Eşimle aramız kötüleşiyor

Evliliği kadının erkeğe olan kölelik akdi zanneden üyeler var aramızda imdat…
Ne olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌

Ne olur olsan sonuçta kocan değilmi en yakının yeri geldiğinde eşler birbirine kölelik yapabilir. Ama para kazanmak için patronuna köle olursun neden çünkü para için ✌
Patron-calisan arasinda hizmet akdi var. Adam bekledigi hizmetin karsiliginda para oduyor. Bunu kadin erkek iliskisine indirgersek o zaman kadin olan ese baska bir sey dememiz gerekirdi.

Soylediginiz lafin, yaptiginiz benzetmenin nereye gidecegini iyi hesaplayip konusun lutfen

Fantezi dunyaniz rengarenk maşallah :KK53:

Patron-calisan arasinda hizmet akdi var. Adam bekledigi hizmetin karsiliginda para oduyor. Bunu kadin erkek iliskisine indirgersek o zaman kadin olan ese baska bir sey dememiz gerekirdi.

Soylediginiz lafin, yaptiginiz benzetmenin nereye gidecegini iyi hesaplayip konusun lutfen
Hadi size iyi geceler gidin dua edin biraz bu gece güzel gece✌✌✌

Evlenmeden önce böyle bir tarzi olduğu nasıl anlaşilmaz bir adamin? 🙄 Taaa coluk cocuga karistiktan sonra mi cay, yemek patlak verip boşanma konuşuluyor.

Nebileyim kendisi de sizin bardağinizi dolduruyor ve aç misiniz diye soruyor mu? Kendisi boyle şeyler yapip aynisi mi bekliyor? Yoksa kendine özel mi bunlar?
Kendine özelse yapmayi denemeyin bile bebek mi o... Nereye kadar surat asacak.

Yok patrona köle olmuyoruz, emegimizle çalışıp, üretip kazanıyoruz. O sondaki emoji de ne alaka, sol yumruğu da kaldırın olsun 😂

Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Senin dediğinin önemi yok falan cidden çok sinir bozucusunuz
Aaaa sanırım bir erkek var forumda

Haksızsınız ve de sinir bozucusunuz. Eşinizi cinsel olarak reddedemezsiniz eğer dediğiniz gibi hastalık gibi durumlar yoksa. Öyle canım istemedi birlikte olmadım gibi bir durum olamaz
Siz onun annesi değilseniz babası da değilsiniz nereye gittiğini de hesap vermez öyleyse.
Sizi niye sessize almışım simdi anladim.

Ben de katılıyorum size çok. Hayretler içerisinde okuyorum buraya yapılan yorumları. Kocaya hayır demek, cinsel olarak reddetmek ne demektir ya?! Bu düpedüz kocasını başka kadınlara bırakmak demektir. Erkek nefsi çoktur derler, dayanamazlar her üç saniyede bir seks düşünürler. Hatta bunun üzerine bilimsel bir çalışma da yapılmış. Yetişkin 1000 kadar erkeği, bir hafta boyunca tek kişilik hücrelere koymuşlar, seks yaptırtmamışlar ve beyinlerine elektrotlar bağlamışlar. Beyin dalgaları seeks seeks diye grafikler çizmiş hepsinin. Şimdi bu erkeklerin eşleri onlara hayır dese nolacak ha? Elbette gözleri başka kadınlara kayacak. Sonra da vay ben neden aldatıldım diyorlar, canın istemedi diye cinsel olarak reddedersen beyini, olacak olan bu. Di mi kardeş?

Hiç bilmiyorlar hiçç. Ne demek hayır?! Kadının öyle bi hakkı yok.

Yoo kimseye köle olmam patrona da olmam kocaya da olmam. Sen önüne gelene köle oluyosan bu senin problemin.

Back
X