Eşimle aramı nasıl düzeltebilirim yardım arkadaşlar☹️☹️

Aynı zamanda
Aynı zamanda olayın üzerine aradım ve saygımi bozmadan bu bizim aile meselemiz karişmasaniz dedim karişcaksanizda iyi birşeyler söyleseniz dedim, bana birşey diyemiyo direkt çünkü kırmadan konuşuyorum mahçup oluyo anlık o yüzden. Ama eşimi çok dolduruyo bir kötülükte yapmadım neden böyle yapiyo bilmiyorum

Karakteri pis çünkü böylelerinin niye her fırsatta boşanın derki insanlar elbet boşanılır ama yokmu yani çözümü niye bu kadar kötüler ölümlüyüz ben eşimi kaybettim 10 sene evli kalabildik ilk 5 sene hepimiz evliydik sanki hır gür kavga katiyen helal etmiyorum ailesine eşimi doyasıya yaşatmadılar bana Allah büyük mizan var üzülme dua et eşinle iyi olmaya bak

İnan bu boyutta olmasada yaptım eşime diyorum aramız bozuluyo.kv ye de hiçbir şey demiyodum büyük diye ve cahilliğine veriyorum ama aramız artık iyice ve hep bu sebepten bozulmaya başlayınca en son aradım oda telefonda boşan ondan lafını duyduğum için aradım bu kadar ileri gidemez kimse,aradım ve aile meselemize karışmayın siz eşinizle kavga ederken karişilmasini istemismiydiniz dedim birşey diyemiyo boşancaksakta o ikimizin vereceği karar siz karar veremezsiniz buna dedim hala oğlunu savunuyo o çok iyi o çok iyi diyip duruyo ben kötü demiyorum kavga edebiliriz diyorum dedim neyse pek anladığını sanmıyorum ama benim yüzüme karşı birşey demiyo dese zaten sert tavır alicam ama çünkü gerçekten hoş değil.sadece arkamdan eşimi dolduruyo bir kötülükte yapmadım elimden geldiğince saygılı davranmaya çalışıyorum herşeye rağmen, bilsem neden. Cidden çok üzülüyorumteşekkürler msjiniz için.

İnşallah, teşekkür ederim

Sizin eşiniz annesine anlatıyormuş oda biseymi benim eşim uzun yol şoföru ballandıra ballandıra şoför arkadaşlarına anlatmış telefonda hemde ağza alınmayacak şekilde ☹

Öncelikle allah yardımcınız olsun.
Ben sizi daha yapıcı buldum. Sakın mantıklı.
Ama her insanın içinde bir delilik yatar. Acaba onu mu bir çıkarsanız. Küçük çaplı bir cinnet ardından Esi ne ve ailesine güzel bir göz dağı versen.
Yada arkadaşların dediği gibi sende ona aynisini yapsan. Evde şu eksik bu eksik daha o gunden beri hala almadı elektrik faturası daha henüz ödenmedi ba ay bi kuaföre gideyim dedim parasizliktan gidmedim vs gibi. Anlar mi acaba?
Esin empati kurar mi böyle yapsan.
Gerçi kendi düzeltmek istemeyen yaninizda konuşmaz arkanızdan konuşur. Ha diyorsanız benim kulağıma gelmesin arkamdan ne derlerse desinler o zaman bunlar ise yarayabilir. Ama en kökten çözümü eşinin bunun yanlış olduğuna inanamasi bu da ancak bir uzmandan terapi alarak olur.
Youtube de serhat yabancinin videosunu izlet çok güzel videolari var.umarim iş yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…