• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle artık yapamıyorum

Bana anlatmadı borç var ama ne kadar demedi borç yaptı da yaptı ben bilmiyordum ki
Tamam borç var demiş işte
Bu durumda yapmanız gereken işe girip borcu beraber ödeyelim demekti
Çocuk yapıp iş yapamaz hale gelip geçim sıkıntımıza birini daha ekleyelim değildi yani

O kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş
İyi o zaman çalışır kocanın borcunu da öder doyurursunuz çocuğu bebek bedava ya çünkü. Ama yook siz çalışmıyorsunuz da tabi çünkü hamilelik ölümcül bir hastalık (!) olduğundan tabi.
Allah akıl fikir versin ya, çocukları ziyan edip duruyorsunuz. Daha evlendiğin adamdan haberin yok, adam neye borçtan yaptığını bile söylemiyo Allah bilir kumarbaz, hadi evlendin kendini yaktığını öğrendin hooop çocuk. Çalış desen yok. Ay sonu sıfır parayla çocuk bakacaklar ama bir paket bez alamazken. Bencillik mi cahillik mi her ikisi de mi ne denir bilmedim ama kötülük bu ya el kadar bebeye. Sonra bebekle çalışamadım, babamlar kabul etmedi konusu da gelir daha

O kadar şey arasında buna mı takıldınız iyiki olmuş
Buna mı dediğiniz sebeple calisamiyorsunuz maddi olarak zorlanıyorsanız. Asinizfen memnun olmama nedeniniz yine maddiyat borç. Daha ne sorsunlar az siz de takilsaniz iyi edersiniz

Kocanızın maaşı full borca gidince bebek ne yiyecek peki?
Küçük çocuklar sık sık hasta olur, sigortanın karşılamayacağı bir ilaç lazım olsa mesela neyle alınacak?
Elinizde bez yıkayamayacağınıza göre paket paket bez almak zorunda kalacaksınız doğal olarak, tuvalet eğitimine kadar bir sürü para demek bu. Kim alacak?
Bozduracak altın da kalmamış, planınız nedir?

Yani ne tavsiyesi verebiliriz ki. Buna mi takildiniz demişsiniz. Para yok borç çok. Çocuk demek masraf demek...
Ne yapılır artık bunu öğrenmek istedim hemcinslerim bu kadar yargılayacağını boş konuşacağını nerden bilebilirim ki

Bana anlatmadı borç var ama ne kadar demedi borç yaptı da yaptı ben bilmiyordum ki
Neyi anlatmadı dediğinizi inanın hiç anlayamıyorum ben, atıyorum 50 bin lira maaşı var bu parayla şunları şunları yapabilir ama şunları yapamayız gibi basit bir matematik aslında.

Ne yapılır artık bunu öğrenmek istedim hemcinslerim bu kadar yargılayacağını boş konuşacağını nerden bilebilirim ki
Ve suç bende değil suç borcu yapanda ailesi de destek çıkmıyor halledecem diyip halledemedi tek sorun da borç değil zaten

Boş konuşmuyorlar. Hepsi çocuklu kadınlar sonucu az çok tahmin ettikleri için sitem ediyorlar. Ne yapılır bir şey yapılmaz. Sıkışmış durumdasınız. Mucize mi yaratılacak bu duruma. Kendinizi ve bebeği sağlama almakla başlayın en mantıklısı.

Neyi anlatmadı dediğinizi inanın hiç anlayamıyorum ben, atıyorum 50 bin lira maaşı var bu parayla şunları şunları yapabilir ama şunları yapamayız gibi basit bir matematik aslında.
Ona sorduğum zaman bu kadar yüksek borç var demedi ayrıca bankayla nasıl konuşmuşsa haciz icra olmadan banka hepsini alıyor icra olmadan banka bunu hepsini kesemezmiş

Boş konuşmuyorlar. Hepsi çocuklu kadınlar sonucu az çok tahmin ettikleri için sitem ediyorlar. Ne yapılır bir şey yapılmaz. Sıkışmış durumdasınız. Mucize mi yaratılacak bu duruma. Kendinizi ve bebeği sağlama almakla başlayın en mantıklısı.
Borça çare bulunur peki sevgisizliğe

Ona sorduğum zaman bu kadar yüksek borç var demedi ayrıca bankayla nasıl konuşmuşsa haciz icra olmadan banka hepsini alıyor icra olmadan banka bunu hepsini kesemezmiş
Ne borcu bu, yani bu paralar nereye harcanmış?

Gider kaynana evine yerleşirsin, kocan borcunu öder, kaynanan kayınbaban karnını doyurur, sen de çalışır çocuğun doğana kadar üç beş kuruş biriktirirsin. Diyeceğim ama ne işe yarayacak bilmiyorum. Başka çözüm yok.

Gider kaynana evine yerleşirsin, kocan borcunu öder, kaynanan kayınbaban karnını doyurur, sen de çalışır çocuğun doğana kadar üç beş kuruş biriktirirsin. Diyeceğim ama ne işe yarayacak bilmiyorum. Başka çözüm yok.
Evlerinde yer yok zaten onlar da insana bakmazlar

Borça çare bulunur peki sevgisizliğe
Borcu çok hızlı kapatıyorsun maşallah. Ama çocuk doğunca böyle düşünmezsin. Şu an hamilelik duygusallığından kaynaklı sanırım.
Sevgi meselesi düzelmez bence maalesef. 6 aylık evlilikte ne kadar hızlı tükenmiş.

Back
X