Eşimle ayrı yatıyorum doğrumu yapıyorum

Her ne kadar ortak bakılmalı bebek desek de sen gün içinde uyumak ve diğer ihtiyaçların için kendine vakit ayırabiliyorsan ya da sana yardım eden biri varsa eğer geçici bir süre için ayrı yatabilirsin. Geceleri zorlanmıyorsan.
Çünkü bir iki gece uyanmak sorun değil bu sayısız gece olunca ve dinlenmeyince vucut inanılmaz yorgun oluyor. Uzun sürede de ciddi beyin yorgunluğuna varabiliyor. Gerginlik yapabiliyor.. İş yerinde verimi düşebiliyor gibi..Bu durumda eşini düşünmen çok güzel.
Kendin yorulmuyorsan bu süreçte ayrı yatabilirsin bence de..

Valla bende h.sonu haric bizde 6 ay ayri yattik. Bizde bi sorun olmadi. Esim geceleri bebis yuzunden uyuyamiyorum diye kendini cekyata atti. Sonra kaldigimiz yerden devam ettik. Ne olacak ki. ;)

Benim kızım kolik değildi ama başka sağlık problemi olduğu için çok korkunç aylar geçirdik.
Eşimse işi dolayısıyla fazlasıyla yoğun çalışıyor. Öyle ki işyerine uğradığımda ben dışarıdan biri olarak kafayı yiyecek gibi oluyorum. Bir elinde telsiz,diğer elinde cep telefonu,hiç susmayan bir de dahili telefon,odanın kapısında sürekli birileri vs..
Çıldırıp eve dönüyorum :eek: Geceyarısı gidip bayağı gelmediği de oluyordu. 30 saat dışarıda geçiyordu bazen.
O sebeple ben de eşime aynı şeyi teklif etmiştim. Ya ben kızımı odasında yatırıp onunla yatacaktım,ya da eşim oturma odasında yatacaktı.
Ama kabul etmedi. Birlikte uykusuz kaldık.
İlişkinizi en iyi siz bilirsiniz. Ne zarar verir ne vermez kestirebilirsiniz bence. Biz ayrı yatsaydık bile zarar göreceğini düşünmüyordum evliliğimizin.
Hem dünyanın sonu değil. Bebek uykuya daldığı an misafirliğe gidersiniz kocanızın yanına :p
Valla keyifli bile olabilir bence :KK53:

Ben olsaydım da bir süre (en azından gece ağlamaları bitene kadar) ayrı odada uyurdum. Adamcağız zaten akşama kadar yorulmuş, ertesi gün erken kalkacak. Ya dikkat etmesi gereken bir işte uykusuzluktan dikkat edemese, hata yapsa, belki işini kaybetse daha mı iyi? Hele inşaat, şoforluk, iş makinası kullanımı vs. çalışanlar daha tehlikeli. Bir kaç aydan birşey olmaz.

Mrb arkadaslar... Hemen soruna geliyorum.5 aylık oğlum var ve kolik ataklı bir bebek.. eşimin işi yoğun olduğu için geceleri iyi uyusun diye tatiller dışında ayrı yatıyoruz ... Sizce doğru mu yapıyorum yaaaa... Zaten eşim bana evdeyken elinden geldiğince yardım ediyor.Bende işyerinde de yoruluyor diye uykusunu alabilmesi için böyle bir yöntem uyguluyorum ama doğrusu yanlısı bilemedim.Bana fikir ve önerilerinizi yazarmisiniz....
aynen canım benım oglumda aynı 5 aylık ve kolık bızde ayrı yatıyoruz bır an kendım yazmısım gıbı geldı ah bu oglanlar daha sımden babalarınımı kıskanıyorlar ne bence yanlıs yapmıyorsun ama adamıda ıhmal etme bı arkadas mısafırlıge gıt demıs gayet eglencelı olabılır yakalanıcakmıs gıbı

Bebegimi Emziriyorum ve geceleri en ufak sesinde kalkiyorum doğalolarak esimde rrahatsız olsun istemiyorum.Ayrıca esim ayrıca yatsa zorlandigimda yanıma gelir destek olmaya çalişır bunu da belirteyim.Özellikle hafta sonları sabahları o alır bebeği bakar ben bir iki saat daha uyurum.Böyle destek olan bir eş olduğu için bende ona kiyamiyirum işte.

Sizin için sorun yoksa bizim için de yok :)

ben soğuma olayı için sorun olur diye düşünmüyorum zaten açıkladığım gibi.

Belki de ben uykuya çok düşkün biri olduğum için öyle düşünüyorumdur. Hani ben de sürekli uyanık bir geceden sonra işe yaramam zaten. Stres olurum, sinir yüklenirim üzerime. O yüzden gece bir yardımcı, özellikle sorunlu gecelerde iyi olur dedim hep. Diğer geceler zaten bizimle yatarken paşanın da bizim de keyfimiz yerinde oluyordu.

ben annemle babamı hiç beraber yatarlarken görmedim biz nası olduk esprisi yapardık ama annemle babam birbirlerini çok sever annemin uyku sorunu var en ufak şeyde uyanır ışık rahatsız eder babamın sorunu ise beli bi çok kez ameliyat oldu beraber yatmaya çok anlam yüklemek bana mantıklı gelmiyor

ben annemle babamı hiç beraber yatarlarken görmedim biz nası olduk esprisi yapardık ama annemle babam birbirlerini çok sever annemin uyku sorunu var en ufak şeyde uyanır ışık rahatsız eder babamın sorunu ise beli bi çok kez ameliyat oldu beraber yatmaya çok anlam yüklemek bana mantıklı gelmiyor
bu arada 23 yıllık evliler :D

Ben esime ayri yatalim demistim ama kabul etmedi teklif et bakalim esin ne dusunecek sonuçta bu gecici bir durum sabirli olmak fedakar olmak lazim

WOLFost: 43071541 .!.:
Ben olsaydım da bir süre (en azından gece ağlamaları bitene kadar) ayrı odada uyurdum. Adamcağız zaten akşama kadar yorulmuş, ertesi gün erken kalkacak. Ya dikkat etmesi gereken bir işte uykusuzluktan dikkat edemese, hata yapsa, belki işini kaybetse daha mı iyi? Hele inşaat, şoforluk, iş makinası kullanımı vs. çalışanlar daha tehlikeli. Bir kaç aydan birşey olmaz.
Aynen benim esimin işi de çok ama çok dikkatli olması gereken bir iş...En ufak bir aksilik ya da hhatada işinden olabilir çünkü bu yüzden bu fedakarlığı yapiyorum

aynen canım benım oglumda aynı 5 aylık ve kolık bızde ayrı yatıyoruz bır an kendım yazmısım gıbı geldı ah bu oglanlar daha sımden babalarınımı kıskanıyorlar ne bence yanlıs yapmıyorsun ama adamıda ıhmal etme bı arkadas mısafırlıge gıt demıs gayet eglencelı olabılır yakalanıcakmıs gıbı
:KK66: Evet bencede egkenceli olabilir...Yok ihmal etmemeye calisiyorum esimi tabi...

Benim küçük oğlum da kolikti gece uykusu yoktu. Valla eşim bizi kovalardı içerde uyut ben biraz uyuyayım çok yorgunum hiç acımıyon bana filan diye veya kendi kaçardı salona ama aranızda sorun yoksa Adam da bırak rahat uyusun bütün gün çalışıyo(biz bütün gün o bebelerle daha çok yoruluyoz uykuya ihtiyacı olan biziz aslında ama şimdi o konuyu hiiiç açmıyayım);)

Baba olmak demek bebeği küçük ve kolikli ise uykusuz işe gitmek demektir.

Ben yanlış buluyorum yatak ayırmanızı.

Amaan canim sanki birlikte yatan kocalar sogumuyorlar ya da aldatmiyorkar.. Yapacagi varsa her turlu yapar... Akil sir ermiyo bu erkek milletine cunku...

Ben doğum yaptığımda ilk iki ay annemlerde kaldım sadece h.sonları geliyordu aynı evde bile değildik. Ailelerimizden farklı şehirde olduğumuz için mecbur kaldık. Eve döner dönmez aynı odaya geçtik kızımız da yanımızda park yatakta. Ne zaman kendi yatakta dönmeye başladı odadan kendi odasına geçirdik. Arada babayı dinlensin diye salona attık hâlâ da atıyoruz bazen. Adam çalışıyor bazı geceler kız uyumuyor onun da işe uykusuz gitmemesi lazım. Yani aslında hep birlikteydik. Ama yok soğuma muhabbetine falan inanmıyorum. Her evin her bebeğin durumu farklı. Nasıl olması gerektiğini de evdekiler bilir..

Aman ben erkeklerin de öyle sürekli vıcık vıcık olmaya meraklı olduklarını sanmıyorum. Araya acık özlem girsin ayol.

Back
X