eşimle aramızda son bulmayan kısas sorunu..

Gerçekten çok komik ve saçma bir anlaşma beni aldatma tımammııı ehehehe ya ne hatunlar var

Zihniyet bozuk seni neden o şekilde giymeye zorluyor sanıyorsun. Ayy şimdi sinir oldum ben bakarım ama karıma baktırmam ne ala ! Eminim tüm erkeklerin sana baktığını füşünüyordur ama her erkek aynı şekilde düşünseydi milletin karısı şort giyip sokağa çıkmazdı tatlım.

sadakatin soz vermesi mi olur ya hayatimda boyle bi sey gormedim. adam olan bakmaz.

Zipzip gelip yaş sormadi ya o yüzden..
Aaa doğru bak, zipzip bir nevi site memuru, görevi de yaş sorarak yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak. Kazen görevlendirmiş diyorlar. Maaş da bağlamış. Yalnız sigortasını yapmamış, primlerini yatırmıyormuş.
(KK dedikodu timi)

'Gözüm kayıyor. Bir iki saniye sonra toparlıyorum.'

Böyle bir açıklama olamaz. Siz de bozun antlaşmayı.

Sende tayt giy herkes giyiyor hayatım, kapalılar bile de. Hey allam yaaa.. yani bence böyle anlaşmalar bile bir garip ama... neyse...

İkiniz de fazlaca abartılısınız. Bakarsa bakar. Bırak baksın. Göz bu, el kol değil ki. Bu kadar kısıtlayamazsın adamı. Daraltma. Sen de bakarsın yakışıklı birini gördüğün zaman. Güzel kadınlar, beğenebilecek erkeklere nazaran belki daha fazla. Sen sınırları ve sınırlamaları fazla kaale aldığın için direkt tepkini koymuşsun. Aslında aksine, baskı suç yaratır. Kısıtlarsan, adamı aç bırakırsın ve bir gün, bir gece ölesiye doymak ister, o zaman aldatılırsın. Uzun tunik, bol pantolon nerede, tayt nerede? Bence senin giyim kuşam olarak da karakter olarak da bir tarzın ve felsefen yok. Dengen yok. Ya da mantığın yok. En azından haksızsın. Kısasa kısaslık bir durumunuz da yoktu, sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun.

Arkadaş açıklamasını yapmış anlaşma yok. İkimizinde zaafları var diye. Onun sorduğu konuda yardımcı olmamız için açılmış zaten konu. Bence giymeni istemiyorsa, şimdiye kadar düzeniniz buysa yine giyme. Gerçekten gözü kaymış olabilir. Aranızdaki anlaşma değilmiş. Yinede karşılıklı izlenimi oluşmuş ikinizdede.. Bu yüzden aranızdaki durumu zedeleme.. Sen giyecen, onun öncekinde gözü kaydıysa bu sefer bilinçli bakmaya başlayacak sana inat. Gerçi öyle yaparsada sıkıntı ama bence durumunuzu koru..selamlar..

Kıssasa kıssas mevzusunu çok yanlış anlamış ve uygulamışsınız.Kıssasa kıssas islam hukukunda var olan birşeydir.Sizin esas yapmanız gereken birbirinize saygı duymak ve sevginizi korumaktır.Kıssasa kıssas mevzusu sizi ve evliliğinizi çok zora sokar.Ve hep açık kollamaya başlarsınız.Bu da evliliğinizi paranoya haline getirir.Korku hakim olur evliliğinizde.Yani o öpünce siz öpeceksiniz , o cinsellik isteyince siz isteyeceksiniz,o sarılınca sizde mi sarılacaksınız.Yapmayın Allah aşkına oyun oynamıyorsunuz,evliliğinizi kabusa çevirmeyin.Bu şekilde davranarak yaşanması muhtemel güzel şeylerden alıkoyarsınız birbirinizi.

SADECE SAYGI DUYUN VE SEVGİNİZİ BÜYÜTÜN

Böyle anlaşmalar bi işe yaramaz sadece kadınlar kendinden ödün verir bence..Yani ne bilim ne giyceğine kendin karar verirsin tamam evliyken daha dikkat edilir ama bunun kararını bile kocan verirse senin fikirlerini hiç bi konuda dinlemez ağırlığın kalmaz ki..Oyüzden bence sorma '2saçma bi konuşma yapmıştık ben kendi giyimime dikkat ederim evli bi kadın olarak,sende evli bi adam gibi davranırsan ikimizde yıpranmayız konu kapanmıstır de''gitsin...

Kisasla degil evlilik, arkadaslik bile yurumez...

istedigniz gibi giyinin,
ricasini sadece aile icinde kabul ettiyseniz bununla da sinirlandirin,

o da aldatirsa diye korkmak yerine, aldattiginda hangi sonucla karsilasacagini net olarak bildirin,

ayrica bakimli veya tam tersi dikkat ceken insanlara bakmak aldatmak degildir bence.

Ancak bunun savunmasini " gozumu yerden ayirmayacak miyim, abartiyorsun" seklinde degil de "baban da bakiyor" diye yapiyorsa niyeti bozmus demektir,
kizacagim varsa bir de bu yuzden daha da ustune giderdim...

ayrica babaniz aldatsa o da aldatmanin mesrulunu savunacak demek ki...

Ayy benimkide aynı kısıtlıyor zehir oluyo valla taviz versesen geriliyorsun versen mutsuzsn sırf gıcık olduğumdan yapmyrm.. tabi her dısarı fln cıkarken ya ne giysemde tartısmasak diyorm.. kendisi de pasam slimfit giyer...
Amaan kisiliği oturmamış koca vakası iste...

Anlaşma anlayışınız çok tuhafmış.

Tayt giyin tabi de ya aldatılırsanız?
"Bunu sen istedin" diyen, haklı olmasına zemin hazırladığınız kocaya, daha hangi konuda taviz vereceksiniz?

herseyden once kisaslariniz cok yanlis. sizi aldatmamasi icin onun istedigi birseyi yapmak kiyafet ,yeme icme, gezme,konusma hicbirseyle kiyas yapilacak birsey degil cunku sizi aldatmamasi karsiliginda onunla evlendiniz zaten siz! yani sizi aldatmamasi icin baska bir tavize ihtiyaciniz yok. bence ilk hatayi boyle bir taviz vermekle yapmissiniz simdi baska kizlara bakmasinin cezasini onun istemedigi gibi giyinerek vermeyin. bu tamamen cocukluk olur. kesin ve net tavrinizla bakmasini istemediginizi soyleyin ama bakmasinin karsiliginin da dar giyinmek degilde bir omur huzursuz olmak oldugunu anlatin. son olarak en kisa zamanda kendinizi nasil daha rahat hissediyorsaniz evliligin getirdigi sorumluluklarin disina cikmadan oyle yasamaya baslayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…