- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Evlenirken saglıkta ve hastalıkta diye bir söz veriliyor canım . Olabilir şuan eşinizin sorunları yüzünden size karşı soguk olabilir. Bazen evliliklerde inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Sabredin hemen eşinizi sıkbogaz etmeyin . Birazda siz düşmeyin üzerine insallah düzelir canmkizlar cok.utanarak yaziyorum.ama.inanin cok.dery rtmeye basladim bunu lutfen konumu tasimayin yoksa kafayi yicem.dusunmekten bizim.gibi olanlarla.dertlrsmek.istiyorum....esimle.5 senelil.evliyiz son 3 aydir.cinsellik.konusunda esimle.cok.uzaklastik...adamda istek yok..neler yapiyorum etkileyicide giyiniyorum.ama.o.anda sertlesme bile.olmiuor buaralar...olduysada iliski esnasinda sertlesme gidiyor...bende surat yapiyorum bazen biktim.cunku surekli onla ugrasmaktan..aramiza bole bi kobu girdi ya simdi iliskide yine aklina geliyo g aliba ve yine husran...son aylarda psikoliji ilaci icmeue bssladi acsba ondan mi oldu ondan once iyiydik ..ilaclari birakinca yeniden donermiki istekli haline...suan onu erkek gibi gorwmiuorum.cunku hicbiseyden etkilenmez oldu..kendimi de cok degersiz hisediyorum.acaba bendemi problem diyorum..doktora da gitmiyor..napmaliyim.kixlar..doktora ikna etsem hangi bolume.gitcek.ve nasil tedavi uygulanvsk..yada ezcaneden falaj gidio direkt alabilecegik ilavlar.mevcitmudur...daha yssimiz cok.genc..ben 27 o.29.yasinda...boyle mi.olucakti .. flort.doneminde.cok.asiri istekliydi((
benim korkum bundan sonraki hayatimiz bole.mi olucakEvlenirken saglıkta ve hastalıkta diye bir söz veriliyor canım . Olabilir şuan eşinizin sorunları yüzünden size karşı soguk olabilir. Bazen evliliklerde inişli çıkışlı dönemler olabiliyor. Sabredin hemen eşinizi sıkbogaz etmeyin . Birazda siz düşmeyin üzerine insallah düzelir canm
ya soye bisey 9 ay boyunca bize pek s3visemedik hamileyken 4 sene once ama en azindan istekliudi her haliyle belli ediyordu simdi yokum gibi davraniyorDoktora gitmesi gerek her ilaç herkese kullanılmaz.
Ayrıca 3 ayda cinsellik yok diye erkek gibi göremiyorsan, karisi hamileyken 9 ay boyunca sevisemeyen erkekler haklı mi oluyor simdi
doktora gitmiuor ilaclari birakcam duzelrim.ozaman diyorSurat asmak yerine esinizin bir rahatsizligi var mi diye dusunup bir doktora gitseniz ?
baska ilac yazsa duzelirmiki acabaPsikiyatrik ilaçlar böyle yan etkiler yapabiliyor. İlacı veren hekiminizle görüşün. Geçmiş olsun.
O yan etkiyi yapmayan başka bir ilaca geçilebilir diye düşünüyorum. Ancak psikiyatristinizin önerisi olmadan lütfen ilacını bırakmasın eşiniz. Bir değişime gidilecekse de bu hekiminizin önerisi ve bilgisi dahilinde olsun.baska ilac yazsa duzelirmiki acaba
doktor 6 ay ic demisti 6.ayi doluyor ondan birakcak cnm ama birakirkende mu gitmesi gerekiyor doktoraO yan etkiyi yapmayan başka bir ilaca geçilebilir diye düşünüyorum. Ancak psikiyatristinizin önerisi olmadan lütfen ilacını bırakmasın eşiniz. Bir değişime gidilecekse de bu hekiminizin önerisi ve bilgisi dahilinde olsun.
Bazı ilaçlar dozu azaltılarak kesiliyor. Görünmesinde fayda var. Sorununuz hakkında da detaylı bilgi alabilirsiniz hem.doktor 6 ay ic demisti 6.ayi doluyor ondan birakcak cnm ama birakirkende mu gitmesi gerekiyor doktora
psikolijisi cok.normal aslinda daha da rahatlamaak icin iciyor ilaclari icmesede olur.bence vahhim bi hali yok .ama benden uzaklasti iste ...duygusal olarak iyi amaa.cinsellik.sifir hic arzulamiy9r benniÖncelikle gecmis olsun. Saglik bence herseyin önünde geliyor heleki sagligina kavusmak icin esiniz ilac kullaniyorsa tedavi oluyorsa o tedavisini bitirmesi sagligina kavusmasi sizin önceliyiniz olmasi gerekiyor. Erkek gibi göremiyorum tabiriniz ve surat asmaniz hos deyil. Allah korusun siz hasta olsaniz ve esinizle birlikte olamasaniz ayni davranislarda bulunan bir es istermiydiniz. Esinizle doktora gitmelisiniz ona destek olmalisiniz. Bu sürectede cinsel iliskiye girmedende esinizle sizin isteklerinizi gidermenin birsürü yolu var o yöntemleri deneyin. Tekrar gecmis olsun.
ya oratada bisey yokken gitti.yazdirdi iciyo bejde uzuluyorum ama gencim.kocami istiyorum.ama kocamda tik yokİlaç yapıyor olabilir. Lakin bu ilaçları da boşuna almıyordur herhalde, erkek gibi görememek falan çok ağır şeyler. Doktora görünün.
hangi bolume acabaErkek gibi görememek nedir 3 ayda?
Sen eşinin sağlığı için değil kendin için endişelenşyorsun şuanda. Biraz bencilce geldi bana. Geçmiş olsun ilaçlardandır diye düşünüyorum ama doktora gitmek gerek tabi.
Üroloji'ye sanırım.hangi bolume acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?