- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Aynı korku bende de var. Eğer evlenince böyle olacaksa biz hiç almayalımBu erkeklere ne oldu böyle yahu...
Toplu şap yemiş gibi son zamanlarda herhalde hepsi.
Evlenince böyle olmaktan korkmaya başladım.
Şöyle ki hep kapısına giden ben oldum kaç defa reddedilip görmezden gelinince.. teklif be ima edemez oldum.Utanıyorum derken o sizin kocanız ne utanması. Acaba çok ilgi den olabilir mi kaçan kovalanır kısmı .. Biraz kendinizi geri çekin bakalım sessiz kalın..
Anlıyorum sizi. Nişanlıyım ve yakın zamanda nikahım var evlendikten sonra cinsellik olmasa o evliliği yürütemem sanırım. Benim için diğer türlüsü ev arkadaşlığı çünkü.Bi de beni suçluyor doyumsuzsun diye. Kusura bakmasın ama açım. İlgiye alakaya sevgisine. Mesele ilişki olsa idare edilebilir belki ama ne bi saçları oksama ne arzulu bi bakış ne gülüş ne sarılma buz gibi bi ev. Ben de uzaklaşıyorum artık. Siyahi bir komşumuz var ona takılıyor kızının saçları çok güzel benimkileri de örsene diye evde soğuk adamın başkasına ettiği bu laf bile kıskandıyor beni artık çok üzülüyorum
Ay gerçekten ya. Bir de nişanlıyım. Böyle konuları gördükçe içimi korku kaplıyorAynı korku bende de var. Eğer evlenince böyle olacaksa biz hiç almayalım
S siyahibiri imkanınız varsa ve eşinizi ikna edebilecekseniz çift terapisine gidin mutlaka
Benim için de böyle söyledim hatta saçmalama dediAnlıyorum sizi. Nişanlıyım ve yakın zamanda nikahım var evlendikten sonra cinsellik olmasa o evliliği yürütemem sanırım. Benim için diğer türlüsü ev arkadaşlığı çünkü.
Çocuk yaptığınız adamdan niye utanıyorsunuz onu anlamadım hiç mi böyle küçük oyunlarınız falan yok giyinin süslenin jartiyer martiyer siz yaklaşımMerhaba hamilelik doğum çocuğu büyüt derken eşimle epey uzak kaldık nasıl yakınlaşacağımı bilmiyorum artık hiçbir Halim onun ilgisini çekmiyor o yakınlaşmıyor ben de utanıyorum bi kaç sefer bahsettim geçiştirdi yorgunum dedi çocuk iş güç derken yatağa zor atıyoruz yönümde uyuyamadığı için arkasını dönüp yatıyor hiçbir romantizm kalmadı aramızda.. korkuyorum bu şekilde gidecek diye kendi hiç mi istemiyor bilmiyorum beni de düşünmüyor
Öyle ima fln edemez oldum kısmı fln gerek yok o kocanız ister 100 ister 1000 kere fark etmez .Şöyle ki hep kapısına giden ben oldum kaç defa reddedilip görmezden gelinince.. teklif be ima edemez oldum.
Hamilelik esnasında bi dusuk geçirdim. Sonra tekrar hMile kaldım eşim cekndi sanırımm zarar vermekten sonra hastalık derken ayrı yTtı.. hep kendini uzak tuttu. Su hamilelik bi geçsin dedi durdu sonra da çocuk fırsat vermedi verdiğinde de dinlen istiyorum dedi. Böyle böyle ara açıldı şimdi yabancı gibi oldu ben yüklenip ima ettiğimde cin görmüş gibi sıvışıyorÇocuk yaptığınız adamdan niye utanıyorsunuz onu anlamadım hiç mi böyle küçük oyunlarınız falan yok giyinin süslenin jartiyer martiyer siz yaklaşım
2 SeneNe kadar zamandir bu durum devam ediyor?
Normal değil bence süre ya neden sıvışıyor karşınıza alıp bir konuşsanızHamilelik esnasında bi dusuk geçirdim. Sonra tekrar hMile kaldım eşim cekndi sanırımm zarar vermekten sonra hastalık derken ayrı yTtı.. hep kendini uzak tuttu. Su hamilelik bi geçsin dedi durdu sonra da çocuk fırsat vermedi verdiğinde de dinlen istiyorum dedi. Böyle böyle ara açıldı şimdi yabancı gibi oldu ben yüklenip ima ettiğimde cin görmüş gibi sıvışıyor
Bence de ben de dedim ona anne oldum diye ihtiyaçlarım bitmedi sana artık daha çok ihtiyacım var yoruluyorum sende dinlenmek isterim benden uzak durma falan ama adam aynı adamKadın çocuk doğurdu diye artık anne oldu deyip tüm sexi ve ilgiyi kesen hödüklerden galiba...Kadın cocuk doğurunca artık sadece annedir, seksiliği kalmaz diye düşünen biri sanki...
Benim için her şey aynı sen DHA fazla istiyorsun deyip duruyorNormal değil bence süre ya neden sıvışıyor karşınıza alıp bir konuşsanız
2 Sene
Pek sanmam çünkü ben bu desteksizlikten ağır bi lohusalık geçirdiğim psikolojik destek aldım psikologları falan dinlediğim için bile kızıyor. Oysaki kendi bile iyi geldiğini gördüCanim 2 sene cok uzun bir zaman. Yani insan o sirada yokluga alisir, hatta adam büyük ihtimalle kendini baska bir sekilde tatmin ediyor ki onun icinde aramiyor. Simdi normal sartlarda cocuklari birine birakip sadece ikiniz de birseyler yapin filan derim, ama malum pandemi ortami biraz zor. Uzun bir sürec oldugu icin belki profesyonel destek almanin da faydasi olur. Esin buna yanasir mi?
İki sene boyu tamamen ayrı değildik ama eşim ve korkuları çocuk falan derken eski tempoyu yakalayamadıkCanim 2 sene cok uzun bir zaman. Yani insan o sirada yokluga alisir, hatta adam büyük ihtimalle kendini baska bir sekilde tatmin ediyor ki onun icinde aramiyor. Simdi normal sartlarda cocuklari birine birakip sadece ikiniz de birseyler yapin filan derim, ama malum pandemi ortami biraz zor. Uzun bir sürec oldugu icin belki profesyonel destek almanin da faydasi olur. Esin buna yanasir mi?
Tamam konu orada kapanıyor mu evet daha fazla istiyorum diyin cevaplar ne yani bu süre içinde mastürbasyona falan alışmış olmasınBenim için her şey aynı sen DHA fazla istiyorsun deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?