız takdirde ne yapardınız? ben yaşadığım rahatsızlık nedeniyle iş yapmam sakıncalı ve çay kahve tatlı yemekler derken eski tempoma döndüm.onun mutlu olması için mutlu olalım diye.lakin ne değer görmek var..ne de önemsenmek...sabah ne dese beğenirsiniz masayı silmemişsin kendine süsüne bakacağına evi toparla demez mi ....sinirden hiç bi şey diyemedim.benim hayatım bitmiş adam dünya işleriyle uğraşıyor...hastaneye gidiyoruz beraber ne kadar süslü güzel kız varsa nerde açık seçik kadın varsa ona bakıyor.ben giysem hata oluyor.milleti yanımda övüp duruyor.her kes beni beğenir güzelliğimden göz rengimden boyumdan posumdan bahseder durur bu aşağılık kompleksinden beni beğendiğini belli etmez.başkalarını över.kardeşinin karısında insanlık yoktur.sırf babası zengin diye onu över.içime akıtıyorum göz yaşlarımı

severek mi evlendiniz ?
yaşlarınız kaç ?
beni beğenmiyorsan neden evlendin diyemiyor musunuz ?

severek mi evlendiniz ?
yaşlarınız kaç ?
beni beğenmiyorsan neden evlendin diyemiyor musunuz ?

tanışıp evlendik görücü usülü gibi ama aşk tan çok biraz mantık bizimkisi....ne benim ne de onun gözü aşktan dönmedi. ben 25 yaşındayım o 34....hayatımı kazanıyorum maaşım var ve ona muhtaç değilim...buna gıcık oluyor ve sizin dediğiniz cümleyi söylediğim her zaman hep geri adım atıyor.kavga edince konuşmayı denemiyor.çözüme gitmiyor.ya kavga ediyoruz yada susup birbirimizden uzaklaşıyoruz.çok sıkıcı olumlu yönüne gitmiyor.hep benden bekliyor. garip bi insan

hastalığın ne cnm geçmiş olsun.
boşver erkekler yanlarında ki güzelliği görmez gözleri dışarıda ki ulaşamayacakları güzellerde.kafana takmamaya çalış eşini

ama unutma ki o seninle evli baktığı kızlarla değil :KK66:

Eş insana yoldaş olamıyorsa
Mutsuzsanız devam etmemelisiniz
Eşle araya mesafe koymak maalesef mümkün değil çünkü aynı evde yaşıyorsunuz

haklısınız ben mesafe koymak derken ne yapacağımı bilemiyorum..çboşanmak istemiyorum ama çok istiyorum bi yandan...

tanışıp evlendik görücü usülü gibi ama aşk tan çok biraz mantık bizimkisi....ne benim ne de onun gözü aşktan dönmedi. ben 25 yaşındayım o 34....hayatımı kazanıyorum maaşım var ve ona muhtaç değilim...buna gıcık oluyor ve sizin dediğiniz cümleyi söylediğim her zaman hep geri adım atıyor.kavga edince konuşmayı denemiyor.çözüme gitmiyor.ya kavga ediyoruz yada susup birbirimizden uzaklaşıyoruz.çok sıkıcı olumlu yönüne gitmiyor.hep benden bekliyor. garip bi insan

bu denli mutsuz evlilik sürdürülmeli mi ?

sizin daha cicim zamanlarınız olmalı , sorunlarınız değil ..

yürümüyorsa boşuna kendinizi üzmeyin ..

Bence düzeltilebilir. Ablamin eşi de aynen boyle. Sizinki yine sizinle hastaneye geliyormus. Enistem hayatta ablamla hastaneye bile gitmezdi. Evinde bile uyumazdi. Annesine gider uyurdu. Cocuklari hasta olsa hayatta umursamaz hastaneye goturmezdi. Ablami sevmezdi. Ablam da cok güzel. Bir güzel sözü birak ablami insan yerine koyup sohbet etmezdi.
Ablam sabretti. Gelse kapimiz sonuna kadar acikti. Ama sabretti. Düzelecek inaniyorum, Allahtan yardim diliyorum dedi.
Ve su an enistem ablamin gozlerine bakiyor. Cok şükür duzeldi. Cook uzun sürdü cok ama duzeldi.
Ben inanıyorum. Sizin esiniz yine o kadar kötü değilmiş. Ben bu evliligin kurtarilabilecegine inanıyorum

Evliliğiniz mantık evliliğiyse neden anlaşamıyorsunuz :KK64:

hastalığın ne cnm geçmiş olsun.
boşver erkekler yanlarında ki güzelliği görmez gözleri dışarıda ki ulaşamayacakları güzellerde.kafana takmamaya çalış eşini

ama unutma ki o seninle evli baktığı kızlarla değil :KK66:

kemiklerim çürüyor...kürkçü dükkanıyız biz.... öyle

Back
X