bence gerçek boyle evlilikler çok var ..kağıt üzerinde devam eden ama çoktan ölüm fermanı verilmiş evliliklerGerçek mi bu konu gerçek olamaz heralde yaa 2 yıldır yanina yaklasmamak ne demek altında ne gibi bı sebep var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence gerçek boyle evlilikler çok var ..kağıt üzerinde devam eden ama çoktan ölüm fermanı verilmiş evliliklerGerçek mi bu konu gerçek olamaz heralde yaa 2 yıldır yanina yaklasmamak ne demek altında ne gibi bı sebep var?
kadınlar aciz olmasa öyle bi gidecekler ki evli erkek kalmayacakO kadar benzer evliliğimiz var ki tek fark çocuğumun olmaması ama o kadar acizim ki gidemiyorum![]()
Hayır. İyice ipler kopar. Çözüm iletişim ve terapi bence.Sizle bu konuyu onun ailesiyle paylaşmalı miyim
Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
2 yıldır cinselliktemi yokEv arkadaşı olmaya bile raziyim bazen ama sadece benden
Çocuktan önce de çok yakın değildik ama ben çok aşık olduğum için yaptıklarını hoş görüyordum cocugu da en çok o istedi demek ki cocuk olursa baskim azalir ve eve baglarim diye düşündü şimdi anlıyorum bunu
Kalmasın da kadınların kıymetini onların Allahın emaneti olduğunu bilseler kırmaktan üzmekten korkarlardikadınlar aciz olmasa öyle bi gidecekler ki evli erkek kalmayacak![]()
Bak sen bencile. Sende evde kendine kadar yemek yap, geç karşısına ye.Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez
Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.
nesin sen Terazi mi :)Bak sen bencile. Sende evde kendine kadar yemek yap, geç karşısına ye.
Oğlaknesin sen Terazi mi :)
aynı benim kafa![]()
ben terazi :) yani olabilirnesin sen Terazi mi :)
aynı benim kafa![]()
pardon daDoktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
önce son kez kendisiyle konuşunSizce Bu sorunu ilk olarak ailesiyle paylaşmalı miyim.