Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz

Mihri05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
29
35
38
33
Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.

Son düzenleme:
Çok zor bir durum gerçekten. İncitici... Allah kolaylık mi versin diyeyim ne diyeyim bilemedim😏 kaç kurtul diyesim geldi ama sizin işinize karşı duygularınız ne alemde? O da önemli..
insan soğuyor haliyle sevgi ilgi alaka gormedigim bi insana körü körüne aşık olamam ama evlâdım için baba sevgisinden uzak büyümesin istiyorum ama kendimi de artık kadın gibi hissetmek istiyorm

2 senedir iyi dayanıyorsunuz bu duruma hiç bir şekilde karı-koca olarak bir paylaşımınız yok . Derdi neymiş peki nereye kadar böyle devam edecekmiş.
Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek

Cocuktan once nasildi. Belki de adapte olamadi cocuga bide ikinizde isteyerek mi oldu cocuk

insan soğuyor haliyle sevgi ilgi alaka gormedigim bi insana körü körüne aşık olamam ama evlâdım için baba sevgisinden uzak büyümesin istiyorum ama kendimi de artık kadın gibi hissetmek istiyorm
Önce can sonra canan derler 😏😔 anne için tabi zor bu kararları vermek. Ama sizin mutsuz olduğunuz bir evde çocuğunuz mutlu olabilir mi diye hesap edin öyle karar verin

Çocuğunuz bu derece iletişimsiz ebeveynlerde ne kadar sağlıklı büyüyebilir? Ebeveynler sırf çocukları için evli kalarak aslında en büyük kötülüğü yapıyorlar. Kızının küçükken boşanırsanız hep gördüğü bu olduğu için çabuk alışır. Ayrıca kızınız bir tarafa kendinizi de düşünün, kızınıza isterse dünyanın en iyi babası olsun size iyi bir koca mı bunu sorun kendinize.

Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
Evliliğin olmazsa olması zaten cinsellik değil mi. Herhangi bir sağlık problemi var mı acaba

Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum
Bu evlilik deil malesef. Benim görüöcemde böleydi ayrıldı. Onunda bebegi var. Para sıkıntın yoksa çekme. Çocuk her türlü büyür.

Evli olduğunuza emin misiniz? Siz eminseniz eşinizin bundan haberi var mı? Insan ev arkadaşıyla daha fazla muhatap oluyor be bu kadın senin yemeğini temizliğini yapıyor. Allah sabır versin size.
Ev arkadaşı olmaya bile raziyim bazen ama sadece benden
Cocuktan once nasildi. Belki de adapte olamadi cocuga bide ikinizde isteyerek mi oldu cocuk
Çocuktan önce de çok yakın değildik ama ben çok aşık olduğum için yaptıklarını hoş görüyordum cocugu da en çok o istedi demek ki cocuk olursa baskim azalir ve eve baglarim diye düşündü şimdi anlıyorum bunu

Back
X