eşimle aramızda son bulmayan kısas sorunu..

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Hanımlar merhaba;
Ben sizlere bir sey danışmak istiyorum bu konuda çok mu koyuyum bunu öğrenmek istiyorum.
Eşimle ilk tanıştıgımızdan beri bi anlaşmamız var.o sadakat konusunda bana sorun yaşatmayacak ( aldatmak, baska birine bakmak vs.) Ben de kıyafetlerime dikkat edicem ( baya bol pantolon uzun tunik falan uzaaar gider) .. herneyse ben bi kaç kere başkalarına baktığını yakaladım kimisini sorun yaptım kimini görmemezlikten geldim.en son 2 ay önce fena yakalandı ve bende dedim ki tamam bende anlaşmayı bozup kıyafetlerime gereken özeni göstermicem.. dün aksam beni tehdit etti falan iste böyle olmaz soguruz birbirimizden saygı biter.. gibi.. ama gözüm kaymıştır hayatım sende tolerans tanı falan demek yok.bana kurduğu cümle şü; ben icine düser gibi odaklanıp bakmıyorum ki bi iki saniye gözüm kayıyor topluyorum kendimi.herkes bakar sofiler bile.. ben babanı bile bakarken gördüm (ben burda bu kadar cirkinlestigi icin şoktayım tabi) açıklaması bu.. bugün dışarı çıkıcaz ve bana tayt giymemem konusunda baskı yapıyor taytıda gayet adaplı giyiyorum bu arada.

Şimdi sizce ben inatlaßmayıp geri adım atayım mı? Yoksa lafımın arkasında durup ondan mı bir adım bekliyim?

Tayt giyin cik birazda o seni tolere etsin allah allah adama bak yaaa

Yani aldatmama falan tamam da, bakmak? Hani bakmak var bakmak var, bi kadina yiyecek gibi bakiyorsa tabii ki hos degil ve bunu sürekli yapiyorsa ama arada güzel veya dikkat ceken bi kadin görüp bir iki saniye bakmak bisey degil bence, yani zaten reflex gibi bisey, biz kadinlarda bakariz...Ayrica kiyafetede bukadar karismasi hos degil, siz neyin yakisip neyin abarti olacagini bilmiyormusunuz? Ikinizin düsünce tarzida hos degil...

Kısasa kısasla daha nereye kadar böyle devam edersiniz..
O seni kızdırdığında, sen onu kızdıracaksın..
Sen onu kızdırdığında, o seni kızdıracak..

Bu durum aslında hiç bir şeyi engellemiyor gibi geliyor bana..

Hatayı bence en başta yapmışsınız neden böyle bir anlaşma içine girdiniz ki siz evlisiniz.
Eşimle böyle bir anlaşma içine girmedim ama kendi kiyafetime kendi istegimle dikkat ediyorum çünkü eşime karşı bir laf gelsin istemem.

Anlaşmanız çok komik ve seksist. Onun sizi aldatmamasına karşılık siz onun istediği gibi giyineceksiniz. Adam sanki aldatmayarak size lütfediyor da siz de onu ödüllendiriyorsunuz. Bir kadınla ilişkide olan adamın zaten aldatma gibi bir lüksü olamaz. Kısasa kısas böyle olmaz canım. Kısasa kısas şudur:
Ben seni aldatmam, karşılığında sen de beni aldatma.

İlişkiniz de çok acayip, çok çocukça muhabbetler bunlar. Yaşınız kaç? 20'den fazlaysa çok üzüleceğim.

Son düzenleme:
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Aldatmama sözü almak nedir? Aldatılmamanın karşılığında kıyafetlerinize dikkat ediyorsunuz. Yani etmezseniz aldatılabilirsiniz. Bu nasıl saçma bir anlaşmadır. İnsan evlenirken sadakat sözü vermez mi zaten, size sadık olması için neden kendinizden ödün veriyorsunuz. Benim devrelerim yandı. Nasıl bir evlilik bu.

sözleşme yapın aldatırsa tazminat davası açarsınız valla ben kadınlar bu kadar kendinden taviz vermesine karşıyım yanlış yapıyorsunuz çok yanlış

Aldatmanın sözünü aldıysan kesin aldatmaz evet. Yahu herkes aldatmaz düşüncesiyle evleniyor. Bundan sonra evleneceklere tavsiye söz alın ne olur ne olmaz. Ayrıca giyim konusunda kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yoktur. Sizin kendi tercihlerinize uyuyorsa giyiminiz onun istediği gibi olabilir fakat o istedi diye tayt giymemek kendinizden ödün vermektir ki kendisi bile ödün vermezken siz niye veresiniz. Babanız bile bakıyormuş baksanıza.Çok geçerli sebepler evet.

Zaten disarida kadinlara bakan adamlar, kendi eşlerine "baktigi kadinlar gibi" giyinmesin diye baski yapiyor..
Çünkü kendi gibi biliyor herkesi..

siz yaninizda değilken nasil acaba? aldatmanin da anlasmasi olmaz..

Bu yüzden Yapilan anlaşma sadece sizin giyiminizi belirlemeye yönelik ...çok zeki esin...

Bi kere bir tarzim vardir..evet feminen giyinmeyi severim...abarymam ama hafif dekolte hafif mini etek kirmizi ruj ve oje severim...kimsede buna karisamaz..sizi tanidiginda adam nasil biriysen oyle devam etmelisin...ayrica disarda cillop gibi kizlar varken sanki butum erkekler sana mi bakiuor saniyor kocan..kendi millete baktigi icin ayni saniyor herkesi demek...valla birazda yasadigin yere gore degisir..neyse esinin bu giyim kisitlama isine karsi seni aldatmayacagim demesi cok komik ve cirkin aslinda..sadakat zaten olmasi gereken birsey ..nasil boyle lutfediyormus gibi ona karsilik bu diyebiliyor..

Aaa evlilermiş , ben de sevgililer sanıyordum yorumunu okuyana kadar. Lise ya da üniversiteli aşıklar diye düşünmüştüm abla tavsiyesi verecektim.

Evliligimi ya da bizleri yargilayin diye degil konuyla ilgili fikir alnak icin konu actim.haddinizi asmazsaniz cok memnun olurum.

Konuyu uzatmamak adina kisaca amlasma yazdım.tabiki aramizda sozlesme imzalamadik.

Esimin ailesi cik fazla muhafazakar tum bayanlar çarşaflı diyebilirim.ben de cok acik giyinmem zaten ama dar paca kot falan giyiyordum.esim benden bu konuda ricada bulundu bizimkilerin yaninda biraz daha uzun giy diye.kirmadim, ama zamanla ailwsinin disindaki zamanlardada karismaya basladi ve bu konu aramizda hep tartismalara yol acti.

Benim ricama gelince..
Daha önce aldatildim ve cok canim yandi.esime yasadiklarimi anlattim ve BU DURUM EN ZAYIF NOKTAM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE BANA SORUN YASATMA dedim.tamam dedi.

Yani durum şu; anlasmadan ziyade ikimizinde zayif noktalari var ve o benim zayıflıgıma saygı duymadıgı icin feragat edip susmak zoruma gidiyor bende onun zayıflıgını didikliyorum.

Bu kadar uzun anlatıp sizi sıkmak istememistim cunku konumuz evliligim degil benim bu konuda takinacagim tavir.

istemdışı göz kayması oluyor sanırm hani gözüm takıldı demiş ya
eğer öyleyse dert etmeyin ben de bazen bir bakıyorum bazı kadınlar o kadar dar giyiyor ya da yaka açık ki o ne ya oluyorum yani çok normal bence bu kadarı...

Çok yanlış bi iliskiniz var kıyafetlerden goz kaymalarından ziyade buna odaklanmalisiniz. Evlilikte sözleşme olmaz, yazılı olmayan dile dökülmeyen kurallar uygulanir

Ailenin yaninda daha makul şeyler giyinmenizi isteyebilir ancak disarida giyinmenize karisma sebebi ne? Size de kendisinin baskasina baktigi gibi bakarlar diye mi?

Yani hepsi bir yana bakmasini aciklamasi o kadar cirkin ki .. Olumlu olamiyorum.. Bu yüzden fikir vermesem daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…