Neden tedaviyle istemiyorsunuz,bilmediğim için soruyorum,yanlış anlamayın.Eşimle yakın akrabayız ikimizde malesef aynı taşıyıcı hastalığı taşıyormuşuz hamile kalmak istiyorum fakat tedaviyle istemiyorum bu durumu yaşıyan bilgi verebilecek biri varmı
Hayır üyesiz devam ediyordum soru sormak İçin üye oldum20 dakka önce üye olup soru soruyorsun. Bence fakesin.
Göz göre göre sağlık problemi olan çocuk yapıp sonra 'kader, mukadderat, Allah'tan gelmiş' mi demeyi düşünüyorsunuz?Eşimle yakın akrabayız ikimizde malesef aynı taşıyıcı hastalığı taşıyormuşuz hamile kalmak istiyorum fakat tedaviyle istemiyorum bu durumu yaşıyan bilgi verebilecek biri varmı
Tam olarak istemiyorum degil aslında doktorlarda ikiye ayrıldı bazıları tedavisiz de olur dedi bazıları tüp bebek önerdi tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum aslında çok iyi bi doktor arıyorumNeden tedaviyle istemiyorsunuz,bilmediğim için soruyorum,yanlış anlamayın.
Nedir taşıyıcısı olduğunuz hastalık?? Yani taşıyıcı olduğunu bilerek, hala böyle büyük bir riske girişmek, bir de tedaviyi reddetmek… ne diyeyim kiEşimle yakın akrabayız ikimizde malesef aynı taşıyıcı hastalığı taşıyormuşuz hamile kalmak istiyorum fakat tedaviyle istemiyorum bu durumu yaşıyan bilgi verebilecek biri varmı
Evet bu yöntemi araştırıp bi doktorla görüşeceğimpgt yaptırarak sağlıklı embriyo seçmekten başka şans yok. bile bile neden hastalıklı çocuk doğurmayı göze alıyorsunuz?
Kocamı yoktu derken üslubunuza dikkat edin herkesle saygılı konuşuyorum bi sıkıntım var ve paylaşıp bilgi alıyorum yargılandığınız her konudan birgün sizde sınanırısınız dikkat edin benceBi şey olmaz Allaha emanet mi diyelim? Delirdiniz mi? Hem koca mı yoktu?
Bu riski goze almaktaki motivasyonunuzu merak ettim. Yillar oncesine dayanan biyoloji derslerinden hatirladigim 2 tasiyicidan % 90 hasta cocuk dunyaya gelir. % 10 bile olsa bu risk, nasil aliyorsunuz?Eşimle yakın akrabayız ikimizde malesef aynı taşıyıcı hastalığı taşıyormuşuz hamile kalmak istiyorum fakat tedaviyle istemiyorum bu durumu yaşıyan bilgi verebilecek biri varmı
Benim bir tanıdığımın kalbinde 9 10 yaslarindayken oyle bir delik görüldü. O yaşta bile kapandı. Endişe etmeyin. İçinizi rahat tutun.Pgtli tüp bebek yaptırdık hiçbir hastalığımız olmamasına rağmen. Zaten tüp bebek olacak genetik tanı yapılsın istedik. Birkaç gün önce detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde minicik bir delik görüldü. İçim içimi yiyor bebeğim bizim yüzümüzden acı çekerse doğduktan sonra ameliyat olması gerekirse diye. Ki doktor kapanacağını söylüyor çünkü çok küçükmüş.
Siz taşıyıcı olduğunuzu bile bile nasıl tedavisiz olsun istiyorum diyebiliyorsunuz benim aklım almıyor.
Doktorum da dahil herkes kapanacağını söylüyor, umarım kapanır. Ama işte o korku içime düştü bir kere kapandığını iyi olduğunu duyana kadar geçmeyecek iç sıkıntım. Çok teşekkür ederimBenim bir tanıdığımın kalbinde 9 10 yaslarindayken oyle bir delik görüldü. O yaşta bile kapandı. Endişe etmeyin. İçinizi rahat tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?