Eşimle ayrı odalarda yatıyoruz

Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.

aslında başından okurken ne olacak canım sizde biraz adım atın o da atsın ortada buluşur tekrar ateşlersiniz ilişkiyi yazmayı düşünüyordum ama abur cubur alıp kendi yemesi ikram etmemesi çok çok garip geldi bana, ne bileyim sokakta yerken neredeyse canı çeker diye yanımızdan geçene ikram edeceğiz, alsanız evet bişey demez belki ama.. bir sorun var belli.
sevginiz bitmedi ise yada bitmesn istiyorsanız o bişey yerken aaaa bana niye vermiyorsun bakim diyip bi tane alın sonrra yanağına öpücük kondurun bakalım? böyle küçük küçük güzellikler belki bir hale yola sokar sizi.

Ailesyle konuşmazdım ama kendisine sorardım "sen ne ayaksın?" diye. Böyle evlilik mi olur? Adam gelsin eve, her işi görülsün, sonra gitsin keyifince takılsın, karısıyla çocuğuyla ilgilenmesin. Başka biri olmadığından eminseniz beklentilerinizi söyleyin, çaba göstermezse de boşanmayı teklif edin.
Adamın cinsellik konusunda sıkıntıları vardır. Kabul! Çaresine bakılır. Ama konuşmamak, ayrı takılmak falan bunlar daha ciddi problemler. Aile terapisi şart.

İnsanın sevildiğini hissetmemesi ne kadar gurur kırıcı değil mi? İnsan kendini işe yaramaz hissediyor ister istemez.

Benim tavsiyem:
Eşinizle "sizin hakkınızda ne düşündüğünü" konuşmanız. Bu durumun sizi rahatsız ettiğini, artık aileler bir aradayken bu konuyu açıp, orta yol bulunabilirse bulmayı, bulunamıyorsa boşanmayı düşündüğünüzü belirtmeniz olurdu.
Çocuğunuzun babadan ayrı büyümesini istemediğinizi, aile olarak karşılıklı sevgi saygıyı devam ettirmeyi tercih ettiğinizi belirtmeniz, konuya olumlu yön verecektir diye düşünüyorum.

Allah yardımcınız olsun. Umarım evladınız anne-baba şefkatinde büyür ve sağlıklı bir birey olur.

Ev arkadaşı olmaya bile raziyim bazen ama sadece benden

Çocuktan önce de çok yakın değildik ama ben çok aşık olduğum için yaptıklarını hoş görüyordum cocugu da en çok o istedi demek ki cocuk olursa baskim azalir ve eve baglarim diye düşündü şimdi anlıyorum bunu
2 yıldır cinselliktemi yok

Size kocalik, en onemlisi de cocuguna babalik yapmiyor. Bosansaniz hayatinizda ne degisecek? Adam zaten yok gibi. Kizinizla ikiniz kendiniz pisirir kendiniz yersiniz. Bu nedir ya adam ne kadar vicdansiz

Bu duruma iki yıl nasıl katlandiniz ? Bazı kadınların sabrı çok şaşırtıyor beni.

Kaçın kurtulun tabiki..yarın kızınızın akli erince ne cevap vereceksiniz böyle aile hayatı mi olur?

Merhaba arkadaşlar esim sadece kendini seven ,bencil, rahatına düşkün adamın teki 3 yıldır evliyiz 1 de çocuğumuz var ama hamile kaldığımdan bu yana bana hiç dokunmadı bile yani 2 yıldanberi hep bi mesafe var aramızda cocuk doğduğundan beri de ayrı odarda yatıyoruz hatta bazen sadece hiç konuşmadan yemeği beraber yiyip ayrı odalarda takılıyoruz beni gün içinde hiç merak etMez asla aramaz günlerce ayri kalsamda sadece mesaj atar velhasıl ben ne yapicagimi şaşırdım kızım için bu evliliği sürdürmeli miyim yoksa arkama bakmadan kaçmalı miyim evladıyla da çok vakit geçirmez ona alışırsa sorumluluğu kendine kalır diye. Hatta kendine abur cubur biseyler alır yanımda yer ama bana almaz ya da vermez şaka gibi bi evlilik artık düşünmekten yoruldum.sizce bu konuyu ailesiyle paylaşmalı miyim.

Bu adamdan kaç ve kurtul. Zaten baksana sana hiç faydası yok, zararı var. Yahu ne sığırlar var şu bizim toplumda başlıkları okudukça inanamıyorum...

Doktora gidelim dedim onu da kabul etmiyor her şey cinsellik mi diyo bende cinsellik düşkünü biri olarak gözükmek istemiyorum ama kim istemez kocası tarafından ilgi sevgi görmek
pardon da
daha yeni evli sayılırsınız ne demek 2 senedir cinsellik yok
çalışıyor musunuz sizde?

eğer çalışıyorsanız eve para falan vermeyin
çocuğum baba sevgisinden mahrum olmasın diyorsunuz babasından gördüğü sevgi var mı ki?

Sizce Bu sorunu ilk olarak ailesiyle paylaşmalı miyim.
önce son kez kendisiyle konuşun
1 hafta içerisinde çözüm bulmazsa annesi başta olmak üzere ailesine bildireceğinizi söyleyin
senle çözemiyoruz ailen baksın çarene diyin

Siz karı koca olmayı bırakın ev arkadaşı bile değilsiniz. İki yabancı gibi çok saçma. Çalışıyorsunuz sanırım. Bence çocuğunuz mutsuz ve birbiriyle iki çift laf etmeyen anne baba ile büyüyeceğine, mutlu bi anne ile büyüsün çok daha iyi.

Back
X