Eşimle aramdaki buzlar

Bu erkeklere ne oldu böyle yahu...
Toplu şap yemiş gibi son zamanlarda herhalde hepsi.
Evlenince böyle olmaktan korkmaya başladım.
Aynı korku bende de var. Eğer evlenince böyle olacaksa biz hiç almayalım

S siyahibiri imkanınız varsa ve eşinizi ikna edebilecekseniz çift terapisine gidin mutlaka

Utanıyorum derken o sizin kocanız ne utanması. Acaba çok ilgi den olabilir mi kaçan kovalanır kısmı .. Biraz kendinizi geri çekin bakalım sessiz kalın..
Şöyle ki hep kapısına giden ben oldum kaç defa reddedilip görmezden gelinince.. teklif be ima edemez oldum.

Anlıyorum sizi. Nişanlıyım ve yakın zamanda nikahım var evlendikten sonra cinsellik olmasa o evliliği yürütemem sanırım. Benim için diğer türlüsü ev arkadaşlığı çünkü.

Çocuk yaptığınız adamdan niye utanıyorsunuz onu anlamadım hiç mi böyle küçük oyunlarınız falan yok giyinin süslenin jartiyer martiyer siz yaklaşım

Şöyle ki hep kapısına giden ben oldum kaç defa reddedilip görmezden gelinince.. teklif be ima edemez oldum.
Öyle ima fln edemez oldum kısmı fln gerek yok o kocanız ister 100 ister 1000 kere fark etmez .

Ama dediğim gibi artık kapıyı siz tıklatmayın bakalım neler oluyor

Kadın çocuk doğurdu diye artık anne oldu deyip tüm sexi ve ilgiyi kesen hödüklerden galiba...Kadın cocuk doğurunca artık sadece annedir, seksiliği kalmaz diye düşünen biri sanki...

Çocuk yaptığınız adamdan niye utanıyorsunuz onu anlamadım hiç mi böyle küçük oyunlarınız falan yok giyinin süslenin jartiyer martiyer siz yaklaşım
Hamilelik esnasında bi dusuk geçirdim. Sonra tekrar hMile kaldım eşim cekndi sanırımm zarar vermekten sonra hastalık derken ayrı yTtı.. hep kendini uzak tuttu. Su hamilelik bi geçsin dedi durdu sonra da çocuk fırsat vermedi verdiğinde de dinlen istiyorum dedi. Böyle böyle ara açıldı şimdi yabancı gibi oldu ben yüklenip ima ettiğimde cin görmüş gibi sıvışıyor

Normal değil bence süre ya neden sıvışıyor karşınıza alıp bir konuşsanız

Kadın çocuk doğurdu diye artık anne oldu deyip tüm sexi ve ilgiyi kesen hödüklerden galiba...Kadın cocuk doğurunca artık sadece annedir, seksiliği kalmaz diye düşünen biri sanki...
Bence de ben de dedim ona anne oldum diye ihtiyaçlarım bitmedi sana artık daha çok ihtiyacım var yoruluyorum sende dinlenmek isterim benden uzak durma falan ama adam aynı adam

Canim 2 sene cok uzun bir zaman. Yani insan o sirada yokluga alisir, hatta adam büyük ihtimalle kendini baska bir sekilde tatmin ediyor ki onun icinde aramiyor. Simdi normal sartlarda cocuklari birine birakip sadece ikiniz de birseyler yapin filan derim, ama malum pandemi ortami biraz zor. Uzun bir sürec oldugu icin belki profesyonel destek almanin da faydasi olur. Esin buna yanasir mi?

Pek sanmam çünkü ben bu desteksizlikten ağır bi lohusalık geçirdiğim psikolojik destek aldım psikologları falan dinlediğim için bile kızıyor. Oysaki kendi bile iyi geldiğini gördü

İki sene boyu tamamen ayrı değildik ama eşim ve korkuları çocuk falan derken eski tempoyu yakalayamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…