Eşimle başım dertte

Kopusluhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2020
54
5
1
28
Kızlar iyi geceler daha öncede size birseyler sormuştum aldatıldığımı öğrendim boşanma davası açtım tazminat ve nafaka su an ailemin yanindayim 1 haftadır esim adima ve resimlerimi kullanarak fake hesaplar açıp saçma sapan insanları eklemiş banada hic tanımadığım bir ismi söyleyerek ayni yerde konumlariniz bulundu sana dava açıyorum gibi bir meaaj atmış abimlede konuştular abime diger kardeşini de al gel namusumuzu temizlicez diyor kizlar bir akıl verin napim artik cok yoruldum psikolojikolarak çöktüm bu arada avukatim suç duyurusunfa bulundu hesplar icin bu konu hakkindada bilgisi olanvarmi sonuc alabilirmiyiz süreç nasıl ilerliyor

İyi olmuş bence yaptığı. Ip adresinden kimin cihazından açıldığı belli olur hesapların böylece iftiradan da ayrıca tazminat alırsın. Ailenden kimse muhatap olmasın. Bu hesaplara ilişkin de sen açtın biliyorum, dava açacağım vs. deme. Hiç karıştırma. Avukatına söyle o halleder.

Ne pislikler var ya kesinlikle muhattap olmayın avukatınız cok iyi yapmış çıkar hepsi ortaya zaten .. kurtulunca da bir adak adayın rabbim kurtarsın inşalalh 🤲🤲

Kızlar iyi geceler daha öncede size birseyler sormuştum aldatıldığımı öğrendim boşanma davası açtım tazminat ve nafaka su an ailemin yanindayim 1 haftadır esim adima ve resimlerimi kullanarak fake hesaplar açıp saçma sapan insanları eklemiş banada hic tanımadığım bir ismi söyleyerek ayni yerde konumlariniz bulundu sana dava açıyorum gibi bir meaaj atmış abimlede konuştular abime diger kardeşini de al gel namusumuzu temizlicez diyor kizlar bir akıl verin napim artik cok yoruldum psikolojikolarak çöktüm bu arada avukatim suç duyurusunfa bulundu hesplar icin bu konu hakkindada bilgisi olanvarmi sonuc alabilirmiyiz süreç nasıl ilerliyor
Ne kadar düşük bir hareket.Abılerınız muhattap dahı olmasın.Eşiniz aklımca oyun oynuyor.Terbiyesiz adam

Kardeslerınız kufur tehdit vs konuşmasınlar.Onlarında kaydını slır .Ama sıze soyledıgı her seyın kaydını alın.

Tipik boşanma davası yedire meme o sana iftira atarak canını sıkmaya çalışıyor revir takım yedirememis it ürür kervan yürür canım muhattap olmayın siz yeter açtığı hesaplarda kendini tatmin eder Pislik herif dava aç iftira davası sürünsün

Hiç korkma o yarım akıllı eski kocan suç işlemiş ve cezasını da çekecek. IP adresinden ortaya çıkar her şey

Back
X