Eşimin teyzesiyle görüşmek istemedim huzurum kaçtı

Ayy emriniz olur kraliçem
Burda herkese laf yetiştireceğinize gidin eşinize ve teyzesine laf yetiştirin
Anca uzaktan aslan kaplan olmayın
Ona cevap vermediğimi nerden biliyorsunuz ki her şeyi söyledim görüşmek istemediğimi nedenleri siraladim bir insanla ya güzel konuşurum ya da hiç konuşmam buraya yeni üye oldum burası için de geçerli ben engellemeyi beceremedim siz bi zahmet engelleyin kadın kadının düşmanı olayını burda da yaşamak istemiyorum

Ona cevap vermediğimi nerden biliyorsunuz ki her şeyi söyledim görüşmek istemediğimi nedenleri siraladim bir insanla ya güzel konuşurum ya da hiç konuşmam buraya yeni üye oldum burası için de geçerli ben engellemeyi beceremedim siz bi zahmet engelleyin kadın kadının düşmanı olayını burda da yaşamak istemiyorum
:KK53: :KK53: :KK53:
Üç evetle uğurluyoruz :KK54:

Evet canim kaynanasi kayinpederi felan hep beraber yataga giriyolarmis sarilip uyuyorlarmis ama yinede kalmis.. yahu milletin sex hayatindan sizene? Benim arkadasim prezervatif kullandiklari halde hamile kaldi. Iyi ozaman hamile kalinabilir her türlü diye millet kocasıyla sevismesinde.
Sex değil, seks.

Teyzesi çok kötü niyetli, kötü sözlü biriymiş
Bencede konuşmayın kendini ne sanmışta böyle ortalığıbgermiş, resmen kötü kalpli akraba mı desem akrep mi desem, senin ev huzurunu bozan kim varsa tabiki ya mesafe koyacaksın ya da hiç görüşmeyeceksin! Evlilikte huzur kutsaldır, ortalığı karıştıran akraba da yüz karasıdır ailenin,
Eşine ricada bulun teyzesinin olumsuz ve iğneleyici konuşmalarından gerildiğini söyle
Akrabanın tatlı sözlü güler yüzlü olması gerektiğini belirt, evlilik ortamını geren insandan hayır gelmiyeceğini söyle,
Evlilikte akrabaların idaresi en zor olan kısımdır, mutlaka kötü kalpli biri oluyor yapacak birşey yok sürekli eşile sohbet ortamında bulun ki bilsin duygularını ve mutsuzluğunu

1.5 senede nasıl ikinciye hamile kaldınız 😵😳
Ben de şaşkınım beklemiyordum bu 2.yi ama ne kadar korunsam da oldu geçen yıl mayısta evlendim şimdi kızım9.aya girdi daha yeni hamile olduğumu öğrendim ağladım ama isyan etmek istemiyorum elimden geldiği kadar iyi anne olmak istiyorum

Teyzesi çok kötü niyetli, kötü sözlü biriymiş
Bencede konuşmayın kendini ne sanmışta böyle ortalığıbgermiş, resmen kötü kalpli akraba mı desem akrep mi desem, senin ev huzurunu bozan kim varsa tabiki ya mesafe koyacaksın ya da hiç görüşmeyeceksin! Evlilikte huzur kutsaldır, ortalığı karıştıran akraba da yüz karasıdır ailenin,
Eşine ricada bulun teyzesinin olumsuz ve iğneleyici konuşmalarından gerildiğini söyle
Akrabanın tatlı sözlü güler yüzlü olması gerektiğini belirt, evlilik ortamını geren insandan hayır gelmiyeceğini söyle,
Evlilikte akrabaların idaresi en zor olan kısımdır, mutlaka kötü kalpli biri oluyor yapacak birşey yok sürekli eşile sohbet ortamında bulun ki bilsin duygularını ve mutsuzluğunu
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim müthiş yazmışsınız böyle yazanlari okuyunca keşke komşum arkadaşım olsaydı diyorum dikkate alcam bunların her birini çok sağolun

Eşinin Teyzesine sağlam bir koca bulmamız lazım Tabiki Kaynana da.. Bunların hepsi nin nedeni şu Kocaları Mutlu edemiyor ilgi göstermiyor size sarıyorlar. Eşine de pes doğrusu Çocuk gibi trip atmalar? Evliliğin ne olduğunun farkında değil Takoz beyinli...

Eşinin Teyzesine sağlam bir koca bulmamız lazım Tabiki Kaynana da.. Bunların hepsi nin nedeni şu Kocaları Mutlu edemiyor ilgi göstermiyor size sarıyorlar. Eşine de pes doğrusu Çocuk gibi trip atmalar? Evliliğin ne olduğunun farkında değil Takoz beyinli...
Evet keşke kendi hayatlarına baksalar bizim hayatımıza bu kadar burunlarını sokmasalar onların yüzünden evlendiğime pişmanım eşimle aramız kötü oldu sanki bi daha eskisi gibi olamicaz

Merhaba hanımlar artık hayattan soğudum içimden hiç bir şey gelmiyor yaşadığım sorunlar yüzünden 1.5senelik evliyim eşimin ailesi çok içli dışlı olmak istedi tanıdığımdan beri evlendikten sonra 1 gün bile yalnız geçiremedik özellikle kayinvalidem hiç sınır bilmedi bi de eşimin teyzesi hep içlerine düşman gelmiş gibi davrandı bana ilk günden imalı imalı konuşmaya başladı hamileyken de doğum yaptığım zaman da hep yeniler böyle insanı ölüme terk eder bi bardak su vermez kaynana kayınpederi istemez geline batar gelin nefret eder gibi gereksiz haksız şekilde konuştu durdu en son dayanamadım begenmedigin bi hareketim varsa söyle benim yanimda böyle üstü kapalı konusma dedim bağırıp çağırdı çirkin kelimelerle beni suçladı evimden apar topar gitti bi daha evime gelmesini istemedim çok girdiler araya eşim ve annesi beni çok bunalttilar eşimlekavga ettim gelip bana zarar veriyor diye eşim dün ananesiyle annesine artık baristirmaya çalışmayın bunaliyor biz kötü oluyoruz dedi ananesi çok üzüldü yemek yemedi ben de vicdan azabı çektim artık eşimle buz gibiyiz ailesine de gidesim yok hiç 9aylik kızım var istemeden2.hamile kaldim annem başka şehirde hep çocuğu alıp gidesim geliyor hayatın hiç tadı yok bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl kendimi toparlarim
Eşine niye yukleniyosunki ustune gelmeyin diye konuşmuş bence birazda sakin olmaya çalış yoksa hic huzurlu olamazsin

Back
X