• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramız kötüleşiyor

Cinsel isteksizlik ya da ten uyumu bambaşka şeyler, bir gün sevişmek istemeyip reddetmek bambaşka şeyler.

Yorgun olduğunuzu söylediğinizde eşiniz size yaklaşmıyor demek ki o zaman. Biliyor yorgun olduğunuzda sevişmeyeceğinizi. İstese de teklif etmiyor. Ben o kadar net çizgileri olan bir insan değilim mesela. Bugün yorgunum ve sevişmek istemiyorum, yarın yorgunluktan geberdiğim halde isteyebilirim. Ya da hiç bir şey yokken sadece o gün sevişme modunda olmayabilirim, üşenebilirim. Bu ten uyumuyla ya da libidoyla alakalı bir mevzu değil. Sevişmek istememek gayet olağan bir şey.

Olağan dışı olduğunu belirtmeden. Yazdıklarımı baştan okursan farkediceksin . Bu gayet normal fakat bi kaç geride yazdığım gibi teori kısmı mantığa uyan kısmı. Fakat duygular burda ağır basar. Reddetmesi gurur kırıcı, ama numara çekip istiyor gibi yapması da gurur kırıcı. Ortası yok ya hani bunun . Mantıklı gelen bu durum diye gururum incinmemezlik yapmaz.

Olağan dışı olduğunu belirtmeden. Yazdıklarımı baştan okursan farkediceksin . Bu gayet normal fakat bi kaç geride yazdığım gibi teori kısmı mantığa uyan kısmı. Fakat duygular burda ağır basar. Reddetmesi gurur kırıcı, ama numara çekip istiyor gibi yapması da gurur kırıcı. Ortası yok ya hani bunun . Mantıklı gelen bu durum diye gururum incinmemezlik yapmaz.
İşte seks öyle bir yere konuluyor ki bir kez reddedilmek bile gurur kırıyor. O kadar önemsenecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben. Bugün olmaz yarın olur, bunun için üzülemem. Ben seksten daha fazlasıyım, daha önemliyim çünkü.

İşte seks öyle bir yere konuluyor ki bir kez reddedilmek bile gurur kırıyor. O kadar önemsenecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben. Bugün olmaz yarın olur, bunun için üzülemem. Ben seksten daha fazlasıyım, daha önemliyim çünkü.
Mutlaka öylesindir değerlisindir.Herkes kendine değer verip sevsin zaten. Ben De kendimi önemli değerli hisseder ve severim de kendimi. Hemde aksiliğime rağmen . Bu konuda böyle düşündüğüm için kendimi değersiz hissetmedim . Bakış açısı işte:cool:

Ikinci bardak cayi kalksa kendi alsa sana da getirse, yemegi arada bir o yapsa seni cagirsa belki senin de hosuna gidecek, boylece sen de cinsellikten sogumayacaksin.
Ama höt höt yapip cinselligi de gorev haline getirdikleri icin insanin icinden gelmiyor. Hödüklük böyle bir sey. Senin isteyip istememen umrunda bile degil adamin.

Baskı yapmak doğru değil elbetteki ama canım ne zaman isterse o zaman ilişki olur demek de doğru değil. Hayatınızda hiç reddedilmemişsiniz belliki

Yoo geri çevrildiğim de oluyor, geri çevirdiğim de oluyor. Kimsenin de incileri dökülmüyor.
Seks güzel bir şey ama bu kadar abartılacak, karşıdaki geri çevirdi diye üzüntüden yerlere yapışılacak bir şey değil.
İki kişinin canı aynı anda istediğinde olacak bir şey bu. Aksi kendi kendine tepinmekten başka bir şey değil.

Dini kitap okumam gerekiyormuş kadın birden fazla üst üste reddedemezmiş yani eşini memnun etmeliymiş
O dini kitaptan kendisine daha büyük bir fatura çıkar da... Bizim kadınlarımız haklarını talep etmeyi bir türlü normalleştiremedi işte. Annesinin her türlü nazını çektiği 0- 10 yaş arası bir erkek çocuğu ile konuşuyor gibisiniz. Yani tavrı böyle. Çoğu istediği yapılmış ve yapılmayanları da tavrı ile o yaptırmış, kabul ettirmiş belliki. Eşi olamazsınız gibi ama dediklerini yaparsanız hizmetçisi olursunuz. Tabi o zaman da o size saygı duymayı bırakır ve sonuç gene değişmez. Sizi boşanmaya bilerek itiyor gibi. Bence ömrünüzü heba etmeyin

Back
X