Eşimle aramız kötü ne yapacağımı bilmiyorum

Siz bu evliliği bitirmek isteseydiniz bunları yapın derdik. Adam gitsin diye mi uğraşıyosunuz. Bi rahat ve sakin olsanız herşey yoluna girecek gibi duruyor. Anlattığınıza göre eşiniz sizi aldatmamış. Rahat olun. Kavga çıkarmayın. Aldatacak olan da aldatır zaten, bağlasan durmaz. Bu çabalar boşuna yani.

Yorumuna şiddetle katılıyorum.
Travmalarımız karşımızdaki kişileri de etkiliyor ne yazık ki. Bir aile terapisti ile görüşmeniz daha doğru olur ikiniz için de.

Sizin acil tedaviye ihtiyaciniz var çift terapisi falan.

Ayrica o isyerinde neden dedikodu cikar eşimle bir başka kadinla bu konuda bende aynı dusunurdum.

Arkadaşlar beni aldatiyormus bunca karın ağrısının sebebi buymus. Bosaniyoruz

Kanıtlar da var elınızde boşanıp kurtulun
Hemen gün aldim zaten. İşin icine duygular girince insan gerçekten kaldirmakta zorlanıyor. Konu affetmek degil asla ama insan bir pişmanlık gormek istiyor onca senenin hatrina ama yüzü bile kizarmadi özür dilerim bile demedi

Hakkınızda hayırlısı olsun

Alttan almaların onu havaya sokmuş. Az kendini geri cek. Benim sana güvenmediğimi dusunuyorsun. Guveniyorum diyorum. Bu sefer de sen bana inanmiyor guvenmiyorsun. O zaman senin benden ne farkin kaldi de. Yani ne kadar pohpohlarsan o kadar tepende. Az geri cek kwndini normal davran kavga da cikarma. Gor bak duzelcek

Kanıtları kullanmadan anlasmali bosanmaya karar verdik surec kisa temiz olsun diye maddi tazminat ödeyecek. Ya gerçekten zormuş bu durumlar
Haklarınızı alın. Bu sevgi acısı diner ama aklınız başınıza geldikçe maddi olarak keşke bunu da yapsaydım diyebilirsiniz. Bundan sonra mutluluk sizinle olsun.

Bosaniyoruz aldatmis beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…