- Emoji Skoru
- 2.366
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Borca çare bulunmayabilir.Borça çare bulunur peki sevgisizliğe
Tamam işte bende onu diyorum adamın aldığı maaşla bunların borçsuz yapılamayacağını bilmiyor musun siz?Farklı şehirlerydik gelip gitme masrafı diyor altın aldık o diyor falan
Adam düğün yapmadığınız hâlde nereye borçlanmış???altınlarıda yemiş,iki çıplak bir hamamda yetmemiş hemen çocuk yapılmış.İyi ki dediğiniz o masum doğunca ne olacak? Maması,bezi,üstü, başı, aşısı ,doktoru, ilacı derken kime el açacaksınız????O kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş
HayırDüğünde mi tanıştınız?
ek iş bulsa herşey hallolur borcu kapatırAdam düğün yapmadığınız hâlde nereye borçlanmış???altınlarıda yemiş,iki çıplak bir hamamda yetmemiş hemen çocuk yapılmış.İyi ki dediğiniz o masum doğunca ne olacak? Maması,bezi,üstü, başı, aşısı ,doktoru, ilacı derken kime el açacaksınız????
Adamın ne borcu biter ne sizin durum düzelir çünkü en başta elinizi masaya vurmamış,gelecek için düzeni oturtmamış,masum bir canı bu sıkıntıya ortak etmişsiniz.....
Millet tek işi bulamıyor, ek iş bulup borç kapatacak. Süpermen mi bu adam? Bak 300000 lira öyle çok büyük bir para değil ama hemen çocuk işine girişmeseydiniz beraber çalışıp kapatırdınız.Hayır
ek iş bulsa herşey hallolur borcu kapatır
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah6 aylık evliyim ve hamileyim eşim başta bu kadar borç olduğunu söylemedi evlendim öğrendim aldığı maaş hep borca gidiyor ek iş bul diyorum hep bahanesi var geçinemiyoruz kendim çalışamıyorum bebeğimden dolayı bütün altınlarımı sattım geçinmek için yetmedi yine ilgi yok sevgi yok para yok geçim yok napacam ben dayanmıyorum artık söylediğim zaman hep kötü ben oluyorum aileme de anlatamıyorum ama artık gerçekten dayanamıyorum
Eee yapmıyor adam,ona göre hava hoş.Siz yok deyin,ağlayın sızlayın adamın umrunda değil.Yarın ayrılsanız çocuğa, size kuruş koklatmaz.Tercih ettiğiniz,evladınıza baba diye seçtiğiniz adam bu,insanlar sert yazıyor ama gerçek bu .Adamı her kötü huyları ile siz tercih etmiş , çilesini çekmeyi kabul etmiş olabilirsiniz ama evladınız ne sizi ne babasını seçti,masum bir canı heves ettim diye dünyaya getirmek büyük bencillik.Hayır
Ayda 43 alıyor zaten onu banka alıyor ek iş bulup sadece geçim diyorumMillet tek işi bulamıyor, ek iş bulup borç kapatacak. Süpermen mi bu adam? Bak 300000 lira öyle çok büyük bir para değil ama hemen çocuk işine girişmeseydiniz beraber çalışıp kapatırdınız.
2 yıl sevgiliydık o öyle kumar oynamaz ailesi ona destek çıkmadı oda herşeyi tek yaptı borçlandıBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
6 aylık evlisiniz ama eşinizi ne kadar zamandır tanıyorsunuz? Sevgililik nişanlılık döneminiz ne kadar sürdü?
Banka borcu diyorsunuz ama kesin emin misiniz? Kumar oynuyor olabilir mi?
Yazdıklarınıza göre tek sıkıntı borç değil ilgisizlik ve sevgisizlik, siz bu adamı hiç tanımadan mı evlendiniz?
Ablacım ne yaptı bu adam da maaşının hepsine el koydu banka? Altınları bozdurdu diyorsun, eee daha neyin borcu bu? Kumar falan omadığından emin misin sen?Ayda 43 alıyor zaten onu banka alıyor ek iş bulup sadece geçim diyorum
Eminim bana anlattıkları bu başta bankayla nasıl görüştü anlamadım banka hepsini kesiyorAblacım ne yaptı bu adam da maaşının hepsine el koydu banka? Altınları bozdurdu diyorsun, eee daha neyin borcu bu? Kumar falan omadığından emin misin sen?
Ama sizden borcu sakladı, ek iş yapsın diyorsunuz lakin alacağı belki asgari ücret kadar olur onunla da hem mutfak hem faturalar, hem gebelik takibiniz hem bebek hazırlığı yapılamaz, kaç haftalık hamilesiniz ? Altınlarınızı satarak hata etmişsiniz bebek doğunca lazım olurdu, doğuma kadar sizde çalışabilirsiniz bence.2 yıl sevgiliydık o öyle kumar oynamaz ailesi ona destek çıkmadı oda herşeyi tek yaptı borçlandı
ek is bulmak icin bahanesi var diyorsun. Borc var diyorsun. Ve 3 ay sonra cocuk dogacak. Onun masraflarini neyle karsilamayi planliyor esin, bunu ona sordun mu? Ve alacagin cevaba gore de ne yapman gerektigini acik acik yazmama gerek yok sanirim.Hayır
Emin olmuyorsunuz bu durumda, eşinizin anlattıklarına göre emin olduğunuzu sanıyorsunuz. 40x6=240 bin lira yapar, bankacı arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur, banka borcu yapılandırması olsa maaşın tamamını mı alıyorlar? Sanmıyorum amaEminim bana anlattıkları bu başta bankayla nasıl görüştü anlamadım banka hepsini kesiyor
Yapılandırma var önceden de vardı yine hepsini kesiyorlar gitti konuştu orda ona demişler yapılandırma var otomatik kesiyorEmin olmuyorsunuz bu durumda, eşinizin anlattıklarına göre emin olduğunuzu sanıyorsunuz. 40x6=240 bin lira yapar, bankacı arkadaşlar varsa yazarsa iyi olur, banka borcu yapılandırması olsa maaşın tamamını mı alıyorlar? Sanmıyorum ama
Bu 300 bin lira faiziyle birlikte mi yoksa ana para 300 +faiz mi?