Eşimle barışmak istiyorum dua edin lütfen

Burada böyle kırarlar kardeşim takma kafana psikolojin daha da beter olur bilmezler sen niye 4 evlilik yaptın maddi manevi sorunlarını bilmezler yargılar yargılar yargılarlar bulunduğunuz evde bile size hakaret ediyorlarmış bir kurtuluş görmüşsünüz evliliği ama olmamış eski eşi unutun hayatınıza bakın şehirde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama iş bulabilirsiniz örneğin hasta bakıcılığı gibi hatta yatılı bile oluyor bazıları hem kendinize yer de bulmuş olursunuz araştırın yeter ki çalışacağım ayaklarım üzerinde duracağım deyin arkası gelir
Babama söyledim bana iş ayarla dedim ama babam hiç umrunda değil babam böyle bir insan olduğu için eşimle barışmak istiyorum inanın eşim öfke ile seni sevmiyorum dedi asıl sorun Kayın validem di

Eski eşini unutamadı diyorsun neden gelsin? Ayrıca 7 senede 4 evlilik pek akıl fikir işi değil. Birilerinin başında durup sana bakmasına odaklanmışsın ama bu yanlış. Böyle giderse 14 sene sonra 8. evliliği bile yapmış olursun.

O değil de çocuk içlerinde bali çeken de olan üvey babalara mı maruz kaldı yani?

Ben senin akıl ve mantık barındıran biri olduğunu düşünmüyorum. Koca seçimlerin zaten... Allah çocuğuna yardım etsin.

O aileden kurtul ama seni sevmeyen adamdan da medet umma. Nerdesin bilmiyorum ama işe girip uygun fiyatlı eşyalı bi ev tut en başında oğlunda var galiba al onuda yanına. Bunlar kolay şeyler değil farkındayım ama bi yerden başlamak lazım.

Babama söyledim bana iş ayarla dedim ama babam hiç umrunda değil babam böyle bir insan olduğu için eşimle barışmak istiyorum inanın eşim öfke ile seni sevmiyorum dedi asıl sorun Kayın validem di

Siz kendiniz iş bulacaksınız. Babanız ayarlamaz.

Back
X