Esimle ayrilma asamasindayiz cok kötüyüm...

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Esim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.

Sonda sorduğunuz soruya çok şaşırdım. Sizce sabahlara kadar içen, hastalığıyla bile ilgilenmeyecek kadar yok hükmünde olan, annelerini döven, her fırsatta hayatından kovan ve annelerini sevmediği için 3 çocuğunu istemediğini söyleyen vicdan yoksunu insan müsvettesiyle yaşamalarından değilde boşanmadan nasıl etkileneceğini mi soruyorsunuz ciddi ciddi?

Ve bundan sonra sizi güzel günler bekliyor inşallah. İyi bir avukat size her konuda yardımcı olur.

Not: çocuklarına bile bakmayacağını söyleyen ahlaksız, cimri, karaktersizden tüm maddi haklarınızı alın tabiki. Sanki babanızın evinden getirdiniz çocukları. Hayret bir şey ya!

Esim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
Bundan sonra artık güçlü bir kadın seni bekliyor. Kadının gücüne her zaman inandım hepte inanirim her kadın güçlüdür basaricaksin. Çocuklarına gelince evet şuan bı affallayabilirler. Küçükler ne olup bitiyor anlayamazlar bir süre alisamazlar ama büyüdüklerinde seni anliycaklardir. En iyisini yaptığını kendinde biliyorsun. İçen bir adamdan ne beklenirki zaten. Kocami denir ona. Adam bile denmez. Artık kendi hayatın kendi kararlarin ve senin çocukların... Bu saatten sonra hem anne hem babasin... Evet belki sırtına tasiyamayacagin yükler bindi ama başarabilirsin. Kendine inancın olsun... Allah yardımcın olsun... 🤲 Kadın olduğunu asla ve asla unutma!

Çocuklarınız o babadan kurtulduğu için sevinecek emin olun. Evde huzursuzluğa sebep olan babayı kimse istemez. En iyisini yapmışsınız. Asla pişman olmayın. Asla üzülmeyin

En iyisini yapmışsın. Her hakkını söke söke al. Bu erkeklere güzel hayat batıyor. 3 tane evlat ve onları doğuran annesi. En azından bunun için saygılı olsaydı. Cocuklar senden olduğu için istemiyormuşmuş. Bu erkeklerin dilinin kayışı, merhamet,vicdan,insanlık falan yok yok yok... Sen kadınsın 3 evladına hem ana hem baba olursun. Hepinize yetersin sen. Dik dur güçlü ol. Hepimiz belli sınavlardan geçiyoruz Allah yardımcınız olsun.

Bu saatten sonra cocuklarimin hakkini sonuna kadar alacagim.Madem bizi istemiyor versin bütün haklari karsima cikmasin.Cocuklarini hic aramiyor.Biz bir kisi kaybettik o dört kisi den oldu evini yuvasini bozdu.Bu saatten sonra kararliyim geri dönüşü yok.
Benim bir velim var. Eşinizin bir üst modeli. Psikolojik rahatsızlığı olduğu halde madde kullanıyor. Maddeyi aldığı için ilaçlarını kullanmıyor. Maddi durum çok kötü, adamı kimse uzun süre işe de almıyor. Öğrencim hergün annesine boşan diyormuş. Sınıfta başka bir velim var o ayrılmış babasıyla kalıyor. Bak ....... teyze ayrılmış sen neden yapamayasın diyormuş. Bunu diyen çocuk 9 yaşında bazen annelerden daha akıllı oluyorlar. İşe girip çalışırsın falan diyormuş. Bu velimin ailesi destek değil. Kırsal kesim ve adam normal değil. Küçücük kızı bile kıskanıp takip ediyordu. Okula gelip gidince ve benim zorumla 4. Sınıfı bitirecek. Kadın ayrılsam da ben bundan kurtulamam diyo 🤷 yani çocuklarının böyle bir adamla birlikte büyümeyecek olması onlara kayıp değil.

Çok üzüldüm yazını okuyunca 😞 Allah yardımcın olsun.
Bence yeni hayatın daha güzel olacak inşaAllah ❤️

3 çocuk etkilenir mi diye sormuşsunuz ya, zaten şuana kadar ki müthiş aile tablosu içinde yeterince etkilenmişlerdir değil mi? Boşanmanız durumunda çocuklarınızı harika yuvalarından koparıyor olmayacaksınız. Zaten bir felaketin içinde yaşıyor yavrular. Sorumsuz, öfke kontrolü olmayan, annelerine şiddet uygulayan bir yaratıktan biraz uzak kalmaları, o etkiyi azaltacaktır. Buna inanıp, arkanıza bile bakmayın.

Ve hiçbir zaman anlamayacağım şey, böyle yaratıklardan insan niye bu kadar çok çocuk yapar? Hep mi kaza? Aklım almıyor ya.

Maddi ve manevi tazminat aç,hakettiğin ne varsa al .
Evliliğim yıkılıyor diye de için cız etmesin.Seni döven ,devamlı kovan ,çocuklarını senden diye istemeyen bir adamla olman çocuklarına yapacağın en büyük kötülük.
Kadın isterse herşeyi başarır ,rabbim yar ve yardımcın olsun 🙏🙏🙏

Esiniz niye bu kadar dertli ki..
Baģimlimi içiyor?
Bazi babalar için cocuklari sökup atmak cok kolay zaten. Bir cocuğun anasi olmassa gercekten istisnai durumlar hariç babasi da olmuyor.. Cocuklara cok yazik
Insallah başlarinda olur güclü olursunuz..
3 cocuģa bakmak zor hele buyüdüklerinde ama diger turlude eşiniz yok gibi zaten.
Yolunuz acik olur insallah.
Maddi destegi mutlaka alin ickiye oraya buraya yiģcak zaten yoksa.

Canım eşin alkol bağımlısı. O alkolden baska bir şey düşünmez. Çocukların böyle daha mutlu olacak emin ol. Hukuken de yapılması gereken her şeyi yapmisin. Çok güzel olmuş

Su basliklari gorunce biri daha kurtuldu diyorum.Bu ickinin arkasina siginan sozde delikanlilari idlibe birakip ordaki sut kuzularini alip getiresim var.Insallah esini dovup aglatan tek bir canli bile su hayatta barinmasin.Benimde basimda bir benzeri var Allaha havale et ve derin bir nefes al kurtuldum diye haykır.

Canım eşin alkol bağımlısı. O alkolden baska bir şey düşünmez. Çocukların böyle daha mutlu olacak emin ol. Hukuken de yapılması gereken her şeyi yapmisin. Çok güzel olmuş
Eşinin bağımlılık ötesi bir durumu var. Benim halamın eşi ve hatta 7 göbek akrabaları alkol alırmış. Babaannem vermemek için neler yapmış. Bile Bile lades demek oluyor. Sonrası halam bırakır beni çok seviyor diyerek vermezseniz kaçarım tehditleriyle evlenmiş. Adam bıraktı mı hayır tabiki. Çok sorunlu bir evliliği oldu 20 yıl boyunca. Ağaç altlarında baygın mı bulmadık halamı, defalarca dedemin yanına mı gelmedi. Her seferinde başa sardı ki o kadar karşı gelip evlenmeye dedem razıydı sadece babalarının imkanlarını maddi olarak veremem bunu bil derdi. O eve zarar veriyordu. Çocuklarını çok seviyor adam, bir dedikleri iki olmadı, ikisini okuttu, evine bakmama gibi bir şey de yapmadı ama geceler onlar için zindandı eşyalara duvarlara vururdu. 5 yıldır normal şekilde içiyor. Öncesinde bir 4 yılda bırakmıştı 50 ye yaklaştı yaşı. 30 yıla varacak 20 yıl zindan da geçen bir ömür. Öyle bir şey ki kurtulamazsa ömür gitti

Back
X