eşimle bekaret tartışması

niveheyve

kimsizlik
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
366
59
318
İstanbul
arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .

geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak

Anladigim kadariyla esin sana iftira atmamis ki canim.. Sadece ben boyle seyleri takmam, taksaydim ilk gece neden kan gelmedigini sorgulardim demis.
Ama iyi ki de takmamis ki, bes sene sonra cikarip onune sunmus.
Bence rapor alsaydim keske diyerek kendini kucuk dusurmussun.
Sadece Allahtan takmamissin da, durdun durdun 5 sene sonra bundan ornek verdin diyebilirdin..

arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .

geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak

5 yıllık evlilik ve 1 çocuklar eşine kur yapmak, işve cilve naz ile kendini kötü kadın hissediyorsan nerde kaldı cinselliğin hazları keyifleri.. eşinin lafı biraz patavatsızca ama onur gurur meselesi yapılacak bir mevzu değil. hata sende.

ben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette

eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim

arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye

:KK57::KK57:

konu sahıbı sızde ayrı bı degısıksınız
esınıze kur yapınca kotu kadın gıbı hıssetmek nedır yahu
:olamaz:

esler arasında bu konularda saygı taraftarıyım ben
yok efendım sen zaten bakıre degıldınde bılmemne de
eş bıle olsa kımse kımseye bekaretını soramaz sorgulayamaz
ve konu sahıbı esınız sızın gercekden bakıre olmadıgınızı dusunmus bunu kafaya takmıs ve ılk fırsatda da yuzunuze vurmus
gecmıs olsun

Kur yapmak ve kötü kadınlık arasında bi bağ kuramadım ne alaka yani sen adamın karisisn senden normal bişey istio demekki sevio öyle şeyleri bence önce bu konuyu normallestrmlsn bekaret meselesine gelince açmasa iyi olurmuş ama açms konuyu geri kafalı cahil olsam o zmn kafama takardm demek istems ben bi kötülük goremdm

rapor alsaydım demem hataydı farkındayım küçük düştüğümün bunu uzatmıyorum. ama 5 sene içinde tutmuş ya ben ona sinir oldum. iftira değil biliyorum ama içinde tutmuş demek ki içinde hep bir merak kalmış. en küçük mevzuda da bunu açtı. neden diye ? bu arada biz ilk 6 ay kadar ilişkiye giremedik çünkü ben o kadar kasılıyordum ki ayaklarım kilitleniyordu korkudan. kur yapmak tabii ki de kötü kadın olmak değil

Bu konu sürekli kadınların üzerine yıkılıyor, kendinizi asla küçük düşürmeyin.
Kafama takmam demiş ama halt etmiş ilk fırsatta lafını esirgememiş malesef..
Hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değilsiniz asla erkeklerin hiçbiri eldeymemiş gonca değil, kimseden de bunu ummasınlar!!!:sinirli:

Back
X