Herkesin karekteri çok farklı olabiliyor her madin aynı olmadığı gibi her erkek te aynı değil . Esinjz icine kapanik biri mi her zaman ilk adimi sizden mi bekler.? Belki de o da sizin için aynu şeyi düşünüyordur. Bence siz bir adım atın belki kendiliğinden çözülür.sonra hala devam ederse o zaman bi sorun var demektir.Arkadaslar merhaba,
Konuyu nasıl anlatmalı nerden baslamalı bilemedim. Bu yazıyı yazmadan önce formdaki yazıları da okudum biraz. Benim sıkıntım eşimin bana karşı ilgisizliği. Buna benzer formda yazılar var ama benim sıkıntım eşim bana karsı cinsel anlamda ilgisiz. 3 yasında kadar kızımız var. Yazdan beri bizimle birlikte yatırıyoruz. Aslında yanımızda yatmasını eşim istiyor. Sanki aramıza özellikle bir set kuruyormuş gibi hissediyorum. Aylardır cinselliğimiz ayda 1 hatta bazen 2 ayda 1dir. Baskası olabilir mi gibi sorular aklınıza gelebilir. Ama ben öyle bir sey oldugunu düşünmüyor, hissetmiyorum. Ama eve geldiğinde de öyle hoş sohbetlerimiz birbirimizi dinlememiz gibi bi ilişkimiz de yok. Elinde sürekli telefon twitter, haber vs takılıo. Ben de sürekli bunun şikayetini yapıyorum. İyi ki geldin, hoş sohbetine doyum olmuyor gibi cümlelerle şikayette bulunuyorum. Esim cinsel anlamda bir yaklaşımda bulunmayınca ben de bir adım atmıyorum. Sizce ona yaklasarak tavrını görmeye calışmalımıyım, yada hiç bu konularda konuşmuyoruz ama ne oluyor sana diye sormalımıyım? Ne dersiniz? Bu durum kendimi çok degersiz hissettiriyor bana..
Herkesin karekteri çok farklı olabiliyor her madin aynı olmadığı gibi her erkek te aynı değil . Esinjz icine kapanik biri mi her zaman ilk adimi sizden mi bekler.? Belki de o da sizin için aynu şeyi düşünüyordur. Bence siz bir adım atın belki kendiliğinden çözülür.sonra hala devam ederse o zaman bi sorun var demektir.
Başka biri de olduğunu sanmıyorum diyorsun . Sadece cinsellik olarak mi uzak.? Yani size diğer türlü ilgisi nasıl . Eskiden böyle olmadığını sebebini sorun konuyu acın benceH
hayır esim içine kapanık değil aksine fazla özgüvenli . Ayrıca eskiden böyle değildi, son 6 7 aydır böyle.
Arkadaslar merhaba,
Konuyu nasıl anlatmalı nerden baslamalı bilemedim. Bu yazıyı yazmadan önce formdaki yazıları da okudum biraz. Benim sıkıntım eşimin bana karşı ilgisizliği. Buna benzer formda yazılar var ama benim sıkıntım eşim bana karsı cinsel anlamda ilgisiz. 3 yasında kadar kızımız var. Yazdan beri bizimle birlikte yatırıyoruz. Aslında yanımızda yatmasını eşim istiyor. Sanki aramıza özellikle bir set kuruyormuş gibi hissediyorum. Aylardır cinselliğimiz ayda 1 hatta bazen 2 ayda 1dir. Baskası olabilir mi gibi sorular aklınıza gelebilir. Ama ben öyle bir sey oldugunu düşünmüyor, hissetmiyorum. Ama eve geldiğinde de öyle hoş sohbetlerimiz birbirimizi dinlememiz gibi bi ilişkimiz de yok. Elinde sürekli telefon twitter, haber vs takılıo. Ben de sürekli bunun şikayetini yapıyorum. İyi ki geldin, hoş sohbetine doyum olmuyor gibi cümlelerle şikayette bulunuyorum. Esim cinsel anlamda bir yaklaşımda bulunmayınca ben de bir adım atmıyorum. Sizce ona yaklasarak tavrını görmeye calışmalımıyım, yada hiç bu konularda konuşmuyoruz ama ne oluyor sana diye sormalımıyım? Ne dersiniz? Bu durum kendimi çok degersiz hissettiriyor bana..
Diğer türlü de çok ilgili değil ve bunu aslında sürekli dile getiriyorum. Ben bir kadının ilgi sevgi bekliyorum diyerek ama çok dikkate almıyor. Sadece düz sekilde sevdiğini söylüyor ki bu beni hiç tatmin etmiyor. Beni artık sevmediğini düşünüyorum.Başka biri de olduğunu sanmıyorum diyorsun . Sadece cinsellik olarak mi uzak.? Yani size diğer türlü ilgisi nasıl . Eskiden böyle olmadığını sebebini sorun konuyu acın bence
Bende yaklaşmak istiyorum ama bizim çocuk bizimle uyuyor ve bunu isteyen eşim. Gece üstünü acar üşütür burda ben kontrol ediyorum sürekli diyor. Bu durumda da benim yaklaşma sansım kalmıyor. Bazen aradaki uzaklığı bir dokunma bile çözebilir ama bizim öyle bir şansımızda yok. Konuşma için önerileriniz çok güzel ama ben bu konuşmaları yapmaya da cekiniyorum acıkcası. Karı koca arasında cekinme mi olur diyeceksiniz ama cekiniyorum işte. Bu kadar uzun süre bir erkegin cinsellikten uzak olması da bana normal gelmiyor sonra bu adam dısarı mı gidiyor diye kuruyor da kuruyorum. Ama ona da güveniyor bir tarafım. Bu sekilde de içim içimi yiyor acıkcasıSizde benim yaşadığım problemi yaşıyorsunuz sanırım bende buna benzer problemler yaşadım halen tam aşamadık ama eskiye nazaran daha iyiyiz ben önce eşime yaklaşmayı denedim yorgunum dedi çocuğu bahane etti filan sonra dayanamadım konuştum bu konuşmayı ne olur sana diğilde bize ne oluyor diye konusun ve ola bildiğince tatlı dilli olun birde suçlayıcı yaklaşmayın çünkü bunlar ters tepe biliyo mesela sen sogun benden galiba ben öyle hissediyorum ve bu beni çok üzüyor neden böyle olduk biz ben mi seni uzaklaştıracak bir şey yaptım gibi konuşa bilirsiniz eminim esinizde hatasını anlayıp çözüm yolu arıcaktır bazen erkeklerde bu tıp uzaklasmalar olabilirmiş
Bende yaklaşmak istiyorum ama bizim çocuk bizimle uyuyor ve bunu isteyen eşim. Gece üstünü acar üşütür burda ben kontrol ediyorum sürekli diyor. Bu durumda da benim yaklaşma sansım kalmıyor. Bazen aradaki uzaklığı bir dokunma bile çözebilir ama bizim öyle bir şansımızda yok. Konuşma için önerileriniz çok güzel ama ben bu konuşmaları yapmaya da cekiniyorum acıkcası. Karı koca arasında cekinme mi olur diyeceksiniz ama cekiniyorum işte. Bu kadar uzun süre bir erkegin cinsellikten uzak olması da bana normal gelmiyor sonra bu adam dısarı mı gidiyor diye kuruyor da kuruyorum. Ama ona da güveniyor bir tarafım. Bu sekilde de içim içimi yiyor acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?