• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle artık yapamıyorum

brvnfa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-22
Puanlar
1
6 aylık evliyim ve hamileyim eşim başta bu kadar borç olduğunu söylemedi evlendim öğrendim aldığı maaş hep borca gidiyor ek iş bul diyorum hep bahanesi var geçinemiyoruz kendim çalışamıyorum bebeğimden dolayı bütün altınlarımı sattım geçinmek için yetmedi yine ilgi yok sevgi yok para yok geçim yok napacam ben dayanmıyorum artık söylediğim zaman hep kötü ben oluyorum aileme de anlatamıyorum ama artık gerçekten dayanamıyorum

Bu soruyu soranlardan nefret ederdim ama bu sefer be soracağım 6 aylık evlilikte şu durumda neden bebek? Kendinize acımanız yok onu anladım da çocuğa da mı yok.
Ne borcu yapmış bu kadar ?
Kredi borç kredi kart borcu falan

Kredi borç kredi kart borcu falan
Ne kadar tutar aşağı yukarı? Çok mu şaaşalı bir düğün yaptınız? Altınları satmakla vs kapanmayacak durumda olduğuna göre hayli yüksek diye düşünüyorum.

Ne kadar tutar aşağı yukarı? Çok mu şaaşalı bir düğün yaptınız? Altınları satmakla vs kapanmayacak durumda olduğuna göre hayli yüksek diye düşünüyorum.
Düğün yapmadık borç olmasın diye 300 falan

Evlenir evlenmez hamile kalmanız neden? Bakın yeni evlenen herkese söylüyorum bunu, önce bir adamı tanıyın, olur mu olmaz mı bir ölçün biçin, ne olacak şimdi?
O kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş

6 aylık evliyim ve hamileyim eşim başta bu kadar borç olduğunu söylemedi evlendim öğrendim aldığı maaş hep borca gidiyor ek iş bul diyorum hep bahanesi var geçinemiyoruz kendim çalışamıyorum bebeğimden dolayı bütün altınlarımı sattım geçinmek için yetmedi yine ilgi yok sevgi yok para yok geçim yok napacam ben dayanmıyorum artık söylediğim zaman hep kötü ben oluyorum aileme de anlatamıyorum ama artık gerçekten dayanamıyorum
Borç neyse bir şekilde ödenir de sevgi ve geçim yoksa zor.

Düğün yapmadık borç olmasın diye 300 falan
Gelire bağlı tabii de 300 bin ödenmeyecek bir rakam değil. Geliri nasıl eşinizin? En başta ne kadardı ki düğünde yapmadınız altınları sattınız . Kumar borcu olmasın bu

Yani tamam da şimdi nasıl niye hemen çocuk yapıyorsunuz demeyelim.

Evlenmeden önce konuşmuyor musunuz maddi konuları , maaşı ne ,kira ne kadar evlilik masrafı vs.
Neticede tek maaşla geçinilecek incik cincik hesap yapmanız gerekmiyor muydu karı koca.

Dediğim gibi hesaplı planlı gidilse kumar borcu değilse ne borcu olacak başka, altınlarda gitmiş daha altıncı ayda vah ki vah yani.

Borç neyse bir şekilde ödenir de sevgi ve geçim yoksa zor.
Borç ödeniyor zaten banka tüm parayı kesiyor ay başı 0 kalıyor bizde ben şuan napacam bilemiyorum kendisi hiç düşünmüyor babam da beni kan karşılığı vermedi mecbur değilim sürgün edilmedim insan gibi yaşamak benim de hakkım ama anlatamıyorum

Gelire bağlı tabii de 300 bin ödenmeyecek bir rakam değil. Geliri nasıl eşinizin? En başta ne kadardı ki düğünde yapmadınız altınları sattınız . Kumar borcu olmasın bu
Kumar değil kredi almış altınları almış farklı şehirlerdeydik gelip gitmek altınlarım da hep düşük ayardı borca yetmedi sadece geçime yetti

Evet hanımefendi buna takıldım ki adamla yapamıyorum diye konu açan sizsiniz.
Takilmakta da cok haklisiniz. Ailece gecinemezken yarin oburgun cocuguyla kendini gecindirmeye calisicak. Bunu yapamiycagina inanirsa da o mutsuz oldugu evlilikte cakilip kalicak. Evlendikten sonra 1 yil ve hatta 2 yil hem karsi tarafi tartmak gerek hem de evliligin tadini cikar dimi once.. size kesinlikle katiliyorum.

Takilmakta da cok haklisiniz. Ailece gecinemezken yarin oburgun cocuguyla kendini gecindirmeye calisicak. Bunu yapamiycagina inanirsa da o mutsuz oldugu evlilikte cakilip kalicak. Evlendikten sonra 1 yil ve hatta 2 yil hem karsi tarafi tartmak gerek hem de evliligin tadini cikar dimi once.. size kesinlikle katiliyorum.
Cehalet en büyük mutluluk derler ya, o hesap işte.

Yani tamam da şimdi nasıl niye hemen çocuk yapıyorsunuz demeyelim.

Evlenmeden önce konuşmuyor musunuz maddi konuları , maaşı ne ,kira ne kadar evlilik masrafı vs.
Neticede tek maaşla geçinilecek incik cincik hesap yapmanız gerekmiyor muydu karı koca.

Dediğim gibi hesaplı planlı gidilse kumar borcu değilse ne borcu olacak başka, altınlarda gitmiş daha altıncı ayda vah ki vah yani.
Bana anlatmadı borç var ama ne kadar demedi borç yaptı da yaptı ben bilmiyordum ki

Back
X