Eşimle aramdaki sorunu nasıl çözeceğim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nhrgkscglyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nhrgkscglyn

Ziyaretçi
biz 1 yıl 3 aylık evliyiz,birbirimizi çok sveverek evlendik,sevgimizde saygımızda hiçbi sorun yok ama maddi manevi bazı şeyler bizim yatak ilişkimizi biraz bozdu,nasıl olucak bilmiyorum
:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

maddi sorunların cinsel hayatı olumsuz etkilediğini okumuştum..
bence siz biraz değişiklikler sürprizler yapın..

sevgi ve saygı en güçlü maneviyattır bence ,ee bunlarda sorun yoksa manevi olarak başka ne olabilir ki ???

Maddi zorlukların sizi birbirinize daha çok bağlaması lazım. Madem sevginiz hala var öyleyse birbirinize daha sıkı sarılma zamanııdır. Önce bu zorlukları aşın, yatak ilişkiniz bence şu anda ikinci planda kalmalı.

açıkçası ilk zamnalrda hiç bi sorun yoktu
eşim biraz bu konularda çekingendi,çekingenlik sebebi de özel bi konu,araya bebek istiyoruz muhabbeti grdi,kendimizi bebek diye odaklandırdık,herşey ilişki bile ona göre oldu,ayda bir belki en fazla iki kere beraber olur olduk,birbirimize olan sevgimiz olmasa bu evlilik biter

canim iki ayri konu actin birisinden biri kapatilacak digerkonunda insanlara sana cevap yaziyor orayada bak istersen

hakikaten ilginç....:sm_confused:
ayda 1-2 kez ilişkiye giripte nasıl bebek yapmayı düşünüyor eşiniz anlamadım.

şimdi senin derdin çocuk yapmakmı yoksa eşin ilgisiz olduğu içinmi yazdın anlamadım ben

canım sewginizle herşeyi aşabilirsiniz aranızı soğutmayın herşeyden ayrı kendinize zaman ayırın özel anlar yaratın daha fazla bağlanmanız lazım her ewde zorluklar war konuşarak halledebilirsiniz eşinle inş herşey yoluna girer sewgilera.s.

canım ekonomik sıkıntılar iş sıkıntıları malesef günümüzde erkek ve kadın arasındaki cinselliği olumsuz etkilemekte..

bu bizzat araştırmalarla kanıtlanmış...

ayırca bebek mevzusu işin içine girince cinselliğiniz artık zevk ve arzudan öte: bebek olmalıya dönmüş..tabi bu da zamanla erkeğin daha az istemesine sebep olmakta..

çünkü artık cinselliği zorunlu olarak görmekte..

sana tavsiyem eşinle konuş. kırıcı olmadan..** ben bebek istiyorum, ama bi taşla iki kuş misali,,önce seni istiyorum, senin vasıtanlada bebek istiyorum, seni sadece bebek için değil sen olduğun için istiyorum,,** diye bir konuşma yap hayatım..

ve sakın günler hesaplamalar filan yapma, içinizden geldiği gibi yapın.. küçük hareketlerle sen istediğini belli et, hatta 1 ay pas geç bebek için, önce cinsel hayatını kurtar..

mazallah bebek olurda cinsellik tamamen biterse hiç kurtaramayabilirsin..

unutmadan aktarcıdan karışımlar al. ama eşine çaktırmadan içirebileceğin yedirebileceğin şeylerden olsun.. bunu da dene.. ama önce eski sen olmalısın..

Canım hemen moralini bozma öyle ... Cinsellik önemli bir konu ama çaresiz bir sorun değil seninki... Arkadaşların da dediği gibi cinselliği etkiliyor maddiyat... Bence aktarlara filan git , bitkisel kökenli çaylar filan al , eşinle akşamları için (tabi ona çaktırma ne amaçla içtiğini:) Bebeği de maddi olarak ve manevi olarak kendinizi hazır hissettiğinizde düşünün bence... Malum hamilelikte zaten cinsellik zor oluyor , hepten araya soğukluk girmesin... Umarım sorununuz düzelir...a.s.

eşinle cinsel konuları rahat konuşuyor musun bilmiyorum ama belki değişik bi fantezi isityordur yenilikçi ol derim bu konuda şaşırt onu bak bakalım ozmaan noluyor:)

Iletisim evliligin her konusunda en önemli unsurdur...cinselikte buna dahil....

Konusamayan bir cift ne cinselik nede günlük hayatta anlasabilir....

Ne olursa olsun esinle iletisiminin iyi olmasina dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…