Eşimle aramızdaki erimeyen buzlar..

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar ilk evlendiğim günlerden beri eşimin annesi ve teyzesi sinirimi bozacak çok şeyler yaptılar.Evliliğimize çok müdahale ettiler.sürekli oraya gitmemizi istediler eşim işteyken kayinvalidem her gün arayıp beni çağırdı konuşmalarında asla sınır bilmedi beni rahatsız edecek çok sözleri hareketleri oldu. eşim kendisi der annem normal değil gerçekten de ciddi psikolojik sorunları var beni aşırı şekilde bunalttı teyzesi de aileye düşman gelmiş gibi davrandı.bunlar beni mutsuz etti tamam ama en çok ta eşimin sorumsuzluğu ilgisizliği beni çok yalnız bırakması benle vakit geçirmeye hevesi olmaması yuzunden çok sefer kavga çıkardım surat yaptım.işe yaradı mı tabi ki hayır.yine beni suçladı onları idare etseydin bana karşı daha güler yüzlü cilveli olsaydın.eve gelmeyen sorumsuz adamlar tanıyormuş eşleri etrafında pervane oluyormuş.benle ilk evlendiginden beri birlikte şunu yapalim demedi bi parka bile gitsek evde oturup çay içsek boş boş yanımda bile durmak isteseydi mutlu olurdum.o ilk haftadan sorunlardan bunalan halimi görünc sogudu bi daha hiç normal bi eş gibi olmadi ona yük gibiydi sanki bi yere gitsek açar telefonu kurcalar bi şeyler izler konuşmaz keyif almadıgı çok belli.annesinin verdiği sıkıntılar hala devam ediyor bi yandan eşimin soğukluğu var.ben artık ona bakmak bile istemiyorum duygularım öldü bir şey hissetmiyorum.böyle de nereye kadar gider ne olur bilmiyorum hiç gülesim yok ne yapmaliyim sizce soğuk duruyorum içimden başka türlü gelmiyor hatalarını unutamıyorum

Eşim her akşam yemeğini yiyip hemen mescide gider orda ders görüyor kendini gelistirsin hayırdan engellemiyim diyorum ama ders bitince evde hanimim var düşünmez arkadaşlariyla konuşur bi kişiyle 45 dakika 1 saat ayakta konuştuğunu bilirim.ben de bunlari güzel dille söylemeyip ağzıma geleni sayardim hep arkadaslarina doyamiyosun ben evdeyim umrunda değil hiç hevesin yok ilk zamandan beri diye diye o daha da koptu benden.hafta sonlari da hep arkadaslariyla dışarda ben başka şehirden geldim annemi yılda 1 2 sefer görüyorum arkadaşlarima hafta içi gidiyorum artık ben de soğudum bekar gibi gezmesinden bana olan ilgisizliginden ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum oysa aşık olarak evlendim

valla beni istemeyeni bi yerlere gidince eline telefon alıp kurcalayanı götüne öyle bi depik atarım ki ortada kala kalır bi kendileri kıymetli sanki bi onlar var dünyada erkek. bak resti çek nasıl süt dökmüş kedi gibi olur benim ablamın eski eşi de öyleydi ilgisiz götüne tepiği yedi şimdi anasıyla dizi izliyo.

Ailenin yanına git biraz
Uzak kalın birbirinizden
Hem düşünmeye zamanın olur
Gittim yazın 1ay ordaydim.geri dönmek içimden gelmiyordu.ama kendi evimi,düzenimi özlüyordum.o artık evden cikmicam dedi.çıkmasın da demiyorum ama bana değer verdiğini görmek istiyordum.geldim ilk 3gün iyiydi sonra eskisinden beter oldu

Tek taraflı değil benim hatam da var o eve gelmedikçe ben de hep surat yaptım hem de uzattım

Bir A.. ya gül vermişler kıçına tutmus olayı daha. Maalesef turk erkeklerinin çogunun burcu öküz . Hayatı duzgun olası yaramıyor illa atraksiyon mutsuzluk çıkarmak için aranıyorlar.Kesin evlenene kadar da ölmüştür aceleden. Valla bacım sende baktın sallamıyor sende kafana göre davran kurslara filan yazıl hem uzaklaşırsın evden hem kafan dagılır. Allah yardımcısı olsun biz kadınların.

Evet benle aynı durumda olan (ama onunki yine de daha ilgili ) bir arkadaşım daha geçenlerde dedi oraya gittikçe iyi olmaları lazım bunlar iyice bozuluyor

dini bi eylemde bulunup evde eşine, kardeşine, anasına, babasına böyle davranan insanlar halkı dinden soğutuyor cidden. umarım düzelir. düzelmezse de değerlisiniz ve sevgi görmeyi hakediyorsunuz, bunu unutmayın lütfen.

dini bi eylemde bulunup evde eşine, kardeşine, anasına, babasına böyle davranan insanlar halkı dinden soğutuyor cidden. umarım düzelir. düzelmezse de değerlisiniz ve sevgi görmeyi hakediyorsunuz, bunu unutmayın lütfen.
Siz yine de soğumayin dinimiz çok güzel ama insanlar işine geldiği gibi davranıyor kusurlu olan bizleriz dinimizi gerçekten anlasak yaşasak bunlar olmazdı da sorun bizde işte

Bir de çok teşekkür ederim gözlerim doldu sevgiyi hak ediyosunuz diye yazınca

Merak ediyorum acaba şu hayatta mutlu olan insanlar var mı çünkü cevremde hiç böyle birilerine denk gelmedim herkes mutsuz herkes şikayetçi herkesin başka bir derdi var.Kimi maddi sorunlardan, kimi sevilmemekten, kimi aldatılmaktan, kimi kaynana dan, kimi gorumceden, kiminin çocuğu olmuyor.Sanirim artık dünyanın sonu gelmeli...

Merak ediyorum acaba şu hayatta mutlu olan insanlar var mı çünkü cevremde hiç böyle birilerine denk gelmedim herkes mutsuz herkes şikayetçi herkesin başka bir derdi var.Kimi maddi sorunlardan, kimi sevilmemekten, kimi aldatılmaktan, kimi kaynana dan, kimi gorumceden, kiminin çocuğu olmuyor.Sanirim artık dünyanın sonu gelmeli...
Evet doğru herkesin derdi var burası cennet değil ama gerçekten düzgün hayatı olan keyfi yerinde olan insanlar tanıyorum orda da sınırını bilen kayinvalideler ve eşini ailesi olarak görüp sahiplenen adamlar var

Bugün yine dışarda geçirdi tüm gününü geçerli nedenleri var bugün ama yine de moralim bozuluyor evde bir sürü iş var artık içimden gelmiyor yapmak

Back
X