- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Haklısın ama ha deyince bitiremiyorum bekar olsam 1 dakika cekmezdimEvlilik böyle bişey değil. Çekmek zorunda da değilsin.
Gittim yazın 1ay ordaydim.geri dönmek içimden gelmiyordu.ama kendi evimi,düzenimi özlüyordum.o artık evden cikmicam dedi.çıkmasın da demiyorum ama bana değer verdiğini görmek istiyordum.geldim ilk 3gün iyiydi sonra eskisinden beter olduAilenin yanına git biraz
Uzak kalın birbirinizden
Hem düşünmeye zamanın olur
Evet benle aynı durumda olan (ama onunki yine de daha ilgili ) bir arkadaşım daha geçenlerde dedi oraya gittikçe iyi olmaları lazım bunlar iyice bozuluyordemek sohbetlerde hanımınızla ilgilenmeyin vaazı veriliyor.
Evet benle aynı durumda olan (ama onunki yine de daha ilgili ) bir arkadaşım daha geçenlerde dedi oraya gittikçe iyi olmaları lazım bunlar iyice bozuluyor
Siz yine de soğumayin dinimiz çok güzel ama insanlar işine geldiği gibi davranıyor kusurlu olan bizleriz dinimizi gerçekten anlasak yaşasak bunlar olmazdı da sorun bizde iştedini bi eylemde bulunup evde eşine, kardeşine, anasına, babasına böyle davranan insanlar halkı dinden soğutuyor cidden. umarım düzelir. düzelmezse de değerlisiniz ve sevgi görmeyi hakediyorsunuz, bunu unutmayın lütfen.
Evet doğru herkesin derdi var burası cennet değil ama gerçekten düzgün hayatı olan keyfi yerinde olan insanlar tanıyorum orda da sınırını bilen kayinvalideler ve eşini ailesi olarak görüp sahiplenen adamlar varMerak ediyorum acaba şu hayatta mutlu olan insanlar var mı çünkü cevremde hiç böyle birilerine denk gelmedim herkes mutsuz herkes şikayetçi herkesin başka bir derdi var.Kimi maddi sorunlardan, kimi sevilmemekten, kimi aldatılmaktan, kimi kaynana dan, kimi gorumceden, kiminin çocuğu olmuyor.Sanirim artık dünyanın sonu gelmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?