- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanımlar ilk evlendiğim günlerden beri eşimin annesi ve teyzesi sinirimi bozacak çok şeyler yaptılar.Evliliğimize çok müdahale ettiler.sürekli oraya gitmemizi istediler eşim işteyken kayinvalidem her gün arayıp beni çağırdı konuşmalarında asla sınır bilmedi beni rahatsız edecek çok sözleri hareketleri oldu. eşim kendisi der annem normal değil gerçekten de ciddi psikolojik sorunları var beni aşırı şekilde bunalttı teyzesi de aileye düşman gelmiş gibi davrandı.bunlar beni mutsuz etti tamam ama en çok ta eşimin sorumsuzluğu ilgisizliği beni çok yalnız bırakması benle vakit geçirmeye hevesi olmaması yuzunden çok sefer kavga çıkardım surat yaptım.işe yaradı mı tabi ki hayır.yine beni suçladı onları idare etseydin bana karşı daha güler yüzlü cilveli olsaydın.eve gelmeyen sorumsuz adamlar tanıyormuş eşleri etrafında pervane oluyormuş.benle ilk evlendiginden beri birlikte şunu yapalim demedi bi parka bile gitsek evde oturup çay içsek boş boş yanımda bile durmak isteseydi mutlu olurdum.o ilk haftadan sorunlardan bunalan halimi görünc sogudu bi daha hiç normal bi eş gibi olmadi ona yük gibiydi sanki bi yere gitsek açar telefonu kurcalar bi şeyler izler konuşmaz keyif almadıgı çok belli.annesinin verdiği sıkıntılar hala devam ediyor bi yandan eşimin soğukluğu var.ben artık ona bakmak bile istemiyorum duygularım öldü bir şey hissetmiyorum.böyle de nereye kadar gider ne olur bilmiyorum hiç gülesim yok ne yapmaliyim sizce soğuk duruyorum içimden başka türlü gelmiyor hatalarını unutamıyorum