- 1 Eylül 2014
- 347
- 274
- 73
- 43
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Hanımlar merhaba;
Ben sizlere bir sey danışmak istiyorum bu konuda çok mu koyuyum bunu öğrenmek istiyorum.
Eşimle ilk tanıştıgımızdan beri bi anlaşmamız var.o sadakat konusunda bana sorun yaşatmayacak ( aldatmak, baska birine bakmak vs.) Ben de kıyafetlerime dikkat edicem ( baya bol pantolon uzun tunik falan uzaaar gider) .. herneyse ben bi kaç kere başkalarına baktığını yakaladım kimisini sorun yaptım kimini görmemezlikten geldim.en son 2 ay önce fena yakalandı ve bende dedim ki tamam bende anlaşmayı bozup kıyafetlerime gereken özeni göstermicem.. dün aksam beni tehdit etti falan iste böyle olmaz soguruz birbirimizden saygı biter.. gibi.. ama gözüm kaymıştır hayatım sende tolerans tanı falan demek yok.bana kurduğu cümle şü; ben icine düser gibi odaklanıp bakmıyorum ki bi iki saniye gözüm kayıyor topluyorum kendimi.herkes bakar sofiler bile.. ben babanı bile bakarken gördüm (ben burda bu kadar cirkinlestigi icin şoktayım tabi) açıklaması bu.. bugün dışarı çıkıcaz ve bana tayt giymemem konusunda baskı yapıyor taytıda gayet adaplı giyiyorum bu arada.
Şimdi sizce ben inatlaßmayıp geri adım atayım mı? Yoksa lafımın arkasında durup ondan mı bir adım bekliyim?
Zihniyet bozuk seni neden o şekilde giymeye zorluyor sanıyorsun. Ayy şimdi sinir oldum ben bakarım ama karıma baktırmam ne ala ! Eminim tüm erkeklerin sana baktığını füşünüyordur ama her erkek aynı şekilde düşünseydi milletin karısı şort giyip sokağa çıkmazdı tatlım.Hanımlar merhaba;
Ben sizlere bir sey danışmak istiyorum bu konuda çok mu koyuyum bunu öğrenmek istiyorum.
Eşimle ilk tanıştıgımızdan beri bi anlaşmamız var.o sadakat konusunda bana sorun yaşatmayacak ( aldatmak, baska birine bakmak vs.) Ben de kıyafetlerime dikkat edicem ( baya bol pantolon uzun tunik falan uzaaar gider) .. herneyse ben bi kaç kere başkalarına baktığını yakaladım kimisini sorun yaptım kimini görmemezlikten geldim.en son 2 ay önce fena yakalandı ve bende dedim ki tamam bende anlaşmayı bozup kıyafetlerime gereken özeni göstermicem.. dün aksam beni tehdit etti falan iste böyle olmaz soguruz birbirimizden saygı biter.. gibi.. ama gözüm kaymıştır hayatım sende tolerans tanı falan demek yok.bana kurduğu cümle şü; ben icine düser gibi odaklanıp bakmıyorum ki bi iki saniye gözüm kayıyor topluyorum kendimi.herkes bakar sofiler bile.. ben babanı bile bakarken gördüm (ben burda bu kadar cirkinlestigi icin şoktayım tabi) açıklaması bu.. bugün dışarı çıkıcaz ve bana tayt giymemem konusunda baskı yapıyor taytıda gayet adaplı giyiyorum bu arada.
Şimdi sizce ben inatlaßmayıp geri adım atayım mı? Yoksa lafımın arkasında durup ondan mı bir adım bekliyim?
Zipzip gelip yaş sormadi ya o yüzden..Aaa evlilermiş , ben de sevgililer sanıyordum yorumunu okuyana kadar. Lise ya da üniversiteli aşıklar diye düşünmüştüm abla tavsiyesi verecektim.
Aaa doğru bak, zipzip bir nevi site memuru, görevi de yaş sorarak yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak. Kazen görevlendirmiş diyorlar. Maaş da bağlamış. Yalnız sigortasını yapmamış, primlerini yatırmıyormuş.Zipzip gelip yaş sormadi ya o yüzden..
Sende tayt giy herkes giyiyor hayatım, kapalılar bile de. Hey allam yaaa.. yani bence böyle anlaşmalar bile bir garip ama... neyse...Hanımlar merhaba;
bu zipzip in sorusuAaa buarada yaslarinizz kac canim
Aaa evlilermiş , ben de sevgililer sanıyordum yorumunu okuyana kadar. Lise ya da üniversiteli aşıklar diye düşünmüştüm abla tavsiyesi verecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?