Esim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.