Eşimle aşkım hayatım diye konuştuğum için suçlanıyorum !!!

Mesela ben otobüste falan bile çok fazla aşkım balım telaffuz etmemeye çalşırım. Biraz dikkat çekici oluyor çünkü, yada samimi görünmediğini düşünürüm. patronum ve iş arkadaşlarımın yanında da daha mesafeili konuşurum.. Hatta büyüklerin yanında bile çok fazla söylemem.. 'kendi adıma tabii, ben böyle yaparım'
yanlızken de en güzel sözlerimden, cilveli konuşmamdan nasibini alır zaten..

Biraz haklı gibi benim açımdan..ama adam sizi daha terbiyeli şekilde uyarmalıydı bence..söyledikleri edepsizce olmuş.
Ben olsam muhattapa almam bundan sonra. işim oldukça konuşurum..

Kusur bakmayin ama en ufak meselelerde bile insanlara hemen yobaz yaftasi yapistirilmasina cok kiziyorum ben. Hakaret gibi geliyor bu sozcuk bana.

Is arkadaslariniz belliki nerde nasil konusulacagini bilmeyen tipler. Kimse kimseye benzemez, rahatsizlik duyabilirler elbette ki ama herseyi soylemenin de bir usulu, yolu yordami vardir.

Diger is arkadasinizin daha yeni evli oldugu halde esiyle bu sekilde konusmadigini ve size de bunun garip geldigini belirtmissiniz. Dedigim gibi bu tamamen yapi meselesi.

Mesela ben baskalarinin yaninda ne cok sevgii gosterebilirim esime ( genel durumdan bahsediyorum ), ne de askim, hayatim derim. Yapamam yani elimde degil. Yanimda esiyle bu sekilde konusan biri olunca da tuhafima gider. Cunku yapisal birsey bu umarim anlatabilmisimdir.

Kimse kimsenin her hareketine bayilmayabilir, ama herseyi, her rahatsizligi soylemenin de bir uslubu vardir. Siz de onlarla bu konuda daha fazla yuz goz olmak istemiyorsaniz ona gore hareket edersiniz.

Son düzenleme:
aynen canım yaaa hani aşkımmmmmmmm napıyosunnnnnnnnn ama yaaaaaaaaaa gibisinden konuşsam neyse... iş yerindeki bütün bayanlar ne var bunda dedi yaa hatta bir tanesi adamın yüzüne karşı örümcek kafalısın sen dedi.. kime sorduysam herkes ne saçma cevabını verdi... şöyle bir sorguladım kendimi yanlışmı yapyorum ama yok yaa benim bir suçum yokk.. dediğin gibi herkesin kendi hayatı... benim karşıdan gördüğüm kadarıyla ikiside istediği evliliği yapamamış insanlar... bunu kesinlikle eleştirmiyorum demekki onların nasibi oymuş.. bende işte bu dediğim insanla evlendim.. işte bu yüzden mi kıskançlık var acaba diyorum.. Allah herkesi eşiyle mutlu etsin inşallah ama bana bu şekilde eleştirmeleri çok haksız...

Sende keşke güzel bir cevabını verseydin o an.. Oda haddini bilirdi.. Ama şimdi geçmiş gitmiş sen umursama daha fazla yoksa kendini iyice bişey sanabilirler..

tavırlarını bende yanlıs buldum daha nazıkce uyarabılırlerdı, ancak sunu da belırteyım işyerınde bende aşkım canım cicimli konusmaları onaylamıyorum

4 aylık evliyim.. bir kamu dairesinde çalışıyorum.. 3 kişilik bir odamız var 2 bayan ve bir erkek.. Bir sabah erkek olan kişi döndü ve eşimle aşkımlı hayatımlı konuştuğum için beni eleştirdi !! Konuşmamda şu yani " efendim aşkım iyiyim sağol sen nasılsın tamam hayatım görüşürüz^" yani öyle samimi lakayit cilveli bir konuşma değil... efendim anne yada efendim babab der gibi yaa efendim aşkım bunun nesi yanlış ?? o kadar çirkin konuştuki anlatamam size... yok işte burası resmi kurum, vay efendim bir koca sendemi var konuşmalarına dikkat et ve daha neler neler. yok işte gelen vatandaşların yanında falan öyle konuşmak doğru değilmiş hoş olmuyormuş dikkat çekiyormuşum bu durumdan herkes şikayetçiymiş !!! sonra karşı masamda oturan sözde samimi olduğumuz bayana haksızmıyım diye sordu.. nedese beğenirsiniz " haklısın .......... abi bencede doğru söylüyorsun işte bizim müdür vardı eşi hayatım dediği için nerdeyse tl kapatacaktı.. sen iyi niyetle söylüyorsun abi.. sonra adam çıkınca işte ... abi haklı yüzüne söyledim arkasındanda söylüyorum.. ben şoktayım ilk defa böyle yobaz insanlar görüyorum.. kızdım ben sonra bayanada yanlış bir şey varsa onun yanında niye söylüyorsun o gidince bana söyle öyle değilmi ama samimiyet bu değilmidir.. Ama bu bayanın yaptığı ilk şey değildi... bu bende bardağı taşıran son damla oldu artık.. şimdi ikisiylede konuşmuyorum... Söylermisiniz benim bir suçum varmı bunda ????????? kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bir anda iş yerindeki huzurum yerle bir oldu.. anladım ki iş yerindeki insanlarda dost arkadaş olmazmış !! Bir tek benmiyim byle sorunlar yaşayan çok merak ediyorum hep beni mi bulur böyle insanlar ?? sonradan o bayan erkeklerin böyle şeylerden tahrik olabileceğini söyledi madem bunu biliyorsun iyi niyet bunun neresinde ??? ben yanlış mı yapıyorum kızlar bir tek benmiyim başkalarının yanında eşiyle böyle konuşan ?? o bayanda nerdeyse 1 yıllık evli eşine aşkım canım dediğini duymadım daha bumu yanı normal olan ?? ama tartışmanın ertesi gün hayatım diyerek konştu eşiyle aptal şey... ilk geldiği günden beri sürekli bir kıyaslama içinde farklı bir insan.. sürekli kendini över en iyisi ondadır en güzeli ondadır.. bir insan annesinin perdelerini yüz defa övermi yaa aklım mantığım almıyor.. ben tatile gitmiştim aklında tatil yoktu hemen tatil ayarladı ve benim gittiğim yere gitti :)) beni kıskandığını düşünüyorum artık aklıma başka bir neden gelmiyor... yardım edin lütfen ben bu yobaz insanlara nasıl davranmalıyım ???? siz olsanız ne yapardınız ????

şu ayrıntıyı belirteyim vatandaş dediğim genelde erkek olanın yanına gelir yılda 4 yada 5 kişidir yani gelende.. bizim vatandaşla iç içe olan bir işimiz yok çünkü..

bence her ikiside seni kıskanmış.evlilermi bilmiyorum kendileri söyleyemediği için seni de kıskanmışlar açık ve net belli başka hiçbir nedeni yok bunun..sonuçda sen kötü birşey söylememişsin gayet normal bir hitab tarzı,sen takma kafana bir söz vardır.."kedi erişemediği ciğere mındar dermiş..":)

Karşındaki insanlar konuşmanızdan rahatsız olmuş olabilir ama bu söyledikleri cümleler ve kullandıkları kelimeler çok çirkin ve yanlış.
Kimseye düşmez hangi cümleyi ve hitabı kullandığınız...:19:

Back
X