Eşimle aynı taşıyıcı hastalık taşıyıp çocuk düşünmek

Kimisi elinde olmayan sebeplerle karnındaki çocuğunun hastalığına dertlenirken kimisi de neredeyse %100 hasta doğacak çocuk icin tedavisiz gebe kalcam diyor.

Okadar güzel yazmissinizki
Bu cahil insanlar anlamaz gider simdi cocuk yapar biz üzülürüz. Okadar bencilce ve üzücü

Abinin uzaktan akrabası senin de uzaktan akraban olmuyor mu

genetik bir hastalığım var evli değilim ama ilerde eşimin taşıyıcı olup olmamasına bile kafa yoruyorum şimdiden masrafa girip yumurta dondurmak istiyorum kesinlikle doğal yolla çocuk sahibi olmamak için bir de şu var siz taşıyıcı olduğunuz için hastalıkla tam olarak karşılaşmamışsınız sizden doğan da sizin gibi olacak sanıyorsunuz galiba ama o hasta olacak bile bile bunu yapmak isterseniz vicdanınızla baş başasınız annem babam taşıyıcı ben hastayım ömür boyu uğraşacağım bununla bunu bana bile bile yapsalardı ki çok şükür yobaz bir ailem yok onları asla affetmezdim

Cok gecmis olsun. Kuzenim de benzer bir sorun oldu ama hemen kapandi. Doktorunuz kapanir diyorsa hic endiselenmeyin. Tabii bunlari soylerken sizin icin kolay olmadigini biliyorum.
Ben de pgtli tup bebek yaptim, hersey yolunda oilmasina ragmen fetal dna icin de kan vermeyi dusunuyorum. Ne olursa olsun insanin aklinda soru oluyor.

Tup bebekle saglikli cocugunuz olur. Bile bile lades yapmanin manasi yok. Genetige gonderirsiniz saglikli embriyolari size transfer ederler.

Allah akıl fikir versin sana. Tedaviyle çocuk sahibi oluyorsan ol ömür boyu senin bencilliğini çekmek zorunda mı o çocuk Allah akıl fikir versin senin gibi insanlara

Çok haklısınız şüphe hiç bitmiyor maalesef. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…