biz 1 yıl 3 aylık evliyiz,birbirimizi çok sveverek evlendik,sevgimizde saygımızda hiçbi sorun yok ama maddi manevi bazı şeyler bizim yatak ilişkimizi biraz bozdu,nasıl olucak bilmiyorum
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
canım ekonomik sıkıntılar iş sıkıntıları malesef günümüzde erkek ve kadın arasındaki cinselliği olumsuz etkilemekte..
bu bizzat araştırmalarla kanıtlanmış...
ayırca bebek mevzusu işin içine girince cinselliğiniz artık zevk ve arzudan öte: bebek olmalıya dönmüş..tabi bu da zamanla erkeğin daha az istemesine sebep olmakta..
çünkü artık cinselliği zorunlu olarak görmekte..
sana tavsiyem eşinle konuş. kırıcı olmadan..** ben bebek istiyorum, ama bi taşla iki kuş misali,,önce seni istiyorum, senin vasıtanlada bebek istiyorum, seni sadece bebek için değil sen olduğun için istiyorum,,** diye bir konuşma yap hayatım..
ve sakın günler hesaplamalar filan yapma, içinizden geldiği gibi yapın.. küçük hareketlerle sen istediğini belli et, hatta 1 ay pas geç bebek için, önce cinsel hayatını kurtar..
mazallah bebek olurda cinsellik tamamen biterse hiç kurtaramayabilirsin..
unutmadan aktarcıdan karışımlar al. ama eşine çaktırmadan içirebileceğin yedirebileceğin şeylerden olsun.. bunu da dene.. ama önce eski sen olmalısın..