Eşimle aramızda soğukluk var

Bende aynı senin gibi hiç istek duymuyordum ama hiç,neyse bizde de sürekli bu konudan sorun çıkıyordu,hep geçiştiriyordum,bu arda doğum kontrol hapıyla korunuyorum ve buna bağladım,sonra doktorumla konuştum alakası olmadığını söyledi ,baktımki o kadar yoğunumki ne kendime ne eşime zaman ayıramıyorum,bulduğum ilk boş zamanda da uyumayı düşünüyorum,iş yerinde işlerim yoğun ve stresli,evde desen yine aynıydı ve 2.5 yaşında bir çocuğum var eve geldimmi tüm zamanımı onunla ilgilenerek geçiriyordum,sonra bütün bunları ters yüz ettim,bir kere gündüz bakıcı bakıyordu çocuğa ve yaklaşık 4 saate yakın uyutuyordu,eve geldiğinde uyuması 23-24.00 buluyordu,çocuğu bakıcıdan alığ kreşe verdim yarım gün,orda 1.5 -2 saat ancak uyuyor,bol bol oynuyor eve gelince enerjisi bitiyor ve yemeğini yedikten sonra biraz benimle oynayıp uyuyor,ev işlerinde çok titizdim herşeye yetişmeye çalışıyordum,şimdi o takıntımı bıraktım,haftada 1 gün yardımcı alıyorum işlerimi hallediyor,ondan sonra ev kirlense bile temizlikle uğraşmıyorum,kendimi yormamayı öğrendim,çoğu işi eşimden rica ediyorum,herşeye yetişmeye çalışmıyorum,kendisinin boş vakti benden daha fazla diye.Şimdi artık kendime zaman ayırabiliyorum ve cinsel sorunumda kendiliğinden çözüldü,tamamen yorgunlukla alakalıymış.

Back
X